Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(spinsa @ 2012 02 24, 14:12)
laba  4u.gif  ka tik paskambinau savo ginei pasiklausti visu zarasu atsakymu, tai sake, kad pas mane rado ureaplazma  blink.gif  ar ji labai  bloga? sake rasys man antibu kursa ir kol neisgydyd, ivf'o nebus  rolleyes.gif

Ji kaip ir nera labai bloga, bet gali sukelti persileidima..man ja is vis rado del to, kad man sanariai skaudejo. Prireike dvieju antibu kurso, man ir vyrui...
Tai reikia butinai isisgydyti, nors siaip kai kurie gydytojai sako, kad nereikia jos gydyti, tai kaip suprantu, ji nera jau toks blogis....
Atsakyti
Ai beje, siandien susirgau mm, 8 dpi, saunu, ane? Reiskias visai niekas nesikabino...gal zinot kodel taip anksti susirgau, del ko tokios priesatys galetu buti, nes kazkaip dazniausiai merginos sulaukia 10 dpi nesusirgusios?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 24, 07:18)
Beje merginos, ar girdėjote kažką apie BAKo naują A lygio labaratoriją, KAzlauskienė ir Gricius nemokamai konsultuoja iki kovo 11 dienos, aš užsirašiau antradieniui, bandysiu išsiaiškinti, kas ten per tokia labaratorija bus smile.gif http://www.bak.lt/ap...io-apvaisinimo/

Jau po konsultacijos parasyk,kas ten kaip,lauksiu ziniu.Nes man labai idomu,kadangi kovo men.planuoju ten darytis IVF,buciau LT,tai eiciau i konsultacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 02 24, 09:18)
Iride, mums taike ISCI, bet Jūsų atveju kiek atsimenu, kad  jūsų problemos buvo daugiau su kiaušialąstėmis? o kaip pas vyrą? ar viskas tvarkoje?

Ne, pas vyra problemu nera, o ir kad pas mane su kiausialastem butu - niekas nesake. Bet kadangi turiu II stadijos endo, tai kazkokia neigiama itaka ji matyt daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 02 24, 15:12)
laba  4u.gif   ka tik paskambinau savo ginei pasiklausti visu zarasu atsakymu, tai sake, kad pas mane rado ureaplazma  blink.gif   ar ji labai  bloga? sake rasys man antibu kursa ir kol neisgydyd, ivf'o nebus  rolleyes.gif

Ir labai gerai patare, nera ji gal kazkas labai blogo, bet su pastojimu ir nestumi jai ne pakeliui 4u.gif

Mergaites va ka gavau ir bikovos siandien:

Низкие показатели иммунитета ( фагоцитоз и фагоцитарное число). Эти показатели важны, т.к. показывают способность организма ( иммунной системы) сопротивляться инфекции. Вам необходимо принимать препарат Трансферфактор ( по 1 капсуле 2 раза в день), тем более, что Вы принимаете антибактериальную терапию. По результатам гемограммы - есть воспаление ( вероятно - это показатель наличия инфекции).
Остальные показатели в пределах нормы.

Pas MB viskas normoj. Gali buti donoras LIT. ir kai paklausiau kokius ten jam testus reikia pasidaryti is anksto tai atsake kad visi testai jau padaryti bigsmile.gif

Nu tai paaiskinkit man durnai, tai as maniau kad mano tikslas ir yra numusti imuniteta, tam ir leidziuosi intralipidus ir humira ta brangia du kartus pirkau blink.gif tai negi man jos klausyti ir gerti kazka kad sustiprinti imuniteta?? Iride - kaip tu manai? taip reiketu ir Keberiokst nuomones blush2.gif Jau gi geriu jos probiotikus. Manau kad negersiu kol kas as sito vaisto. Kovo pradzioj eisiu persitestuoti kazkoki skydliaukes hormona tai po to reiks gal pas gorgi dar karta nueit ir paklaust, nors biski zapadlo del vieno klausimo eiti ir moketi 600 litu doh.gif

