Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 25, 09:04)
Labas rytas wink.gif
Cituk, tai kiek dabar tableciu geri ? Speju, kad valgyt tau nebereikia. Jomis soti biggrin.gif

Visr 20 biggrin.gif jo valgau tikrai maziau lotuliukas.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 25, 10:48)
Labas rytas,
Man Cituk irgi lygiai tas pats- per zemas imunitetas.Tai ka rase Kittikity, tai ten to Transfaktor realiai gerimo veiksmas kitoks-as kai pasakiau Bykovai kad man liepe taip gert -ji tik palingavo galva ir pasake;gerk tik dvi tabletes per diena,tai moduliatorius-jis sunormolizuos.Sakau o tai kaip lasteles zudikes- ji man vel aiskina,kad mano krusas trumpas tik menuo ir labai mazai tableciu todel pavojaus nera.Sako blogiau kai imunitetas bus nesunormalizuotas-tada gali buti ivariu bedu ne tik del pastojimo bet ir nestumo metu.
DEJA,AS JI GERIU verysad.gif Nenorejau,bet kazkaip kai su ja pakalbejau,kalbejom apie taskileres tai ir nusprendziau kad menuo nieko nebus blogo,juk ne antibijotikas ten ar kazkas.
na prisidirbau doh.gif bet tikiuosi,kad vis tiek kileres pristabdys LIT, intralipidai, prednezolona juk geriu antroj ciklo pusej. Dar resveratololio 500-tai gal pasiseks man su tom killerem ir bus jos draugiskos mano maziukui/ams. ax.gif
Kaip laukiu,kada galesiu jau startuoti su IVF blush2.gif  tik dabar neaisku ar balandi ar geguze- g.gif na,bet palauksiu,gal ilgiau laukus sulauksiu butent TO ISSVAJOTO REZULTATO,nes nestukiu skyrelis jau tusteti pradejo o iki to mano isodinimo reiks nauju mirksiukas.gif
gero sestadienio 4u.gif

Nu kadangi man su ja neteko tiek daug apie tai diskutuoti tai as kol kas vis tik nevartosiu. Nu dar daugiau skaiciau apie ji vakar. Ir galvoju gal tau del kitu bedeliu gal verta ji pagerti, nes beveik visi straipsniai akcentuoja kad jei randamos ropliuko uzuomazgos (o tai dazniausiai del per mazo NK lygio) tai visada skiria si vaista ir jis pasitvirtino kaip labai efektyvus. As negaliu klausyti dvieju ar triju daktaru. mano daktaras yra Gorgis (o ligoninej ir Latvijoj as tiesiog gaunu gydymus kuriuos Gorgis skiria, ligoninej hystero padare, latvijoj man reikia LIT. na del probiotiku sutinku su Bikova, vis tik tai musu antras kursas ir organizmui reikia kazkiek pagalbos, dar vartoju jos paskirta Cikloferona (net nezinau nuo ko tiksliai:)) Gana 4u.gif
Jo afrodite - jau keliaukim ir papildykim nestukiu gretas pavasari thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2012 02 25, 12:45)
MB ji liepė pasidaryti, cituoju: "От мужа нужны следующие анализы крови: HIV, HAV, HCV, HbsAg, Syphiliss-TPHA, Syphilis-RPR". Nuo savęs dar pridedu, kad tą HAV (hepatitas A) darėme IgG ir buvo teigiamas, todėl sakė, kad jis negalės būti donoru. Tai darėm su donoru, bet nuvažiavę bandėm aiškintis, kaip čia yra su tuotyrimu, nes tikrai nesirgo, tai sako gal dėl skiepo. Tai dabar ji liepė pasidaryti dar HAV IgM, jei bus neigiamas, MB galės būti donoru. O telefonu aiškinau aš jai apie tą skiepą, sakė tada ne. Norėjo pas save padaryti tą tyrimą MB, paskui pamiršo. Ir taip būna ne kart. Kartais atrodo ji taip įkvepia vilties ir tikėjimo, o kartais galvoju, ko aš ten važiuoju...
Dar man sakė kad LIT turi būti 10-14 c.d. Man darė 10 c.d. ir sekantis bus 10 c.d. Jums to neakcentavo. Tai kaip suprasti? Mano irgi peržemas imunitetas, man nieko nesakė apie tą vaistą kur tau ir Afroditei liepė. Gal čia pagal veido bruožus paskiria...

