Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveiko,

Buvau pas kazlauskiene, na ji tokia faina, sustate man plana, reiktu man taikyti ilgaja schema stimuliavimo ir vyro spermiukus atrinkti su Picsi. Apie naujaja labaratorija sake, kad dabar labai pagerejes kiausialasciu apvaisinimas, beveik visos apsivaisina, nes sudaryta ypatingai gera aplinka, joms ir geriau dalintis, bet musu atveju tai reikia kuo geresnius spermiukus atrinkti, tai ta labaratorija nera labai aktualu.
Kita savaite eisiu pas Meskauskiene, o tada ir nuspresime,kur darysim geguzes men. Nors kaip suprantu mums aktualiau rinktis geresni embriologa negu kad gydytoja, nes nuo jo priklauso kurie spermiukai bus atrinkti, o pasiskaitinejus internete info, daugiausiai yra apie Bako embriologe, ji atrodo tikrai nemazai tobulinasi, apie VK embriologus info ziauriai mazai, pagal ju pateiktus cv VK puslapyje atrodo, kad jie daugiau nesitobulina, bet gal tiesiog tos info nedadeda ir tiek, juk ir taip gal buti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 02, 01:24)
Tai jau zarazu tai ir nesitestuociau, bet uz skydliaukes testa jau sumoketa, gorgis liepe persitestuot, tai klausau  g.gif juolab kad po to dar bus proga pas ji nueiti ir paklaust del clexane ar dar gal ka paskirs  ax.gif

O klausyk del ko tu vaziavai pas bykova? nes tu gi testus tai jau seniau pasidarius ane, ar as nusisneku. tugi sakei kad isleidot apie 110 latu. Beje ar atsakymuose bykovos tau buvo kokiu nukrypimu? jau neuzilgo ir pas gorgi ane?

nu gerai, jei sumoketa, tada eik biggrin.gif
vaziavau, ne tikejausi gauti LIT'a doh.gif plius jinai man buvo liepusi atvaziuoti "dla kontrolia" smile.gif zodziu, dabar man jau viskas aisku, ir galiu pirktis bilietus pas Gorgi smile.gif Bet tai kaip dar toli ta geguze doh.gif biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 03 02, 09:39)
Atiloja truputi pakeist tau reikia apacioje-parasiuke, krempudra juk pastvere DU zirniukus  bigsmile.gif

ten skaiciukas rodo kelintas IVF'as, bet dadejau dar ir kad du 4u.gif
QUOTE(egk @ 2012 03 02, 23:03)
Jau biggrin.gif
Suprantama tau 4u.gif Neatkelsi paskirto, o man galima visaip ax.gif Aš geriu tą protexin balance, man jis labai patinka 4u.gif

o kuom jis tau patinka ? ax.gif ir be problemu radai vaistineje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 03, 09:51)

Buvau pas kazlauskiene, na ji tokia faina, sustate man plana, reiktu man taikyti ilgaja schema stimuliavimo ir vyro spermiukus atrinkti su Picsi. Apie naujaja labaratorija sake, kad dabar labai pagerejes kiausialasciu apvaisinimas, beveik visos apsivaisina, nes sudaryta ypatingai gera aplinka, joms ir geriau dalintis, bet musu atveju tai reikia kuo geresnius spermiukus atrinkti, tai ta labaratorija nera labai aktualu.
Kita savaite eisiu pas Meskauskiene, o tada ir nuspresime,kur darysim geguzes men. Nors kaip suprantu mums aktualiau rinktis geresni embriologa negu kad gydytoja, nes nuo jo priklauso kurie spermiukai bus atrinkti, o pasiskaitinejus internete info, daugiausiai yra apie Bako embriologe, ji atrodo tikrai nemazai tobulinasi, apie VK embriologus info ziauriai mazai, pagal ju pateiktus cv VK puslapyje atrodo, kad jie daugiau nesitobulina, bet gal tiesiog tos info nedadeda ir tiek, juk ir taip gal buti...

