Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Labas vakaras,sveikinu nauja nestuke,lengvu menesiuku 4u.gif
Merginos mazdaug kelinta c.d. atlieka punkcija,man praeita karta atrodo dare 13c.d.,ar taip gali but?
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 02, 20:03)
Merginos mazdaug kelinta c.d. atlieka punkcija,man praeita karta atrodo dare 13c.d.,ar taip gali but?

man dare 15 c.d
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 21:47)
PerKūnas, bet tai tas tunelio galas dar taip toooooli smile.gif  4u.gif

Bet mieloji, gi laikas taip greitai lekia smile.gif

Citas, kada tau numatyta data?

Šiandien Kazy net keletą leliukų - dvynukų mačiau... Nu gražu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 02, 12:19)
Tikrai ne visos. Ką diskutuoja senbuvės, tai toli gražu mums žinoti nebūtina, ypač jei tik pirmas IVF. Man pvz, po LP jokių tyrimų neskyrė, ankstesni hormonų tyrimai jau daugiau nei metų senumo, o jau dvi LP apturėjau, tai tikrai bus pasikeitę. Man endo, tai taiko super ilgą schemą, tai pradėjau leistis vaistus, stabdančius viską jau sausio mėn, o tolimesnio plano tai nežinau. Bet matyt gydytojai laikosi politikos, kuo mažiau žinosi, tuo ramiau gyvensi doh.gif O man nė velnio neramiau...

AČIŪ, tildushka, nuraminai... 4u.gif
Visoms gražaus ir turiningo savaitgalio!!! mieste siaučia KAZIUKO mugė wink.gif NEPRALEISKIT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 02, 19:03)

laba vakara man dare12cd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 02, 20:54)

Šiandien Kazy net keletą leliukų - dvynukų mačiau... Nu gražu žiūrėt smile.gif

O pagalvojai, kaip su dviem susitvarkyti? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 02, 20:59)
O pagalvojai, kaip su dviem susitvarkyti?  g.gif  blink.gif

Na kažkaip žmonės gi susitvarko g.gif biggrin.gif Aš kažkada vyrui sakau..o jei taip dvynukai..Maniau, kad žmogų kokia apopleksija ištiks lotuliukas.gif
Man du tai nieko..bet va kokie trys - tai jau aukštasis pilotažas. Čia kaip merginų pašnekesiai apie LIT'us ir kitus "NSO"
Atsakyti
nu tai jau kai
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 02, 21:13)
Na kažkaip žmonės gi susitvarko  g.gif  biggrin.gif Aš kažkada vyrui sakau..o jei taip dvynukai..Maniau, kad žmogų kokia apopleksija ištiks  lotuliukas.gif
Man du tai nieko..bet va kokie trys - tai jau aukštasis pilotažas. Čia kaip merginų pašnekesiai apie LIT'us ir kitus "NSO"

lotuliukas.gif nu taip jau kaip tris tai gauja jau , smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 02, 22:13)

cha cha cha lotuliukas.gif labai taikliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 23:26)
bet antibus jau geri?  4u.gif

Jau biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 01, 23:41)
Nu man irgi niekaip neiseis persitestuoti po situ antibu, tiesigo nepsesiu, o IVF kilnoti negaliu, tiesiog ateina eile ir turiu daryti arba laukti vel metus  doh.gif  as manau kad gerai nusprendei gerti, kad tik tau vel neisderintu organizmo. Butinai probijotikus nusipirk, maziau organizma alinsi. 4u.gif as geriu ta bykovos protexin balance.

Suprantama tau 4u.gif Neatkelsi paskirto, o man galima visaip ax.gif Aš geriu tą protexin balance, man jis labai patinka 4u.gif

O ar ne Pumpule ruošėsi eiti nemokamai konsultacijai į BAK? Kaip sekėsi? Ką sakė apie tą naują laboratoriją? Pasipasakojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2012 03 02, 18:17)
man dare 15 c.d

QUOTE(donata72 @ 2012 03 02, 19:50)
laba vakara man dare12cd  smile.gif

Dekui 4u.gif
Tikrai Pumpule turejo eit i BAK konsultacijai,laukiam ziniu apie nauja labaratorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 22:47)
Faustina, brukstelk, prasau i az del statistikos  4u.gif
PerKūnas, bet tai tas tunelio galas dar taip toooooli smile.gif  4u.gif
Citas, kaip tu? kokios tavo naujienos?  4u.gif
Kiauliukas-Angeliukas, LIT'as -  tai limfocitu imunoterapija (buitiskai: kito asmens kraujo suleidimas i tavo organizma, kad svetimus kraujo kunelius atpazintu kaip savus ir nenaikintu) 4u.gif bet cia jau tas "aukstasis pilotazas", kurio nelinkiu suzinoti  4u.gif
egk, o kada tavo tunelio galas?  4u.gif

Man irgi Bykova zinoma tik is SM, ir LIT - keiksmazodis, bet labai noreciau suzinoti, o kam taiko ta LIT?.. Nes nete randu tik kazka apie onkologija...
Atsakyti