QUOTE(Terze @ 2012 02 25, 20:20)
Man tas TSH sake, kad turi buti zemiau uz 1....
Na toki jau ir padare....
O tu dvieju tavo nezinau, neturi sutrumpintais terminais?
Idomu, koki tau vaista prirasys... as geriu L-tyroxine ir thybon, nezinau ar cia jie nuo sito... bet turbut...
Nu Gorgio zodziais jis noretu kad tsh butu maziau uz 2.5. jau paskyre man irgi berods kazkoki thyroxine irgi
tai va sita ir persitirsiu po poros savaiciu. ziuresim ka vaistai padarys
Neturiu jokiu sutrumpinimu
QUOTE(Zubriuka @ 2012 02 25, 20:24)
As trumpam vel pas jus uzsukau...
Citai, pamaciau, kad kazka parasei nestukese ir sirdis is dziaugsmo uzdainavo... Perskaiciau ir deja, radau ne tai ka galvojau, kad rasiu...
Bet kokiu atveju, grizau palinketi tau, bendrazyge, sekmes... Kad jau greitai!!!!
Visoms kitoms mergaitems taip pat! Norekit, tikekit, veikit ir bus!
Aciu Zubriukas kad prisimeni, man tavo pasirodymas tik primine kaip as cia seniai
As cia panersiau po kitas temutes, Afroditei parama norejau pareklamuoti
jau labai tikiuosi is cia iseiti ir kuo greiciau
Kaip tavo maziukai auga, jau lengviau ane?
QUOTE(Beila @ 2012 02 25, 20:52)
Labas vakaras
Gal galit pasakyt, kokius reiktų svarbiausius skydliaukės tyrimus pasidaryt? Kažkoks TTH yra, bet ar tik jo vieno užteks?
Kažkaip žiauriai liūdna...Nežinau,kur pulti...
Nu as tai ne neizznau kokius man bykova dare, bet va pas gorgi tai tyre tsh ir dar ten pora kuriu nei terze neatpazista
tau tikrai liudna del pms galingo, jau nutraukei duphastona? pareis pagaliau mmm, ir griebsi savo snaigutes ir garantuotai si karta isikabins kaip reikiant
QUOTE(Iride @ 2012 02 25, 21:05)
Citai, man Bykova irgi buvo liepusi sita gerti, bet kaip ir tu, radau ta pacia info - ir negeriau. Is viso as dariau tik tai, ka liepe Gorgis, Bykovos man reikejo del LIT, isklausydavau jos patarimu, bet nesimeciau i salis.
Aciu uz patvirtinima
kakokias geltonas tablete bikovos geriu, ten vietoj man ji jas pardave, bet tf negersiu
Laukiu mmm jau netrivoju prikt bilietus vel i riga
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 25, 22:26)
Labukas,
Papildus geria, o del TF - tai ir negerk, stebuklo jie nepadarys, o siaip tai as tik pasakiau, ka zinau ,mano zinios minimalios, palyginti su tavo, tiek visko perejus ir issityrus tikrai, manau, geriau zinai, ko tau reikia.
Man is viso galva sukasi, cia paskaicius, nuo nuomoniu gausos pykina, net paprasciausi dalykai neaiskus,pvz, koks TTH turi buti, mano 1,65, sake, nerealus, ner ko net bandyt kabintis, cia perskaitau, kad turi buti maziau negu 1.. as skydliaukes hormonus tyriausi pries 2 metus, gal reiketu kartoti? Gal Treijsas pasakys, noreciau paivairinimui, kad man tiesiog pasakytu,ka reikia daryti..zodziu..
Papildu tai as pakankamai vartoju jau tikrai si karta. O tu nepergyvenk tavo tsh tikrai puikus, turi buti maziau uz 2.5. dabar paziurejau kad tu rasai tth
o tai cia kazkoks kitoks ar tas pats kaip tsh?