Smagu, kad gera ir naudinga konsultacija buvo 4u.gif
Iš ištikrųjų nereikėjo už nieką mokėti? Ir gyd faina, nors net neaišku, ar pas juos bus IVF? Nu tada thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 10:01)
o kuom jis tau patinka ?  ax.gif ir be problemu radai vaistineje?  4u.gif

Atsimeni, dar senai tau rašiau kaip gydžiausi plaučių uždegimą ir kiek turėjau bėdų? Tai va po to su žarnynu niekada nebebuvo labai jau gerai. Man tiesiog atrodė, kad eiti didelio kas kelias dienas normalu. Bykova paklausė ir pasibaisėjo, kad aš nematau tame problemos doh.gif Sakė reikia eiti KASDIEN 4u.gif Tai va nuo protexino ir einu ax.gif Gavau tai su problemom mirksiukas.gif Pirkau tokioje vaistinėje Panevėžyje 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 10:17)
Labas rytas  ax.gif  4u.gif buciau pramigusi vaistu gerima biggrin.gif
Siandien temoj bus tylu, toks pavasaris, turbut kas I kaziuka, kas dar kur. Kaip smagu, kad ziema traukiasi  thumbup.gif
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?

O kodėl tavęs nėra pas Atiloja parašiuke? ax.gif
Atsakyti
Na va del kainos tai biski teko susimoketi, nes sekretores nepasake, kad jau buvusioms pas ja reikes moketi, nes tik pirmine konsultacija nemokama, bet padare nuolaida, tai susimokejau tik 80 lt kaip uz pakartotine konsultacija, nors pas ja buvau tik pries metus...na tie 80 lt, tai niekis, bet turiu tvirtai apsispresti ir issiaiskinti kur mums bus geriausiai....
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 03, 12:35)
Na va del kainos tai biski teko susimoketi, nes sekretores nepasake, kad jau buvusioms pas ja reikes moketi, nes tik pirmine konsultacija nemokama, bet padare nuolaida, tai susimokejau tik 80 lt kaip uz pakartotine konsultacija, nors pas ja buvau tik pries metus...na tie 80 lt, tai niekis, bet turiu tvirtai apsispresti ir issiaiskinti kur mums bus geriausiai....

Na tai čia neužskaitykim kaip apgavystės 4u.gif Vasarą VK buvo irgi kažkokių nuolaidų pirmą kartą besikreipiančioms, aš pasiskambinau tai man pasakė kad aš jau nebūsiu kaip pirmą kartą besikreipianti, nes pas juos jau esu buvusi. Matyt reikia registruotis išvis pirmą kartą pas juos.
Atsakyti
Citai ,jei Gorgis israsys clexane 40 mg,o NHS neduos tau,sakyk-turiu jo dafiga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 03 kovo 2012 - 14:08
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 02, 20:54)
Citas, kada tau numatyta data?

Sulaukiu Kovo men mmm tada 21cd ir pradedu blokuojancius, o tada jau viskas nuo hormonu lygio priklausys kada prades stimuliacija.

QUOTE(stryga @ 2012 03 02, 23:31)
Man irgi Bykova zinoma tik is SM, ir LIT - keiksmazodis, bet labai noreciau suzinoti, o kam taiko ta LIT?.. Nes nete randu tik kazka apie onkologija...

Moksliskai nemoku paaiskinti, bet kaip jau berods atiloja saek, LIT naudojamas kad organizmas pasiruostu nestumui ir kad neatmestu embriono kaip svetimkunio ar infekcijos, todel leidziamas TB arba donoro kraujo baltosios lasteles ar kazkas pan biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 03, 10:01)
Sveikos  4u.gif
nu gerai, jei sumoketa, tada eik biggrin.gif
vaziavau, ne tikejausi gauti LIT'a  doh.gif plius jinai man buvo liepusi atvaziuoti "dla kontrolia" zodziu, dabar man jau viskas aisku, ir galiu pirktis bilietus pas Gorgi Bet tai kaip dar toli ta geguze
ten skaiciukas rodo kelintas IVF'as, bet dadejau dar ir kad du  4u.gif

