QUOTE(Beila @ 2012 02 29, 18:35)
Kaip mūsų "senolės": WARVARA, AFRODITE, ATILOJA, EGK, TERZE, laikosi?
P.S.Iškart pasakau, kad neklauskit apie mano mmm Nėra jų,nors šiandien 58 c.d. (čia jau juokas pro ašaras). Va ir norėk įsidėti žvaigždutes, jei nesusergi mmm...Ryt turėsiu skydliaukės tyrimus po pietų, tai jau atlėksiu su jais pas jus. Įtariu,kad su skydliauke ne pyragai (toks jausmas, kad man kas kaklą ranka spaustų ir nuolat silpna ). Ir jei per šią savaitę nesusergu mmm,tai kitą savaitę lekiu pas savo ginekologę...O gal ir šį penktadienį?...
Ačiū, kad pasigendi
Man tik keli kartai gyvenime buvo pasitaikę kai labai smarkiai ciklas vėlavo be priežasties
tai mergaitės davė patarimą, kad nereikia taip ilgai laukti. Virš 40 dienų ir jau gana tikrai. Nes kažkaip reikia, kad ta gleivinė išsivalytų ir atsinaujintų. O be to tai ko ten laukt? Taip kad penktadienį tikrai lėk
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 29, 21:37)
Mergai, as rytoj - pas Bykova, nu gal gi grisiu is jos su LIT'u
Papildyta:
Ir zinote ka..., as kaip vadas, liepiu greiciau visoms senbuvems sugrizti ir pasipasakoti, kas cia vyksta, nes nu gi paskutinius menesius mes cia sedim, sitame skyrelyje, kada gi dar spesim naujokes cia pakirkinti ir pajuokinti?
Na ką - grįžk su LIT'u
Man LIT darė 10 c.d. Sekantį darys taip pat.
Aš tai dabar gyvenu tarp LIT'ų
Jei ne ta neišnykus chlamidija, tai viskas būtų gal ir neblogai. Dar jeigu mergaičių su gerom naujienom atsiranda, tai visai
Ir dar labai laukiu pavasario
Faustina, parašyk ryt ką tau jie ištirs, nu labai įdomu