QUOTE(Beila @ 2012 03 01, 18:51)
PRISIDUODU SAVO SKYDLIAUKĖS TYRIMŲ REZULTATUS:
anti-TPO - 28
FT3 - 5,22
FT4 - 13,45
TTH 1,055
Pagal lape duotas normas,atrodo,aš į jas telpu. Bet mane vis dar kamuoja toks jausmas,kad mane kažkas smaugia, maudžia kaklo kairią pusę...šiandien 60 c.d. mmm nėra...
Kaip sakot,kogero reikia darytis skydliaukės echoskopiją? Ar dar ką nors?
Turiu pries savo nosi savo visus tyrimus ir suku galva
Pas tave FT3, pas mane T3F - nelabai turiu laiko dabar paieskoti, bet galbut cia tas pats? Pas mane 5,96 -tai matyt tas pats ir geras. TTH-labai geras, jis kuo mazesnis mums, norincioms pastoti, tuo geresnis. Pas Cita kaip suprantu jis uzkiles, del to numusineja L-Tiroxinu. Kaip man
Kazanav. sako, uzvalgysi lasiniu, ir pakils jis.. (cia tipo jei noresiu)
Del to, kad smaugia, as tau tikrai rekomenduoju pasidaryti echoskopija, tikrai speju ten auga mazgiukai ar kokios cistos formuojasi...
Nebent stresuoji paskutiniu metu... tai gal ir del to smaugti gali. O sirdies neskauda?
Bet pirmiausia tau rekomenduociau nueiti pas ginekologa... Gal ir eisi siandien-nes gal tau ten vyksta visiskas susimaisymas ir atsiranda kazkokie keisti savijautos sutrikimai....
Prasinesk
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 02, 00:19)
*as tai tavo vietoj gal neiciau persitestuoti..., vis tiek pakeisti nieko negali..., o nervus prie IVF'a gadintumeisi... tai gal jau nebeik, nemokek, ir tik vykdyk protokola
** ziureti punkta pirma
sutinku 101%