QUOTE(egk @ 2012 02 27, 00:11)
Nu mergaitės, man tikriausiai regresas Aš tas dilgėles gėriau kai kraujavau. Ir jas, ir vit C arkliškom dozėm, ir dar vaistus kažkokius nebepamenu. Tai aš kaip suprantu, tos dilgėlės tai kaip priešingybė aspirinui
Svarbiausia sumažėjusi, o be to jau tik tepa O tu pas M visą nėštumą lankysies?
Iride, gal gali man datom surašyti kada tau buvo LIT, kada stimuliacija, punkcija? Jau visai aš savo dėlionėse pasimečiau Aš šią savaitę apturėjau pirmą LIT, bet graikai rado nepilnai išnaikintą chlamidiją Tai kaip dabar daryt toliau?
Svarbiausia sumažėjusi, o be to jau tik tepa O tu pas M visą nėštumą lankysies?
Iride, gal gali man datom surašyti kada tau buvo LIT, kada stimuliacija, punkcija? Jau visai aš savo dėlionėse pasimečiau Aš šią savaitę apturėjau pirmą LIT, bet graikai rado nepilnai išnaikintą chlamidiją Tai kaip dabar daryt toliau?
ne regresas tau ne taip terze ir sake kad dilgeles tirstina krauja tai logiska kad tau skyre kai kraujavai. O man terze siulo pagert aspirina nes per tirstas kraujas tipo kenkia implantacijai:)
o del chlamidijos tai kazkaip neramu man , as vis tik gydyciau ja. O tu kada planuoji sekanti ivf?? Juk ir keberiokst taip buvo ir ji man rodos pagere pries pat ivf vel antibijotikus, gal sakau jei del tb bijai taii gerk tik tu ir panaudokit gumytes?