Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(tarškaliukas @ 2012 02 26, 19:10)
Labai ačiū už išsamų paaiškinimą pliuske, Faustina2000, Radvile.
Esu jums dėkinga ir dar klausiu toliau, pliuske, kaip manote ar tai ypatingai skiriasi nuo kitų laboratorijų. Klausiu, nes gal kitur kažkas panašaus ir įtakos labai nėra tik labiau užsakomojo straipsnio reklama?

Norim vėl kažkada pradėti bandymų kelius, bet turint tiek nusivylimų daug ir išleidus tiek pinigų, baisu ir norisi daug ką apsvarstyti, sužinoti.

Sekmes Jums 4u.gif O pas ta pati gyd nera noro grizti?

Citai - prisiminiau, ka as vis noriu tau parasyti: del tavo papildu. Tarp ju yra dilgeliu tabletes, kurios musa kileres kaip suprantu.. As radau info, kad dilgeles tirstina krauja, tai gal tada pagerk aspirina tuo paciu? Aisku, butu geriausia, kai esi pas Gorgi del to hormono, uzklausti jo nuomones.... Nors gal cia jis tau ir rekomendavo...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 26, 19:43)
Sekmes Jums  4u.gif  O pas ta pati gyd nera noro grizti?

Citai - prisiminiau, ka as vis noriu tau parasyti: del tavo papildu. Tarp ju yra dilgeliu tabletes, kurios musa kileres kaip suprantu.. As radau info, kad dilgeles tirstina krauja, tai gal tada pagerk aspirina tuo paciu? Aisku, butu geriausia, kai esi pas Gorgi del to hormono, uzklausti jo nuomones.... Nors gal cia jis tau ir rekomendavo...

Nu as Gorgiui nunesiau visus savo 100 buteliuku ir padejau ant stalo, tai i tas dilgeliu kapsules taip ilgiau ziurejo varte varte, bet sake nepakenks. tai as galvoju kad gal pagersiu as ji dar pora savaiciu ir nustosiu. Kazkaip nesitiki kad dilgeles gali labai drastiskai sutirstinti krauja, ar raso kad labai tirstina?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 26, 20:17)
Kazkaip nesitiki kad dilgeles gali labai drastiskai sutirstinti krauja, ar raso kad labai tirstina?

Aš spėju, kad tau per stimuliaciją vis tiek skirs Clexaną, kraują skystinančius leidžiamus vaistus. Taip, kad jei ir bus patirštėjęs kažkiek kraujukas, viską sureguliuos laiku.
Atsakyti
QUOTE(AURELIJAC @ 2012 02 26, 17:37)
Mergaites gal jus zinote apie koki vaista cia rasoma VK  puslapyje ax.gif  Taip idomu pasidare  smile.gif
Klinikiniai tyrimai įrodė, kad šis medikamentas, palyginus su įprastinais kiaušidžių stimuliacijai skirtais vaistais, efektyviau ir saugiau stimuliuoja kiaušides, gaunamų kiaušialąsčių, pastojimų ir nėštumų skaičius netgi nežymiai didesnis (38,9%),  nei įprastinius vaistus vartojusių moterų grupėje (38,1%).
  Kiaušidžių stimuliacijai ir prieš subrendusių kiaušidžių punkciją paprastai naudojami keli medikamentai kasdienių injekcijų būdu - gonadotropinai, gonadotropinų antagonistai ar agonistai, chorioninis gonadotropinas. Daliai pacienčių kasdienės injekcijos sukelia emocinę įtampą, baimę, taip pat pasitaiko medikamentų vartojimo klaidų. Kitaip nei įprastinių vaistų, naujojo medikamento vienos injekcijos poveikis trunka septynias dienas.

Cia kalba eina apie ELONVA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 26, 16:14)
Pirmas, ne antras?
Kaip tu laikaisi? Ar baigėsi kraujavimas?

Taip, Gorgis sakė, kad pirmas - ne vėliau kaip 6 sav.
Ačiū, laikausi neblogai. Kraujavimo kaipo tokio nėra, bet tepa nuolat, praeitą savaitę hematoma buvo labai sumažėjusi, antradienį vėl einu į apžiūrą.
Kokie tavo dabar planai?
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 02 26, 19:38)

Papildyta:
Mergaites gal jus zinote apie koki vaista cia rasoma VK  puslapyje ax.gif  Taip idomu pasidare  smile.gif
Klinikiniai tyrimai įrodė, kad šis medikamentas, palyginus su įprastinais kiaušidžių stimuliacijai skirtais vaistais, efektyviau ir saugiau stimuliuoja kiaušides, gaunamų kiaušialąsčių, pastojimų ir nėštumų skaičius netgi nežymiai didesnis (38,9%),  nei įprastinius vaistus vartojusių moterų grupėje (38,1%).
  Kiaušidžių stimuliacijai ir prieš subrendusių kiaušidžių punkciją paprastai naudojami keli medikamentai kasdienių injekcijų būdu - gonadotropinai, gonadotropinų antagonistai ar agonistai, chorioninis gonadotropinas. Daliai pacienčių kasdienės injekcijos sukelia emocinę įtampą, baimę, taip pat pasitaiko medikamentų vartojimo klaidų. Kitaip nei įprastinių vaistų, naujojo medikamento vienos injekcijos poveikis trunka septynias dienas.

