Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos smile.gif,

Faustina, sveikinu 4u.gif wub.gif
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 01, 22:34)
Ir dar klausimukas, ar kuri stimuliuojatės su Diphereline? ar jaučiate kokį pašalinį poveikį?

Tau taiko ilgą schemą? Nes diphereline tikrai ne stimuliuojantys vaistai, jie dar naudojami gydyt endo. Aš šiek tiek kitokius leidžiuosi, tai labai jaučiasi pašalinis poveikis: galvą skauda, sąnarius, karščio-šalčio bangos kamuoja, o alkis žvėriškas. Man juos paskyrė trims mėnesiams, tai po pirmo dūrio tik apsunkusi ir aptingusi jaučiausi, tai ir tau neturėtų labai jaustis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 01 kovo 2012 - 22:13
QUOTE(egk @ 2012 03 01, 22:53)
Gersiu ir vėl. O ką daryti? Jei pas Faustiną būtų radę irgi, tai sakiau būčiau metusi, bet dabar teks gerti toliau...
Papildyta:

Nežinau g.gif Ta chlamidija koją kiša, dabar esu visai pasimetusi, kaip čia viską susidėlioti? Jei norėsiu dar kartą persitestuoti, tai tikriausiai perdaug laiko praeis iki bandymo. O nepersitestuoti irgi kažkaip bijau...

bet antibus jau geri? 4u.gif

QUOTE(tildushka @ 2012 03 01, 23:12)
Sveikos smile.gif,

Tau taiko ilgą schemą? Nes diphereline tikrai ne stimuliuojantys vaistai, jie dar naudojami gydyt endo. Aš šiek tiek kitokius leidžiuosi, tai labai jaučiasi pašalinis poveikis: galvą skauda, sąnarius, karščio-šalčio bangos kamuoja, o alkis žvėriškas. Man juos paskyrė trims mėnesiams, tai po pirmo dūrio tik apsunkusi ir aptingusi jaučiausi, tai ir tau neturėtų labai jaustis g.gif

as gal ir ne visai normali (hihihi.gif), bet man nuo dipherelino nebuvo jokio poveikio 4u.gif isskyrus mmm reguliavima 4u.gif
dipherelinas yra hormonus slopinantys vaistai (ka jie ten daro, apibudinti negaliu, bet kad moters organizma reguliuoja pagal fazes - faktas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 22:47)
Citas, kaip tu? kokios tavo naujienos?  4u.gif

Stilis pas mane einamuoju momentu smile.gif pumpuoju papildus, antibijotikus ir probijotikus. Dar tiesa gal antradieni eisiu persitestuoti skydliaukes hormono, nors galeciau dar kitai savaitei nukelt, nes gorgis sake po 2-3 savaiciu persitestuoti, tai galvoju gal palaukti 3 savaites kad vaistai geresni efekta turetu. Ir laukiu 1cd pranesu Bykovai ir tariames del antro LIT. Intralipidus leisiuos visuri kovo. Tai tiek ax.gif

QUOTE(egk @ 2012 03 01, 22:53)
Gersiu ir vėl. O ką daryti? Jei pas Faustiną būtų radę irgi, tai sakiau būčiau metusi, bet dabar teks gerti toliau...
Papildyta:

Nežinau g.gif Ta chlamidija koją kiša, dabar esu visai pasimetusi, kaip čia viską susidėlioti? Jei norėsiu dar kartą persitestuoti, tai tikriausiai perdaug laiko praeis iki bandymo. O nepersitestuoti irgi kažkaip bijau...

Nu man irgi niekaip neiseis persitestuoti po situ antibu, tiesigo nepsesiu, o IVF kilnoti negaliu, tiesiog ateina eile ir turiu daryti arba laukti vel metus doh.gif as manau kad gerai nusprendei gerti, kad tik tau vel neisderintu organizmo. Butinai probijotikus nusipirk, maziau organizma alinsi. 4u.gif as geriu ta bykovos protexin balance.
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 01, 23:12)
Sveikos smile.gif,

Taip, man taikys ilga schemą...blyn, reikia dar daktarės išsiklausinėti, nes kuo toliau, tuo daugiau klausimų kyla... doh.gif
Jūs tiek daug visokių gydymų dar darote prieš...o a nuėjau, pasidariau harmonus ir laukiu kol pradėsiu skatinti....keista...bet gal dėl to, kad viskas pas mus gerai doh.gif nebesuprantu doh.gif

