Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(nanataa @ 2012 02 29, 18:31)
Beila tu kazka maisai, as ne karto IUI nesidariau, o 3 IVF mums sekmingas, esu 32 savaite nescia, ir laukiames 2 leliuku. Tai kad ranku linkiu nenuleisti

O atsiprašau,matai,iš po darbo vis dar apkvaitus blink.gif

Taip, taip juk tu laukiesi nestuke.gif Kaip faina... Soriuks blush2.gif ax.gif Sėkmės tavo pilvukui wub.gif Žinai, kai kiekvieną dieną prisėdi paskaityti. Jau vardai galvoj sukas, o tuo pačiu atrodo,visos tokios savos...
Atsakyti
As daznai cia ateinu paziuret kaip mergaitem sekas, nes pradejom kartu, kitom pasiseke, kitom nelabai. Zinai tas dalykas tikrai nepasimirsta, kiekviena karta kai jau kuri nors stimuliuojasi, pati save prisimenu
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 02 29, 18:38)
As daznai cia ateinu paziuret kaip mergaitem sekas, nes pradejom kartu, kitom pasiseke, kitom nelabai. Zinai tas dalykas tikrai nepasimirsta, kiekviena karta kai jau kuri nors stimuliuojasi, pati save prisimenu

tai suprantu 3 karta buvo pas V i nestuke.gif : thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 29, 21:39)
tai va, lygiai po menesio greitasis pastas  doh.gif

na su "geitumu" tai kaip ir aiskus cia dalykas..., bet idomu kokie atsakymai bus doh.gif o tu jau paruosei sekancia siunta? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Radau Northway kainyną procedūroms, jeigu kam aktualu:

http://nmc.lt/lt/Dir...apvaisinimas/92

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 29, 23:14)
Sakes  bigsmile.gif  Man atrodo tu jiems sakysi "papuskit jus man i uodega dabar "  biggrin.gif
Siandien atidirbau nuo 7 iki 19 val ir visa diena susirinkimuose, taigi galva sprogsta einu gult  smile.gif

Atiloja - linkiu gauti ta trokstama LIT. O tau kokia ciklo stadija dabar?

man siandien 2 сd 4u.gif o tau kelinta cd dare LIT'a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 29, 18:35)

Noriu pasveikinti naujokes drinks_cheers.gif ir palinkėti čia užsibūti tik 1 IVF. Kitaip jūs būsite išmestos iš čia  biggrin.gif  cool.gif

Būk gerutė, negasdink taip 4u.gif ...mes ir pačios čia ne savo noru doh.gif

lotuliukas.gif Labanakt

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 29, 23:50)
man siandien 2 d 4u.gif  o tau kelinta cd dare LIT'a? 4u.gif

man buvo 5cd lyg:) nu bandyk sakyt,kad tau jau nedaug laiko iki ivf, gal net pameluok biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 29, 18:35)
Kaip mūsų "senolės": WARVARA, AFRODITE, ATILOJA, EGK, TERZE, laikosi? ax.gif

P.S.Iškart pasakau, kad neklauskit apie mano mmm lotuliukas.gif Nėra jų,nors šiandien 58 c.d. lotuliukas.gif (čia jau juokas pro ašaras). Va ir norėk įsidėti žvaigždutes, jei nesusergi mmm...Ryt turėsiu skydliaukės tyrimus po pietų, tai jau atlėksiu su jais pas jus. Įtariu,kad su skydliauke ne pyragai (toks jausmas, kad man kas kaklą ranka spaustų ir nuolat silpna blink.gif ). Ir jei per šią savaitę nesusergu mmm,tai kitą savaitę lekiu pas savo ginekologę...O gal ir šį penktadienį?...

Ačiū, kad pasigendi 4u.gif
Man tik keli kartai gyvenime buvo pasitaikę kai labai smarkiai ciklas vėlavo be priežasties ax.gif tai mergaitės davė patarimą, kad nereikia taip ilgai laukti. Virš 40 dienų ir jau gana tikrai. Nes kažkaip reikia, kad ta gleivinė išsivalytų ir atsinaujintų. O be to tai ko ten laukt? Taip kad penktadienį tikrai lėk 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 29, 21:37)
Mergai, as rytoj - pas Bykova, nu gal gi grisiu is jos su LIT'u doh.gif
Papildyta:
Ir zinote ka..., as kaip vadas, liepiu greiciau visoms senbuvems sugrizti ir pasipasakoti, kas cia vyksta, nes nu gi paskutinius menesius mes cia sedim, sitame skyrelyje, kada gi dar spesim naujokes cia pakirkinti ir pajuokinti? biggrin.gif

Na ką - grįžk su LIT'u ax.gif Man LIT darė 10 c.d. Sekantį darys taip pat.

Aš tai dabar gyvenu tarp LIT'ų ax.gif Jei ne ta neišnykus chlamidija, tai viskas būtų gal ir neblogai. Dar jeigu mergaičių su gerom naujienom atsiranda, tai visai thumbup.gif
Ir dar labai laukiu pavasario 4u.gif

Faustina, parašyk ryt ką tau jie ištirs, nu labai įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 02 29, 17:35)
Svekutės pakeleivės mirksiukas.gif

Vakar neprisėdau paskaityti,kaip jums sekasi blush2.gif ir tai jau šiandien grįžusi iš darbo puolu pas jus   ax.gif

Noriu pasveikinti naujokes drinks_cheers.gif ir palinkėti čia užsibūti tik 1 IVF. Kitaip jūs būsite išmestos iš čia  biggrin.gif  cool.gif o taip :sutinkam kad neužsibut  g.gif  smile.gif
FAUSTINA, maniau, kad Kalėdos stebuklų metas. Pasirodo, klydau  doh.gif Negaliu patikėt, kad tik dabar gavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kažkokia nesąmonė, nerealu bigsmile.gif

Kaip mūsų "senolės": WARVARA, AFRODITE, ATILOJA, EGK, TERZE, laikosi? ax.gif

P.S.Iškart pasakau, kad neklauskit apie mano mmm lotuliukas.gif Nėra jų,nors šiandien 58 c.d. lotuliukas.gif (čia jau juokas pro ašaras). Va ir norėk įsidėti žvaigždutes, jei nesusergi mmm...Ryt turėsiu skydliaukės tyrimus po pietų, tai jau atlėksiu su jais pas jus. Įtariu,kad su skydliauke ne pyragai (toks jausmas, kad man kas kaklą ranka spaustų ir nuolat silpna blink.gif ). Ir jei per šią savaitę nesusergu mmm,tai kitą savaitę lekiu pas savo ginekologę...O gal ir šį penktadienį?...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata72: 01 kovo 2012 - 00:58
2 kartus parasiau...po ilga laiska....viskas dingo... i Supermamas ieiti irgi ne visada galiu, raso, kad serveris luzineja... idomu, gal forumas palaikyma savo tobulina arba pas mane kazkas...
Bandau trecia karta trumpa laiska, jei ir sitas nenueis, busiu atjunga nuo supermamu pasaulio....

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 01, 16:36)
Labuka zuikiai,

Atsiprašau, kad esu slapukė.  blush2.gif
Prisiduodu, bet labai nedrąsiai dar  blush2.gif
12 dpį 36,9
14 dpį 132

wub.gif

Graikai NEGATIV  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinu thumbup.gif
o dabar prasom visas smulkmenas biggrin.gif jei nori, gali man i az 4u.gif

As jau is Rygos ax.gif LIT'as paskirtas po 2 savaiciu thumbup.gif pagaliau matau tunelio pradzia bigsmile.gif
Atsakyti