Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

sveikos wub.gif wub.gif
dovanoju man kazkada dovanotas is Keberiokst (ir jos krykstaujancio mazulelio virusiuko wub.gif ) dexametazon 0,5 40vnt tableciu.
rasykit per a.z. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bičiulės cool.gif

FAUSTINA, nuostabios žinios wub.gif Tikiuosi,kad toliau sėkmingai storėsi nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif

PRISIDUODU SAVO SKYDLIAUKĖS TYRIMŲ REZULTATUS:

anti-TPO - 28
FT3 - 5,22
FT4 - 13,45
TTH 1,055
Pagal lape duotas normas,atrodo,aš į jas telpu. Bet mane vis dar kamuoja toks jausmas,kad mane kažkas smaugia, maudžia kaklo kairią pusę...šiandien 60 c.d. mmm nėra...
Kaip sakot,kogero reikia darytis skydliaukės echoskopiją? Ar dar ką nors?
Atsakyti
Faustina - sveikinu!!!!! Atvirai pasakius, zinojau, kad slepiesi wink.gif Nuo musu cia senoliu: niekas nieko niekada wink.gif
Nemiga vienas is pozymiu wink.gif Jau kai parasei, kad neuzmiegi, galejau statyti is beleko, kad tau pavyko nestuke.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 18:03)

As jau is Rygos  ax.gif LIT'as paskirtas po 2 savaiciu  thumbup.gif pagaliau matau tunelio pradzia  bigsmile.gif

Yahoo!!! Atijola - geros zinios wink.gif

QUOTE(RositaK @ 2012 03 01, 18:15)
sveikos  wub.gif  wub.gif
dovanoju man kazkada dovanotas is Keberiokst (ir jos krykstaujancio mazulelio virusiuko wub.gif ) dexametazon 0,5 40vnt tableciu.
rasykit per a.z.  4u.gif

Sveika!!!!!
RositaK, kaip tu gyvuoji? kuom kvepuoji..... 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 03 01, 18:51)
Sveikos bičiulės cool.gif

FAUSTINA, nuostabios žinios wub.gif Tikiuosi,kad toliau sėkmingai storėsi nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
PRISIDUODU SAVO SKYDLIAUKĖS TYRIMŲ REZULTATUS:
Kaip sakot,kogero reikia darytis skydliaukės echoskopiją? Ar dar ką nors?

Beiliuk - ar buvai pas ginekologa??????
As velai vakare prisijungsiu ir palyginsiu su savo tyrimais, gal kazka atrasim... 4u.gif Ehoskopija-butinai.... ypac, jei smaugia... gali buti, kad mazgai auga...
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 29, 23:14)
Sakes  bigsmile.gif  Man atrodo tu jiems sakysi "papuskit jus man i uodega dabar "  biggrin.gif
Siandien atidirbau nuo 7 iki 19 val ir visa diena susirinkimuose, taigi galva sprogsta einu gult  smile.gif

Citai - tu nepamirsk, kad turi jau pradeti galvoti apie saves saugojima, reiktu kazkaip dabar tau ir kuna ir prota pailsinti pries pavasario dziaugsmus... 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 03 01, 00:58)
Mane tik dabar prijungė. Man priklausomybė blush2.gif šiandien tik supratau...

Kazkas ne taip-as jau kelias dienas vargstu su tuo prisijungimu.... 4u.gif
Siandien kalbejau su Bikova ryte, tai jai irgi internetines problemos biggrin.gif
Tiesa, ji sake, kad jeigu vel randa chlamid 10antruoju, tai tipo jau manyk, kad ju nera.... o pas tave gal ir buvo 10 antruoju??
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 29, 16:56)
Man tai VK pasitikėjimo visai nekelia...meskauskiene paskyre pasidaryti tyrimu uz 400Lt, po to priimti manes negalejo ir prieme Usoniene...o si net nepaziurejusi stimuliacija skyre..klausiu, o  kam as tyrimus dariau, jei Jus i juos net nepaziurejom..tai toki veideli nutaisius pasiziurejo, kad kalta pasijauciau,kad domiuosi savo reikalais.... doh.gif Bet čia tik mano patirtis..

joo-ten tai smagumelis pas U wink.gif

Papildyta:
Del kariotipo.
Kai buvau santuose del AFS, uzejau ir kariotipa pasidaryti. Ten sutikau labai isvaizdzia moteriske, kuria norejau kazkodel uzkalbinti bigsmile.gif Tiksliau, gal ir ji mane uzkalbino, jau nepamenu doh.gif
Zodziu, ji gydytoja rezidente ir pasiule nesidaryti mokamo kariotipo tyrimo, o gauti siuntima is seimos gyd, tada tyrimai nemokami.... Pasak jos, turi duoti visoms moteriskems siuntimus, kurios planuoja nestuma...
Aisku, kas laiko neturi, paprasciau nueiti ir mokama pasidaryti...