Lengvo sapnelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 01 kovo 2012 - 23:17
QUOTE(Citas @ 2012 03 01, 23:41)
*Stilis pas mane einamuoju momentu smile.gif pumpuoju papildus, antibijotikus ir probijotikus. Dar tiesa gal antradieni eisiu persitestuoti skydliaukes hormono, nors galeciau dar kitai savaitei nukelt, nes gorgis sake po 2-3 savaiciu persitestuoti, tai galvoju gal palaukti 3 savaites kad vaistai geresni efekta turetu. Ir laukiu 1cd pranesu Bykovai ir tariames del antro LIT. Intralipidus leisiuos visuri kovo. Tai tiek  ax.gif
**Nu man irgi niekaip neiseis persitestuoti po situ antibu, tiesigo nepsesiu, o IVF kilnoti negaliu, tiesiog ateina eile ir turiu daryti arba laukti vel metus  doh.gif  as manau kad gerai nusprendei gerti, kad tik tau vel neisderintu organizmo. Butinai probijotikus nusipirk, maziau organizma alinsi. 4u.gif as geriu ta bykovos protexin balance.

*as tai tavo vietoj gal neiciau persitestuoti..., vis tiek pakeisti nieko negali..., o nervus prie IVF'a gadintumeisi... tai gal jau nebeik, nemokek, ir tik vykdyk protokola 4u.gif
** ziureti punkta pirma biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 02, 00:19)
*as tai tavo vietoj gal neiciau persitestuoti..., vis tiek pakeisti nieko negali..., o nervus prie IVF'a gadintumeisi... tai gal jau nebeik, nemokek, ir tik vykdyk protokola  4u.gif
** ziureti punkta pirma biggrin.gif  thumbup.gif

Tai jau zarazu tai ir nesitestuociau, bet uz skydliaukes testa jau sumoketa, gorgis liepe persitestuot, tai klausau g.gif juolab kad po to dar bus proga pas ji nueiti ir paklaust del clexane ar dar gal ka paskirs ax.gif

O klausyk del ko tu vaziavai pas bykova? nes tu gi testus tai jau seniau pasidarius ane, ar as nusisneku. tugi sakei kad isleidot apie 110 latu. Beje ar atsakymuose bykovos tau buvo kokiu nukrypimu? jau neuzilgo ir pas gorgi ane?

Afrodite kazkur prapuole unsure.gif tikiuos viskas gerai. As jai del paramos akcijos parasiau, bet irgi atskymo negavau dar.
Rosita maciau atsiradus buvo, kokie pas tave planai rosituk?

Ir apie triunfante galvoju daug, tikiuosi jos LP praeis gerai , isnaikins visas cistas ir prades savo sekmes kelia.

Terze - parasiau i az blush2.gif

Warwariuk wub.gif
Atsakyti
Atiloja truputi pakeist tau reikia apacioje-parasiuke, krempudra juk pastvere DU zirniukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 01, 18:51)
PRISIDUODU SAVO SKYDLIAUKĖS TYRIMŲ REZULTATUS:

anti-TPO - 28
FT3 - 5,22
FT4 - 13,45
TTH 1,055
Pagal lape duotas normas,atrodo,aš į jas telpu. Bet mane vis dar kamuoja  toks jausmas,kad mane kažkas smaugia, maudžia kaklo kairią pusę...šiandien 60 c.d. mmm nėra...
Kaip sakot,kogero reikia darytis skydliaukės echoskopiją? Ar dar ką nors?

Turiu pries savo nosi savo visus tyrimus ir suku galva g.gif Pas tave FT3, pas mane T3F - nelabai turiu laiko dabar paieskoti, bet galbut cia tas pats? Pas mane 5,96 -tai matyt tas pats ir geras. TTH-labai geras, jis kuo mazesnis mums, norincioms pastoti, tuo geresnis. Pas Cita kaip suprantu jis uzkiles, del to numusineja L-Tiroxinu. Kaip man Kazanav. sako, uzvalgysi lasiniu, ir pakils jis.. (cia tipo jei noresiu)
Del to, kad smaugia, as tau tikrai rekomenduoju pasidaryti echoskopija, tikrai speju ten auga mazgiukai ar kokios cistos formuojasi...
Nebent stresuoji paskutiniu metu... tai gal ir del to smaugti gali. O sirdies neskauda?
Bet pirmiausia tau rekomenduociau nueiti pas ginekologa... Gal ir eisi siandien-nes gal tau ten vyksta visiskas susimaisymas ir atsiranda kazkokie keisti savijautos sutrikimai....
Prasinesk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 02, 00:19)
*as tai tavo vietoj gal neiciau persitestuoti..., vis tiek pakeisti nieko negali..., o nervus prie IVF'a gadintumeisi... tai gal jau nebeik, nemokek, ir tik vykdyk protokola  4u.gif
** ziureti punkta pirma biggrin.gif  thumbup.gif