g.gif g.gif O kiek jus mazdaug sumokejo per pirma konsultacija kai jums tyrimus dare? as jau dabar suabejojau ar tikrai jam padare visus tyrimus g.gif Nu bet tikrai parase vienu sakiniu, kad vyrui tyrimai del LIT padaryti ir jis gali buti LIT donoru. tas tavo vyro teigiamas hepatitasA tai tiktai nuo skiepo as isitikinus, nu jei visada neigiamas buvo , gi neuzsikres taip staigiai ir nuo ko blink.gif O skiepas toks tikslas ir yra, sukelti mazyti virusa, kad priverst organizma gaminti imuniteta butent tam virusui. man lygiai taip pat aiskino del raudoniukes 4u.gif
Del LIT vidury ciklo tai taip ir turi buti, beveik per ovuliacija. Iride sake kad ir jai taip sake o ir man sake parasyt kada mano 1cd ir tada ji paskirs LIT diena.
Nu va dar karta patvirtinai kad tas Tnsfer Faktor tikrai nera toks nezmoniskai butinas. jei nezinociau kad seniai turiu mycoplazma tai gal ir labiau bijociau tos jos rastos tipo kimbancios infekcijos ir galvociau kad tai gal del per zemo imuniteto, bet ji ten sedi nuo seniai.

ir dar vakar kai uzklausinejau visazinio Google apie ta vaista neradau nei vieno straipsnio kur tas vaistas butu kokiam IVF skyrelio forumo pokalbiuose.

Gero savaitgalio mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 25, 13:20)

g.gif  g.gif O kiek jus mazdaug sumokejo per pirma konsultacija kai jums tyrimus dare? as jau dabar suabejojau ar tikrai jam padare visus tyrimus  g.gif  Nu bet tikrai parase vienu sakiniu, kad vyrui tyrimai del LIT padaryti ir jis gali buti LIT donoru. tas tavo vyro teigiamas hepatitasA tai tiktai nuo skiepo as isitikinus, nu jei visada neigiamas buvo , gi neuzsikres taip staigiai ir nuo ko  blink.gif  O skiepas toks tikslas ir yra, sukelti mazyti virusa, kad priverst organizma gaminti imuniteta butent tam virusui. man lygiai taip pat aiskino del raudoniukes  4u.gif
Del LIT vidury ciklo tai taip ir turi buti, beveik per ovuliacija. Iride sake kad ir jai taip sake o ir man sake parasyt kada mano 1cd ir tada ji paskirs LIT diena.
Nu va dar karta patvirtinai kad tas Tnsfer Faktor tikrai nera toks nezmoniskai butinas. jei nezinociau kad seniai turiu mycoplazma tai gal ir labiau bijociau tos jos rastos tipo kimbancios infekcijos ir galvociau kad tai gal del per zemo imuniteto, bet ji ten sedi nuo seniai.

ir dar vakar kai uzklausinejau visazinio Google apie ta vaista neradau nei vieno straipsnio kur tas vaistas butu kokiam IVF skyrelio forumo pokalbiuose.

Jei gerai pamenu 160 ar 170 latų pirmą kart sumokėjom. O MB niekada nebuvo daryta joks tyrimas to HAV, čia buvo pirmas kartas, bet jis juk nesirgo. O prieš IVF kur daro tai jau anksčiau patikrinau - darė tuos kitus (B ir C), o A hepatito net nedarė. Na bet aš irgi esu tikra, kad čia nuo skiepo turi būti, nu niekaip negaliu patikėti, kad galima persirgti tokia rimta liga ir nepastebėti doh.gif
Tavo vietoje tai aš klausyčiau tik Georgio nurodymų ir ne kitaip. Kaip vistik sunku lankytis per kelis gydytojus verysad.gif Na o pas B važiavau juk dėl LIT, tai nusprendėm abu su MB, kad ir norėsim iš jos būtent LIT, o dėl kitų problemų nebeįsileisiu į diskusijas
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 02 25, 13:35)