Nu nieko sau dla kontrolia?? tai cia kaip ir del nieko blink.gif pasikalbet biggrin.gif Nu bet svarbiausia gavai data LIT-ui , dabar turi susiveikti gleivines gramdyma biggrin.gif biggrin.gif Tai pas gorgi geguze ane? o tai kada tada IVF planuojat? as maniau kad geguze g.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 03, 10:17)
Labas rytas  buciau pramigusi vaistu gerima biggrin.gif
Siandien temoj bus tylu, toks pavasaris, turbut kas I kaziuka, kas dar kur. Kaip smagu, kad ziema traukiasi 
Atijola, o ka reiskia procentai parasyti?

Labukas naujoji nestuke.gif , tavo leliukas dar tik isikurineja ten pas tave, tai manau patempimai ir paskaudenimai yra normalu 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 03, 14:56)
Citai ,jei Gorgis israsys clexane 40 mg,o NHS neduos tau,sakyk-turiu jo dafiga smile.gif

Biski susimaisiau, tai jei Gorgis israsys 40mg tai ka cia mazai? ir kam man prasyti NHS jei jau Gorgis israsys? Dar galvoju koks testas parodo kad to clexane apskritai reikia?
Kaip tavo zvirbliukas ar jau leidzia daugiau kaip 2 valandas pamiegoti? wub.gif
Atsakyti
Sveiko,

Kaip keista, o man pasake kad laboratorijos naujove ta PICSI, kurios deka atrenkami geriausi spermiukai g.gif PICSI aiskino yra procedura, kai padidinus spermatozoidas matosi kad jis isskiria hialurono rugsti, ir tai atseit gero sp. pozymis g.gif
Google radau visai kita paaiskinima - http://art.biocoat.com/products.htm
Ten parasyta kad yra atrastas metodas, kai spermatozoidai patalpinami i lekstutes su hialurono rugstimi, kuri naturaliai yra biopolimeras, randamas visuose lastelese, iskaitant kiasialastes supanciame sluoksnyje. Subrende spermiukai 'isitvirtina' ar geriau atranda ta vieta su hialurono rugstimi, kur embriologai juos is ten ir paima (sorry, jei vertimas nelabai aiskus). Supratau tik kad spermiukai tikrai tos rugsties neiskiria doh.gif
Tai vat nezinau kaip cia taip, bet daktare labai miela biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko,

Sveiki, man labai idomu, ar bandete skaiciuot, kiek jums kainuotu Bak'e IVF? Su vizitais, vaistais, visom procedurom? Mazdaug ... preliminari kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 03, 13:36)
Biski susimaisiau, tai jei Gorgis israsys 40mg tai ka cia mazai? ir kam man prasyti NHS jei jau Gorgis israsys? Dar galvoju koks testas parodo kad to clexane apskritai reikia?
Kaip tavo zvirbliukas ar jau leidzia daugiau kaip 2 valandas pamiegoti?  wub.gif

Nei mazai nei daug,doze pats gyd parenka-pagal svori ir reikiamuma.Tiesiog ne visi gauna finansuojamus NHS,ypac jei vaistai skirti ne ju,o privataus giniaus.O kainuoja nemazai,jei pastoviai pirkt;tai ir sakau,kad jei reiks,tai yra kur pigiau ax.gif
Parodo ir visi AFS rodikliai,ir nuo MTHFR priklauso,ir koks kileriu lygis.