Ne tikrai as jo negersiu, Va ka radau internete bigsmile.gif

http://www.transferfactorresearch.com/

Aiskiai irodo kad sitie vaistai sukelia Natural Killer Cells. vadinasi mano kiti gydymai veikia ir as jas aciu dievui numusineju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 24 vasario 2012 - 20:54
QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 24, 10:16)
Taigi, jau 6 dienos vartoju Gonal'i - toks jausmas, kad kuo toliau tuo skausmingiau, bet manau, cia psichologija mano veikia. Vakar susileidau dar papildomai slopinanciu ovuliacija vaistu (kaip visad nepamenu pavadinimo) - tai po to kuri laika aplink durio vieta labai niezejo-galvoju gal kokia alergine reakcija. po to susitvarke.
Vakar mano brangiausiajam sukilo temperatura-turbut persalo, tai isgere 1 tablete Gripex'o-tikiuosi nepakenks ir taip nekokiai spermiuku kokybei. Echoskopija parode keleta folikulu, tikejausi daugiau, bet kaip yra taip - tikiuosi, kad turesim ka apvaisinti, ir gal uzsaldymui uzteks  verysad.gif Labai labai linkiu sekmes ir sau ir Jums visoms  4u.gif

Sveika,

Man siandien 5 stimuliacijos diena ir galiu pasakyt,kad jokio skausmo nejauciu.Daktaras paziurejes sake yra vienoj kiausidej 12-11-9mm ir mazuciu dar folikulu,o kitoj 2 po 8 mm,toj pusej nelabai kas,bet sako dar jie paaugs.O kiek bus tiek svarbu kad nors kiek butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 12:42)
O MB kazkokiu stebuklingu budu va geria antra kursa su manim ir dar prideda Q10, men conseption ir Probitotikus ir dar pratinu prie minties kad reikes Omega 3 gerti ax.gif  O jis apskritai is tu kur gyvenima gal viena tablete buvo sunaudojes  doh.gif
Laukiam labai sugriztancios . Pasiilgsiu tavo dainu  wub.gif Sekmes su LP  4u.gif
Svirkstai slopinamiems Supercure (cia su ilga programa juo reikia pie 3 savaites leistis)

Atiloja - gramdymo instrukcija - atsiguli, prasketi kojas, ir su kokiu ilgu astriu daiktu pasigramdai gleivine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniskis geria po 6 kapsules/tabletes tris kartus per diena.

CITUK, del tf, kadangi daug gilinausi ir vaiksciojau i seminarus, tai pasidalinsiu info. TF neuzkelia imuniteto,jis ji normalizuoja iki reikiamo, normalaus lygio. Ju teorija tokia, kad be saiko keliant,stiprinant imuniteta, galima pakenkti, sukelti alergijas ir pan, o reikia ji normalizuoti, jei per mazas NK per mazai- pakelti, jei per daug - sumazinti. Kiek tame tiesos, nezinau..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 24, 23:21)
Maniskis geria po 6 kapsules/tabletes tris kartus per diena.
CITUK, del tf, kadangi daug gilinausi ir vaiksciojau i seminarus, tai pasidalinsiu info. TF neuzkelia imuniteto,jis ji normalizuoja iki reikiamo, normalaus lygio. Ju teorija tokia, kad be saiko keliant,stiprinant imuniteta, galima pakenkti, sukelti alergijas ir pan, o reikia ji normalizuoti, jei per mazas NK per mazai- pakelti, jei per daug - sumazinti. Kiek tame tiesos, nezinau..

vajezau tai 18 tableciu i diena!!!? O cia kas antibijotikai ar papildus jis geria?