Tavo vietoje tai aš klausyčiau tik Georgio nurodymų ir ne kitaip. Kaip vistik sunku lankytis per kelis gydytojus verysad.gif Na o pas B važiavau juk dėl LIT, tai nusprendėm abu su MB, kad ir norėsim iš jos būtent LIT, o dėl kitų problemų nebeįsileisiu į diskusijas

Jo,sunku kai keli daktarai skirtingai sako. Aisku,gerai kai gali pasikalbeti su georgiu thumbup.gif galima jeigu ka ir jo uzklausti,o kai neturi ko paklausti tai ir liuliuoji.
Bet perskaicius ka jums ji parase del LIT likau tokia pikta verysad.gif Man ji LIT neorganizuoja per o.Man visai pirmas LIT gavosi 1c.d. doh.gif o po 10 dien, t.y. 10c.d. rytoj leidziuosi intralipidus. Blyn,verkt norisi....juk as pas ja su beda einu-o ji vienam vienaip,kitam kitaip.Man tik liepe parasyti laiska po vizito pas endokrinologo del padidejusio PRL. o toliau nezinau-klausiu jau as jos.Jauciu sekanti kart nuvaziuosiu kaip ragana-pikta.Man ji tures paaiskinti kodel man LIT ne per o ar pries ja kaip jums.
Gerai kai yra sis skyrelis,nes kitaip patenkinta sedeciau ir galvociau oi kaip man padeda LIT ir intralipidai-o dabar jauciu gaunasi kad metau pinigus i bala kuriu ir taip neturiu....
ok,dingstu is eterio nes uzpykau juodai ant B.
Lai jums grazesnis buna sis sestadienis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 25, 13:49)
Jo,sunku kai keli daktarai skirtingai sako. Aisku,gerai kai gali pasikalbeti su georgiu thumbup.gif  galima jeigu ka ir jo uzklausti,o kai neturi ko paklausti tai ir liuliuoji.
Bet perskaicius ka jums ji parase del LIT likau tokia pikta verysad.gif  Man ji LIT neorganizuoja per o.Man visai pirmas LIT gavosi 1c.d. doh.gif o po 10 dien, t.y. 10c.d. rytoj leidziuosi intralipidus. Blyn,verkt norisi....juk as pas ja su beda einu-o ji vienam vienaip,kitam kitaip.Man tik liepe parasyti laiska po vizito pas endokrinologo del padidejusio PRL. o toliau nezinau-klausiu jau as jos.Jauciu sekanti kart nuvaziuosiu kaip ragana-pikta.Man ji tures paaiskinti kodel man LIT ne per o ar pries ja kaip jums.
Gerai kai yra sis skyrelis,nes kitaip patenkinta sedeciau ir galvociau oi kaip man padeda LIT ir intralipidai-o dabar jauciu gaunasi kad metau pinigus i bala kuriu ir taip neturiu....

afrodite nepyk gal ant jos taip labai. Zinok man pirmas LIT gavosi apie 7cd, bet cia nnetycia nes as net nezinojau kad lit reikia taikyti dienas. Ji ir tau pirma lit gal dare del to kad daugiau ju spetu padaryti iki ivf kaip ir man, bent 3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 25, 15:43)
Kosmosas ka Jus cia kalbat biggrin.gif beveik uzkoduoti keiksmazodziai.
Ir kaip Jus viska zinot. ax.gif

Linkiu kad taip ir neismoktum keiktis biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 25, 17:41)
Oij.... o tau del tos fagocitozes neliepe gerti po 5ml folio r? Ai, nzn - man jos gydymas atrodo geras, bet reikia savo galva irgi tureti... Mums ji skyre B vitaminus, bet tas B negerai endo ir veziukui... o as jau turiu endo ir veziuko  uzuomazga - tai man jis ne prie ko... geriau pradzioj, bet dabar meciau..  schmoll.gif 

AS irgi uz tai, kad negerti tau to transferfactor....

O del skydliaukes: as darausi n jos tyrimu kas pusmeti, pas mane yra normos, tai jei noresi, permesk man ta tyrimuka ir paziuresim kaip del normu...