Visoms naujai prisijungusioms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 01, 19:17)

Kazkas ne taip-as jau kelias dienas vargstu su tuo prisijungimu....  4u.gif 
Siandien kalbejau su Bikova ryte, tai jai irgi internetines problemos  biggrin.gif 
Tiesa, ji sake, kad jeigu vel randa chlamid 10antruoju, tai tipo jau manyk, kad ju nera.... o pas tave gal ir buvo 10 antruoju??

Man tik šiandien blogai buvo

Tai Bykovai, manau, kad aš ir pasakiau, nes rodžisu jai ten apačioje to lapo pas mane parašyta, kad jei daugiau nei 10 antruoju, tai jau reikia atidžiai įvertinti. O pas mane 10 trečiuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 01 kovo 2012 - 18:30
Faustina2000, dideli dideli sveikinimai yahoo.gif

aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 01, 19:53)
Sangria, musu tas pat daktariukas, jei nekeitei.  wub.gif

o tu is klp?as lankausi Jolsanoje iki 15 sav, buvau pas Salygiene, o dabar jau pas Hollcman laikinai, nes laukiu kol gris dr. Galvosiene ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 01 kovo 2012 - 20:06
Laba vakarą,

Su pavasariu, mergiotės 4u.gif
Kad parskrisaintys gandrai atneštų mum bent po vieną kudykiuką smile.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 01, 15:36)
Labuka zuikiai,

Atsiprašau, kad esu slapukė.  blush2.gif
Prisiduodu, bet labai nedrąsiai dar  blush2.gif
12 dpį 36,9
14 dpį 132

wub.gif

Graikai NEGATIV  thumbup.gif

Vat ir prašau - dvi geros naujienos - viena žinute thumbup.gif

Sveikinimai ir nėštėk sau toliau

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 17:03)
As jau is Rygos  ax.gif LIT'as paskirtas po 2 savaiciu  thumbup.gif pagaliau matau tunelio pradzia  bigsmile.gif

Jei matai tunelio pradžią, neužilgo ir pabaiga su šviesa pasimatys. Liuks.
Atsakyti
Atiloja - pagaliau turi issvajotaji vizita LIT-ui bigsmile.gif Saunu artejam tikslo ane mirksiukas.gif

Perkuneli su pavasariu ir tave brangioji 4u.gif

Egk - ar jau nusprendei ka daryt su anitbijotikais?

Faustina2000 - sveikinu dar ir cia tave su didziule laime, ramybes laukime wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, kadangi esu naujokė, tai kai kurių sutrumpinimų dar neperpratau blush2.gif ką reiškia LIT'as?
Ir dar klausimukas, ar kuri stimuliuojatės su Diphereline? ar jaučiate kokį pašalinį poveikį?
Atsakyti
Faustina, brukstelk, prasau i az del statistikos 4u.gif
PerKūnas, bet tai tas tunelio galas dar taip toooooli smile.gif 4u.gif
Citas, kaip tu? kokios tavo naujienos? 4u.gif
Kiauliukas-Angeliukas, LIT'as - tai limfocitu imunoterapija (buitiskai: kito asmens kraujo suleidimas i tavo organizma, kad svetimus kraujo kunelius atpazintu kaip savus ir nenaikintu) 4u.gif bet cia jau tas "aukstasis pilotazas", kurio nelinkiu suzinoti 4u.gif
egk, o kada tavo tunelio galas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 01, 22:19)

Egk - ar jau nusprendei ka daryt su anitbijotikais?

Gersiu ir vėl. O ką daryti? Jei pas Faustiną būtų radę irgi, tai sakiau būčiau metusi, bet dabar teks gerti toliau...
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 01, 22:47)
Faustina, brukstelk, prasau i az del statistikos  4u.gif
PerKūnas, bet tai tas tunelio galas dar taip toooooli smile.gif  4u.gif
Citas, kaip tu? kokios tavo naujienos?  4u.gif
Kiauliukas-Angeliukas, LIT'as -  tai limfocitu imunoterapija (buitiskai: kito asmens kraujo suleidimas i tavo organizma, kad svetimus kraujo kunelius atpazintu kaip savus ir nenaikintu) 4u.gif bet cia jau tas "aukstasis pilotazas", kurio nelinkiu suzinoti  4u.gif
egk, o kada tavo tunelio galas?  4u.gif

Nežinau g.gif Ta chlamidija koją kiša, dabar esu visai pasimetusi, kaip čia viską susidėlioti? Jei norėsiu dar kartą persitestuoti, tai tikriausiai perdaug laiko praeis iki bandymo. O nepersitestuoti irgi kažkaip bijau...
Atsakyti