Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 28, 21:48)
Sangria, kaip tavo zuikis pilvuke? Ar jau viskas ok ? Tu jau namuciuose ?

Aciu, kad klausi blush2.gif judam po biski i prieki,daugiau stengiuosi gulineti namuose, jau pradejau jausti pirmus bumsiukus ax.gif Labai linkiu ir jums mergaites, kad ko greiciau visos taptumet nestuke.gif , labai daznai uzeinu paskaityti kaip jums sekasi, esat labai stiprios visos ir butinai pasieksit savo tiksla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 29 vasario 2012 - 08:45
Sveikutės,

QUOTE(donata72 @ 2012 02 28, 21:41)
dariau 1 iui nesekmingas antra karta ivf hyperstimuliacija  i ligonine isvezie operavo,po 3 metu vel startavau ivf ir vel nieko, tai dabar 3 men. atostogauju , startuosiu geguži

Sveika,
linkiu sėkmės, kad šis kartas jau būtų TAS 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 29, 10:07)
kaip faina, kad jau bumbsi  wub.gif

g.gif turbūt nieko nenori sakyti, bet kaip suprantu... jei teisingai suprantu..yra vilčių? blush2.gif ax.gif Tai lauksim žinių ax.gif

O aš noriu paklausti ax.gif : nuo ko priklauso, ar ilgą, ar trumpą schemą taiko? Ar visiškai individualiai sprendžia? O gal pirmam IVF visada taiko trumpą?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 29, 12:58)
Sveikutės,
Sveika,
g.gif  turbūt nieko nenori sakyti, bet kaip suprantu... jei teisingai suprantu..yra vilčių? blush2.gif  ax.gif Tai lauksim žinių ax.gif

O aš noriu paklausti ax.gif : nuo ko priklauso, ar ilgą, ar trumpą schemą taiko? Ar visiškai individualiai sprendžia? O gal pirmam IVF visada taiko trumpą?

man irgi labai idomu g.gif visa laika gine kalbejo kad taikys trumpa schema, o vakar jau girdziu kad gal man taikys ilgaja. todel nesuprantu kas ir kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 29, 10:58)
Sveikutės,
Sveika,
g.gif  turbūt nieko nenori sakyti, bet kaip suprantu... jei teisingai suprantu..yra vilčių? blush2.gif  ax.gif Tai lauksim žinių ax.gif

sveika, aciu tau KittyKitty smile.gif po kol kas atsigaunu, vel pradėjau ruost organizma savo
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kuri iš jūsų gali pakonsultuoti, kaip mano, ką geriau rinktis PICSI ar IMSI, jei problemos su vyro spermiukais? Pirmu variantu spermiukai patys parodo, kurie iš jų geriausi, o IMSI atveju embriologas pats atrenka su tuo galingu mikroskopu, tik jis aišku kiekvieno iš spermiuko neapžiūrės... informacijos interenete labai nedaug, mažai statistikos, palyginimo visai nedaug... įdomu kodėl pvz VK netaiko visai PICSI, o Bakas ir naujojai atsidariusi Norway, taikys...gal kažkuri domėjotės? Dabar tokių svarstymų pusėje, pas ka pasirinkti daryti antrą IVF, ar pas Kazlauskienę Bake, su PICSI, ar pas meskauskiene VK su IMSI...ir taip norisi atrasti tą teisingą variantą su kuriuo pasisektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 02 29, 12:17)
man irgi labai idomu  g.gif  visa laika gine kalbejo kad taikys trumpa schema, o vakar jau girdziu kad gal man taikys ilgaja. todel nesuprantu kas ir kaip  g.gif

spinsa, KittyKitty, tiksliai nežinau, t.y. nepamenu, tik žinau, kad ilga pigiau vaistukai kainuoja ir mes su vyru šiaip problemų neturim, tik nesigauna ir tiek...o laukti nėra jau kur, tad daromės IVF. Sakė, kad ilgą darant 2-3% dar prisideda prie sėmkingo rezultato...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 29, 11:17)
Sveikutės,