Nu as jums nukopijavau viska ka ji parase, nieko daugiau nesiule. Geriu as normalu 400mg folio rugsti, galiu ir daugiau pagerti nepakenks ax.gif Ar tavo jo as tavo vietoj B vitaminu irgi nepiktnaudziauciau (labai sunkus zodis biggrin.gif )
Tau liepe liepe gerti?
O kur cia pamineta skydliauke pas mane?? blink.gif ar tu cia ne man rasai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 vasario 2012 - 18:14
Labas, Faustina,

Cia as tavo likomo drauge, kurios tyrimai irgi nepasiekia GR. Neseniai sulaukiau mm, tai tai ketvirtadieni issiunciau antra karta. Bet jau siunciau paprastu neregistruotu pastu, koks skirtumas tas registravimas..... Ir paklausiau Terzes patarimo ir pasidariau ir antra buteliuka tyrimu, kuris laukia saldytuve, jei nenusisius per kita savaite, siusiu trecia karta smile.gif
Tas laikas taip greit bega ir vis kokios kliutys... Taip laukiu vizito pas Gorgy...
O tu, Faustina, irgi planuoji gavusi GR tyrimus vaziuoti pas Gorgy?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 21:40)
Kovo pradzioj eisiu persitestuoti kazkoki skydliaukes hormona tai po to reiks gal pas gorgi dar karta nueit ir paklaust, nors biski zapadlo del vieno klausimo eiti ir moketi 600 litu  doh.gif

lotuliukas.gif jau galvojau man visai kuku, bet pasirodo dar tik ku smile.gif
va cia tu rasai apie skydliauke wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Duduliux @ 2012 02 25, 19:34)
Labas, Faustina,

Cia as tavo likomo drauge, kurios tyrimai irgi nepasiekia GR. Neseniai sulaukiau mm, tai tai ketvirtadieni issiunciau antra karta. Bet jau siunciau paprastu neregistruotu pastu, koks skirtumas tas registravimas..... Ir paklausiau Terzes patarimo ir pasidariau ir antra buteliuka tyrimu, kuris laukia saldytuve, jei nenusisius per kita savaite, siusiu trecia karta smile.gif
Tas laikas taip greit bega ir vis kokios kliutys... Taip laukiu vizito pas Gorgy...

Sutinku, kad tas registravimas naudos neduoda... Nebent pamato, kad registruotas ir daugiau motyvacijos ta laiska tikrai pristatyti.... g.gif

Tikekimes pirmad gausi is ju laiskuti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2012 02 25, 19:34)
Labas, Faustina,

Duduliux - kaip as cia praziopsojau kad vaziujat pas Gorgi bigsmile.gif Kada vizitas? Nu as manau kad neregistruotas labai sekmingai nueis i graikija 4u.gif Linkiu kad nieko blogo nerastu smile.gif Duduliux o kiek jau jus turejot IVF'u kad nusprendet bristi i sita brangu tyrimu liuna?

Terze - tau nei vieno ku nera o va man tai jau visi ku ku ku lotuliukas.gif Jau tiek visko priplanavus kad pamirstu, zinokit jei nebutu mobiliakuose priminimu as buciau prapuolus. Ir tai pamirsau pora kartu antibijotikus laiku ikalt. Nu kur tau viska prisimint ir dar juo kas sesias valandas, dabar dar probiotikai prisidejo doh.gif

O mano atsakymai buvo tokie:

Thyroid stimulating hormone 3.35 (norma 0.27 - 4.2) i normas telpa, bet sake turetu buti apie 2.5

Thyroglobulin antibody 10.3
thyroid peroxidase antibodies 17

FTA - negative

Viskas kaip ir telpa i normas, bet gorgis nepatenkintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 vasario 2012 - 18:58
QUOTE(Citas @ 2012 02 25, 19:51)
Duduliux - kaip as cia praziopsojau kad vaziujat pas Gorgi  bigsmile.gif  Kada vizitas? Nu as manau kad neregistruotas labai sekmingai nueis  i graikija 4u.gif Linkiu kad nieko blogo nerastu  smile.gif Duduliux o kiek jau jus turejot IVF'u kad nusprendet bristi i sita brangu tyrimu liuna?