Atsakyti

jeigu čia apie vaistą Elonva. Tai žinau tiek, kad jis tinkamas toms, kurių ciklas trumpesnis. Šiaip, man tai tikrai patiko, nes nereikia badytis kasdien. suleidžia 2c.d. ir sekanti apžiūra lygiai po savaitės smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 26, 17:44)

Nieko isskirtinio nesiulo sad.gif Maniau, kad pasiulys, bet ta pati paketa, kaip visur...

BAK, Bogdanskienes siulo PICSI, Vk siulo Imsi... zodziu, nieko naujo - del kainu nezinau tik ka jie siulo....

aš dar paklausiu per sekantį vizitą.. labai gydytojas neišsiplėtė, bet minėjo kad tas norhtway vaisingumo centras bus vienintelis tokio lygio Lietuvoj ir kad labai greitai mes apie jį išgirsim.. gaila, kad jų puslapyje kol kas mažai info apie tą laboratoriją.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2012 02 26, 19:10)
Labai ačiū už išsamų paaiškinimą pliuske, Faustina2000, Radvile.
Esu jums dėkinga ir dar klausiu toliau, pliuske, kaip manote ar tai ypatingai skiriasi nuo kitų laboratorijų. Klausiu, nes gal kitur kažkas panašaus ir įtakos labai nėra tik labiau užsakomojo straipsnio reklama?
Norim vėl kažkada pradėti bandymų kelius, bet turint tiek nusivylimų daug ir išleidus tiek pinigų, baisu ir norisi daug ką apsvarstyti, sužinoti.

Na, nekokia as patareja ir zinove. Bent jau as tai nesusigundziau ta ju laboratorija kol kas ax.gif Daryciaus ten ivf tik tuo atveju, jei butu nemazai teigiamu atsiliepimu, kad tikrai tai veikia ir yra didesnis sansas pastoti. Tokia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 26, 16:37)
Merginos o jums teko girdeti apie PICSI? Norway pradejo siulyti, hmmm gal tikrai pagerintu spermiuku atranka?

užsiminė 4u.gif tik kad lyg kitokį pavadinimą minėjo, arba trumpinį g.gif susiję su spermiukais. Klausiau ar rekomenduotų.. tai kol kas susilaikė. Bet supratau tiek, kad jeigu po punkcijos matys, kad prireiks naudot, tai pakoreguos. nu man dar čia kosmosas. g.gif labai atsilikau per du metus, tiek naujovių blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kiek reikia pieno isgerti per diena, kazkurios yra minejusios kai pasidaro ivf geria pienuka blush2.gif ar as klystu smile.gif
Atsakyti
kazkaip neduoda man ramybes mintis g.gif
pagal protokola 4 dienos po clostilbegyto tablete, ketvirta diena dar ampule merional, penkta diena tablete , sesta diena tik merional, o apziura 7 diena
kazin ar su tokia taktika kazkas uzaugs blink.gif
na taip neramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 02 26, 19:43)

QUOTE(Citas @ 2012 02 26, 20:17)
Nu as Gorgiui nunesiau visus savo 100 buteliuku ir padejau ant stalo, tai i tas dilgeliu kapsules taip ilgiau ziurejo varte varte, bet sake nepakenks. tai as galvoju kad gal pagersiu as ji dar pora savaiciu ir nustosiu. Kazkaip nesitiki kad dilgeles gali labai drastiskai sutirstinti krauja, ar raso kad labai tirstina?

Nu mergaitės, man tikriausiai regresas doh.gif Aš tas dilgėles gėriau kai kraujavau. Ir jas, ir vit C arkliškom dozėm, ir dar vaistus kažkokius nebepamenu. Tai aš kaip suprantu, tos dilgėlės tai kaip priešingybė aspirinui g.gif

QUOTE(Iride @ 2012 02 26, 20:41)
Taip, Gorgis sakė, kad pirmas - ne vėliau kaip  6 sav.
Ačiū, laikausi neblogai. Kraujavimo kaipo tokio nėra, bet tepa nuolat, praeitą savaitę hematoma buvo labai sumažėjusi, antradienį vėl einu į apžiūrą.
Kokie tavo dabar planai?

Svarbiausia sumažėjusi, o be to jau tik tepa thumbup.gif O tu pas M visą nėštumą lankysies?
Iride, gal gali man datom surašyti kada tau buvo LIT, kada stimuliacija, punkcija? Jau visai aš savo dėlionėse pasimečiau doh.gif Aš šią savaitę apturėjau pirmą LIT, bet graikai rado nepilnai išnaikintą chlamidiją verysad.gif Tai kaip dabar daryt toliau?
Atsakyti