Zvirbliukas kaip diena taip naujiena.Vakar miegojom kuo puikiausiai,kaip uz tevyne,bet teko suvystyti.O sianakt vel tik kelios valandeles,bet patys durni-vaikas uzmigo,sumastem filma paziuret,po to vaika maitint,pakeist pampi,taip ir issibudinom.Daugiau taip nedarysiu,jis miegot eis,as irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 03, 16:09)
Nei mazai nei daug,doze pats gyd parenka-pagal svori ir reikiamuma.Tiesiog ne visi gauna finansuojamus NHS,ypac jei vaistai skirti ne ju,o privataus giniaus.O kainuoja nemazai,jei pastoviai pirkt;tai ir sakau,kad jei reiks,tai yra kur pigiau ax.gif
Parodo ir visi AFS rodikliai,ir nuo MTHFR priklauso,ir koks kileriu lygis.

Zvirbliukas kaip diena taip naujiena.Vakar miegojom kuo puikiausiai,kaip uz tevyne,bet teko suvystyti.O sianakt vel tik kelios valandeles,bet patys durni-vaikas uzmigo,sumastem filma paziuret,po to vaika maitint,pakeist pampi,taip ir issibudinom.Daugiau taip nedarysiu,jis miegot eis,as irgi smile.gif

Smagios tavo bedeles su zvirbliuku wub.gif
Supratau tai jei negausiu kreipsiuosi i vaistine vakaruose biggrin.gif Reiks Gorgio uzklausti po to kai jau su pakartotinius skydliaukes turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 03 03, 14:39)
Kaip keista, o man pasake kad laboratorijos naujove ta PICSI, kurios deka atrenkami geriausi spermiukai  g.gif PICSI aiskino yra procedura, kai padidinus spermatozoidas matosi kad jis isskiria hialurono rugsti, ir tai atseit gero sp. pozymis  g.gif
Google radau visai kita paaiskinima - http://art.biocoat.com/products.htm
Ten parasyta kad yra atrastas metodas, kai spermatozoidai patalpinami i lekstutes su hialurono rugstimi, kuri naturaliai yra biopolimeras, randamas visuose lastelese, iskaitant kiasialastes supanciame sluoksnyje. Subrende spermiukai 'isitvirtina' ar geriau atranda ta vieta su hialurono rugstimi, kur embriologai juos is ten ir paima (sorry, jei vertimas nelabai aiskus). Supratau tik kad spermiukai tikrai tos rugsties neiskiria  doh.gif
Tai vat nezinau kaip cia taip, bet daktare labai miela  biggrin.gif

As irgi daugiau skaiciau, tai kai kur info vienaip parasyta, kitur kitaip, nuotrauku su svytinciais spermiukais irgi radau, tai tiksliai ir nezinau, gal pati ir K pilnai nezino, juk ji ne embriologe, na bet tikrai neaisk iki galo, tik, kad PICSI pas juo taikoma bent nuo praitu metu tai tikrai, nes anksciau kainorastu buvo sita papildoma paslauga...

QUOTE(norma @ 2012 03 03, 15:00)
Sveiki, man labai idomu, ar bandete skaiciuot, kiek jums kainuotu Bak'e IVF? Su vizitais, vaistais, visom procedurom? Mazdaug ... preliminari kaina?  4u.gif

Na bake, kainos siaip brangesnes, bet kaip suprantu galima bandyti deretis, sukalbama ten kaip suprantu, max paskaiciavo 8600 (picsi+blasto)+ vaistai ( bandysiu lenkijoje gauti, tikiuosi iki 2000 isisuksiu, lv kainavo man 1700 palyginimui) ir plius apie 5 apziuras, na tarkim 700 lt tikriausiai gali kainuoti, na tikiuosi, kad dar kazkokia nuolaida pritaikys, tai gal nebus labai brangiau nei VK,...bet jei jums pavyko lv, tai tik ten jusu atveju daryciau, musu atveju, tiesiog nezinau ar begali ka pasiulyti, nes reikia geresnes spermiuku atrankos, aisku tikrai niekas negarantuoja kad ir cia nebus ta pati baigtis...VK siulo IMSI, bet ten atrodo lyg kazko truktu, gal poziuris nelabai man, na dar turiu laiko pamastymui smile.gif
Atsakyti