Terze - tau nei vieno ku nera o va man tai jau visi ku ku ku  lotuliukas.gif  Jau tiek visko priplanavus kad pamirstu, zinokit jei nebutu mobiliakuose priminimu as buciau prapuolus. Ir tai pamirsau pora kartu antibijotikus laiku ikalt. Nu kur tau viska prisimint ir dar juo kas sesias valandas, dabar dar probiotikai prisidejo  doh.gif

O mano atsakymai buvo tokie:

Thyroid stimulating hormone 3.35 (norma 0.27 - 4.2) i normas telpa, bet sake turetu buti apie 2.5

Thyroglobulin antibody 10.3
thyroid peroxidase antibodies 17

FTA - negative

Viskas kaip ir telpa i normas, bet gorgis nepatenkintas.

Man tas TSH sake, kad turi buti zemiau uz 1.... g.gif Na toki jau ir padare....
O tu dvieju tavo nezinau, neturi sutrumpintais terminais?
Idomu, koki tau vaista prirasys... as geriu L-tyroxine ir thybon, nezinau ar cia jie nuo sito... bet turbut...
Atsakyti
As trumpam vel pas jus uzsukau... ax.gif
Citai, pamaciau, kad kazka parasei nestukese ir sirdis is dziaugsmo uzdainavo... Perskaiciau ir deja, radau ne tai ka galvojau, kad rasiu...
Bet kokiu atveju, grizau palinketi tau, bendrazyge, sekmes... Kad jau greitai!!!!
Visoms kitoms mergaitems taip pat! Norekit, tikekit, veikit ir bus! mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal galit pasakyt, kokius reiktų svarbiausius skydliaukės tyrimus pasidaryt? Kažkoks TTH yra, bet ar tik jo vieno užteks?

Kažkaip žiauriai liūdna...Nežinau,kur pulti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 21:40)

Aiskiai irodo kad sitie vaistai sukelia Natural Killer Cells. vadinasi mano kiti gydymai veikia ir as jas aciu dievui numusineju  smile.gif

Citai, man Bykova irgi buvo liepusi sita gerti, bet kaip ir tu, radau ta pacia info - ir negeriau. Is viso as dariau tik tai, ka liepe Gorgis, Bykovos man reikejo del LIT, isklausydavau jos patarimu, bet nesimeciau i salis.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 25, 13:49)
Jo,sunku kai keli daktarai skirtingai sako. Aisku,gerai kai gali pasikalbeti su georgiu thumbup.gif  galima jeigu ka ir jo uzklausti,o kai neturi ko paklausti tai ir liuliuoji.
Bet perskaicius ka jums ji parase del LIT likau tokia pikta verysad.gif  Man ji LIT neorganizuoja per o.Man visai pirmas LIT gavosi 1c.d. doh.gif o po 10 dien, t.y. 10c.d. rytoj leidziuosi intralipidus. Blyn,verkt norisi....juk as pas ja su beda einu-o ji vienam vienaip,kitam kitaip.Man tik liepe parasyti laiska po vizito pas endokrinologo del padidejusio PRL. o toliau nezinau-klausiu jau as jos.Jauciu sekanti kart nuvaziuosiu kaip ragana-pikta.Man ji tures paaiskinti kodel man LIT ne per o ar pries ja kaip jums.

Afrodite, nestresuok 4u.gif Viska tau gerai Bykova suplanavo - kitom juk ji intralipidu neskiria. Is esmes LIT injekciju laikas pagal ciklo dienas (kai planuoji ne naturaliai) jokios reiksmes neturi. Svarbu, kad iki IVF butum pasidariusi 2-3 kartus, o pirmas LIT turi buti ne veliau kaip 6 sav. iki IVF. Taip, kad viskas ok. Intralipidus skiria 7-10 dienu iki planuojamo isodinimo, o kai daro dar pries IVF - tai tiesiog paderina, kad nesidubliuotu su kitom procedurom (pvz. LIT). Nu nezinau, ar cia aiskiai parasiau, bet esme - viskas kol kas gerai.
Atsakyti