Gal kuri iš jūsų gali pakonsultuoti, kaip mano, ką geriau rinktis PICSI ar IMSI, jei problemos su vyro spermiukais? Pirmu variantu spermiukai patys parodo, kurie iš jų geriausi, o IMSI atveju embriologas pats atrenka su tuo galingu mikroskopu, tik jis aišku kiekvieno iš spermiuko neapžiūrės... informacijos interenete labai nedaug, mažai statistikos, palyginimo visai nedaug... įdomu kodėl pvz VK netaiko visai PICSI, o Bakas ir naujojai atsidariusi Norway, taikys...gal kažkuri domėjotės? Dabar tokių svarstymų pusėje, pas ka pasirinkti daryti antrą IVF, ar pas Kazlauskienę Bake, su PICSI, ar pas meskauskiene VK su IMSI...ir taip norisi atrasti tą teisingą variantą su kuriuo pasisektų smile.gif

O kada tu Pumpule startuoji?
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 29, 11:54)
spinsa, KittyKitty, tiksliai nežinau, t.y. nepamenu, tik žinau, kad ilga pigiau vaistukai kainuoja ir mes su vyru šiaip problemų neturim, tik nesigauna ir tiek...o laukti nėra jau kur, tad daromės IVF. Sakė, kad ilgą darant 2-3% dar prisideda prie sėmkingo rezultato...

Kauliukas Angeliukas o kelinta karta i kur IVF dariai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 02 29, 12:13)
O kada tu Pumpule startuoji?
Papildyta:

Startuosim birželį, ką tik po nesėkmingo IVF+ISCI... embrionai nesivystė normaliai po trečios paros...matyt reikia geresnės spermiukų atrankos..
Atsakyti

[/quote]

esu nesėkmingą IUI prieš pora metų turėjus, po to natūraliai pastojus-persileidimą...tai pirmasis IVF, kurį darysiu pas R.Ž. Northway...
Atsakyti
[quote=Kiauliukas-Angeliukas,2012 02 29, 12:42]
[/quote]

esu nesėkmingą IUI prieš pora metų turėjus, po to natūraliai pastojus-persileidimą...tai pirmasis IVF, kurį darysiu pas R.Ž. Northway...
[/quote]
o kaip ten su kainom? as irgi galvoju kur g.gif pries tai dariau VK nesėkmingai.
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 29, 12:15)
Startuosim birželį, ką tik po nesėkmingo IVF+ISCI... embrionai nesivystė normaliai po trečios paros...matyt reikia geresnės spermiukų atrankos..

sad.gif as irgi po nesėkmingo IVF ka tik.
Atsakyti

Northway - IVF sakė kainuos ~ 7000Lt; jei reiktų daryti ICSI ~ 9000Lt (priklausomai nuo vaistukų poreikio)

Donata72 - neliūdėk dėl nesėkmės, vadinasi dar nenorėjo Angeliukas pas Jus ateiti...Mane labai palaiko sesutės išgirsta istorija per radiją: užeina mama pas dukrytę į kambarį, žiūri į ją ir sau po nosim klausia: Mažute, kodėl taip ilgai pas mus neatėjai?, o dukrytė atsisuka ir sako mamai: Mamyt,kad aš ilgai nenorėjau smile.gif

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 29 vasario 2012 - 13:16
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 29, 13:15)
Northway - IVF sakė kainuos ~ 7000Lt; jei reiktų daryti ICSI ~ 9000Lt (priklausomai nuo vaistukų poreikio)

Donata72 - neliūdėk dėl nesėkmės, vadinasi dar nenorėjo Angeliukas pas Jus ateiti...Mane labai palaiko sesutės išgirsta istorija per radiją: užeina mama pas dukrytę į kambarį, žiūri į ją ir sau po nosim klausia: Mažute, kodėl taip ilgai pas mus neatėjai?, o dukrytė atsisuka ir sako mamai: Mamyt,kad aš ilgai nenorėjau smile.gif

console.gif

smile.gif jau labai ilgai angeliukas ruošėsi p smile.gif as mus.
Atsakyti