Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Radvilė @ 2012 02 28, 16:02)
Labas.

Jau pradėjai startą ? ar dar tik pradėsi ? Kada ta didžioji diena nusimato ? Ieškau, kuri pirmesnė startuos ten  bigsmile.gif Nenoriu būti pirma  unsure.gif

smile.gif pradedu 03 09, po to viskas priklauso nuo to, kada prasidės MM, bet šiaip apie 04 05 smile.gif o kada Tau?
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 28, 15:49)
Ačiū, Šarūniuke, aš pas R.Ž. lankausi...skyrė ilgą skatinimą...netrukus pradėsiu smile.gif laukiu taip, kad negaliu  bigsmile.gif
Ar teko girdėti sėkmingų istorijų pas R.Ž.?

Žinau ne vieną merginą pas jį sėkmingai pastojusią po IVF, kaip ir ne vieną, kuriai nepavyko, tai loterija, linkiu sėkmingo bilieto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 28 vasario 2012 - 15:14
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 28, 15:04)
smile.gif pradedu 03 09, po to viskas priklauso nuo to, kada prasidės MM, bet šiaip apie 04 05 smile.gif o kada Tau?

o jetau, man pirmiau doh.gif startavau jau.. aš ant kovo 8 dienos taikau hihihi.gif

sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 28 vasario 2012 - 15:27
QUOTE(Radvilė @ 2012 02 28, 16:23)
o jetau, man pirmiau  doh.gif   startavau jau.. aš ant kovo 8 dienos taikau hihihi.gif

sėkmės tau  4u.gif

Radvile, laikom kumštukus mirksiukas.gif o ilgą ar trumpą darai?

aš lauksiu savo eilės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 28 vasario 2012 - 15:36
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 28, 15:35)
Radvile, laikom kumštukus  mirksiukas.gif o ilgą ar trumpą darai?
aš lauksiu savo eilės...

trumpą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sekmes startuojancioms 4u.gif
Kiauliukas-Angeliukas, Radvilė i az brukstelkit prasau man visa info: kas, kaip, kur, kelintas kartas ir t.t., lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Faustina2000 - kokios naujienos rolleyes.gif ?, gal sakau kokiu naujienu mums cia turi rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Jums liepė darytis visus šituos tyrimus?
LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ir paselis

Nes man paprašė tik hormonų tyrimą atlikti...o visą kitą prie 2 metus buvau pasidarius...gal reikia pakartoti?!
Atsakyti
Labas vakaras merginos a irgi prisijungiu prie jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 02 28, 16:41)
Mergaitės, o Jums liepė darytis visus šituos tyrimus?
LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ir paselis

Nes man paprašė tik hormonų tyrimą atlikti...o visą kitą prie 2 metus buvau pasidarius...gal reikia pakartoti?!

Mano ir tie visi tyrimai daryti pries du metus,bet neliepe pakartot,sake,kad bus geri,tik harmonus pasidariau...
Merginos reikia patarimo,nezinau ar as cia gerai padarysiu:as viska susiplanavau,atostogas ir bilietus i LT,o mano mm uzvelavo.Tai jeigu as pradeciau gert KT prasidejus mm ir,kad kitos greiciau ateitu nutraukciau anksciau.Mano gine nenorejo,kad gerciau KT,bet man kitaip nesigauna...
Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 28, 20:01)
Kas zinot lv kainas crinone ir utrogestan ? Kodel cia taip tylu, taip reikia pagalbos sad.gif

sveikute man crinone is LV parveze mokejau uz dezute 202lt 4u.gif tikrai pagal mane iseina pigiau nei LT. uz utrogestana mokejau 13 berods euru uz dezute.
Atsakyti
dariau 1 iui nesekmingas antra karta ivf hyperstimuliacija i ligonine isvezie operavo,po 3 metu vel startavau ivf ir vel nieko, tai dabar 3 men. atostogauju , startuosiu geguži
Atsakyti