sutinku 101%
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 02, 01:24)
*Tai jau zarazu tai ir nesitestuociau, bet uz skydliaukes testa jau sumoketa, gorgis liepe persitestuot, tai klausau  g.gif juolab kad po to dar bus proga pas ji nueiti ir paklaust del clexane ar dar gal ka paskirs  ax.gif

**O klausyk del ko tu vaziavai pas bykova? nes tu gi testus tai jau seniau pasidarius ane, ar as nusisneku. tugi sakei kad isleidot apie 110 latu. Beje ar atsakymuose bykovos tau buvo kokiu nukrypimu? jau neuzilgo ir pas gorgi ane?

*Citai, o kam tau clenaxe? Profilaktiskai, ar dareisi ta AFS?

*gal Atijolai liepe kazka persitestuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 02, 00:14)
Taip, man taikys ilga schemą...blyn, reikia dar daktarės išsiklausinėti, nes kuo toliau, tuo daugiau klausimų kyla... doh.gif
Jūs tiek daug visokių gydymų dar darote prieš...o a nuėjau, pasidariau harmonus ir laukiu kol pradėsiu skatinti....keista...bet gal dėl to, kad viskas pas mus gerai  doh.gif nebesuprantu  doh.gif

Tikrai ne visos. Ką diskutuoja senbuvės, tai toli gražu mums žinoti nebūtina, ypač jei tik pirmas IVF. Man pvz, po LP jokių tyrimų neskyrė, ankstesni hormonų tyrimai jau daugiau nei metų senumo, o jau dvi LP apturėjau, tai tikrai bus pasikeitę. Man endo, tai taiko super ilgą schemą, tai pradėjau leistis vaistus, stabdančius viską jau sausio mėn, o tolimesnio plano tai nežinau. Bet matyt gydytojai laikosi politikos, kuo mažiau žinosi, tuo ramiau gyvensi doh.gif O man nė velnio neramiau...
Atsakyti
Laba diena visoms,

atleiskit, kad įsiterpiu į pokalbius. Atnešu informacijos vilnietėms.

Formuojama nauja psichologinė grupė moterims, susiduriančioms su nevaisingumu. Darbą planuojame pradėti kovo mėnesį. Susitiksime kartą per savaitę, vakarais, Vaisingumo Asociacijos patalpose (adresu Žirmūnų g. 143 - 121 kab., Vilnius). Užsiėmimo trukmė apie 1,5 valandos. Dirbsime iki vasaros atostogų.
Grupę sudaro 6-8 moterys. Pasirinksime temą, remdamiesi ja diskutuosime, dalinsimės patirtimi. Taip pat spręsime „karštas“ problemas, kurias atsineš moterys, atliksime įvairias savęs pažinimo užduotis.
Iki šiol nevaisingos šeimos buvo konsultuojamos bendrose psichoterapinėse grupėse, kur rinkosi žmonės, su įvairiomis gyvenimiškomis problemomis. Ši grupė vienintelė tokia, į kurią renkasi tik su nevaisingumu susiduriančios moterys. Tokiu būdu galėsite gauti pačią efektyviausią pagalbą ne tik iš profesionalo, bet ir iš kitų grupės narių.
Dalyvių skaičius grupėje ribotas, todėl kviečiame registruotis iš anksto. Registruotis ir visais kitais klausimais rašyti galite el.paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt

Ir aš, ir Vaisingumo Asociacija, stengiamės dėl Jūsų. Todėl kviečiu, būkite aktyvūs, naudokites proga, naudokitės galimybe. Jei kas domina - klauskite, papasakosiu daugiau.

Geros visoms dienos!
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2012 03 02, 12:22)
Laba diena visoms,

atleiskit, kad įsiterpiu į pokalbius. Atnešu informacijos vilnietėms.

Geros visoms dienos!

Aciu. Ar galima cia Jums uzduoti viena klausima?
Atsakyti