As tikiu kad tavo info teisinga, bet kazkaip netikiu kad as nuo stipriai per auksto NK lygio as galejau su su pora intralipidu jas numusti visiskai iki zemo lygio. Labai brangiai man kainuoja tas ju numusimas kad dabar vel mokeciau bragiai kad jas sukelt. Sakau gal pakentesiu iki ivf o tada jau tvarkysiu ju lygi, kaip manaii? O infekcijos tai prie manes nekimba ir as tikra kad ta kazkokia infekcija kuria jos testai rado yra ta pati uzsisenejusi mycoplazma kurios vis dar nepavyko isvyti. Aciu kittykitty:)
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 21:40)
Mergaites va ka gavau ir bikovos siandien:

Низкие показатели иммунитета ( фагоцитоз и фагоцитарное число). Эти показатели важны, т.к. показывают способность организма ( иммунной системы) сопротивляться инфекции. Вам необходимо принимать препарат Трансферфактор ( по 1 капсуле 2 раза в день), тем более, что Вы принимаете антибактериальную терапию. По результатам гемограммы - есть воспаление ( вероятно - это показатель наличия инфекции).
Остальные показатели в пределах нормы.

Pas MB viskas normoj. Gali buti donoras LIT. ir kai paklausiau kokius ten jam testus reikia pasidaryti is anksto tai atsake kad visi testai jau padaryti  bigsmile.gif

Nu tai paaiskinkit man durnai, tai as maniau kad mano tikslas ir yra numusti imuniteta, tam ir leidziuosi intralipidus ir humira ta brangia du kartus pirkau  blink.gif  tai negi man jos klausyti ir gerti kazka kad sustiprinti imuniteta?? Iride - kaip tu manai? taip reiketu ir Keberiokst nuomones  blush2.gif Jau gi geriu jos probiotikus. Manau kad negersiu kol kas as sito vaisto. Kovo pradzioj eisiu persitestuoti kazkoki skydliaukes hormona tai po to reiks gal pas gorgi dar karta nueit ir paklaust, nors biski zapadlo del vieno klausimo eiti ir moketi 600 litu  doh.gif

Ne tikrai as jo negersiu, Va ka radau internete  bigsmile.gif

http://www.transferfactorresearch.com/

Aiskiai irodo kad sitie vaistai sukelia Natural Killer Cells. vadinasi mano kiti gydymai veikia ir as jas aciu dievui numusineju  smile.gif

ne ne, brangioji, tikrai ne durna 4u.gif negerk tu to vaisto, jei reikes, tai sugersi veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 25, 00:33)
ne ne, brangioji, tikrai ne durna  4u.gif negerk tu to vaisto, jei reikes, tai sugersi veliau  4u.gif

aciu uz patvirtinima, nes jau buvau suabejojus smile.gif

Atiloja, o tavo vyrui reikes testus daryt pries LIT? nes man tai ji kai ten buvom tai sake kad reikes o va dabar kai uzklausiau kad isvardintu kokius testus pasidaryt, pasake kad viskas padaryta jau unsure.gif o as maniau kad tuos testus reikia padaryti apie savaite pries pati LIT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 23:56)
vajezau tai 18 tableciu i diena!!!? O cia kas antibijotikai ar papildus jis geria?

As tikiu kad tavo info teisinga, bet kazkaip netikiu kad as nuo stipriai per auksto NK lygio as galejau su su pora intralipidu jas numusti visiskai iki zemo lygio. Labai brangiai man kainuoja tas ju numusimas kad dabar vel mokeciau bragiai kad jas sukelt. Sakau gal pakentesiu iki ivf o tada jau tvarkysiu ju lygi, kaip manaii? O infekcijos tai prie manes nekimba ir as tikra kad ta kazkokia infekcija kuria jos testai rado yra ta pati uzsisenejusi mycoplazma kurios vis dar nepavyko isvyti. Aciu kittykitty:)

Labas rytas,
Man Cituk irgi lygiai tas pats- per zemas imunitetas.Tai ka rase Kittikity, tai ten to Transfaktor realiai gerimo veiksmas kitoks-as kai pasakiau Bykovai kad man liepe taip gert -ji tik palingavo galva ir pasake;gerk tik dvi tabletes per diena,tai moduliatorius-jis sunormolizuos.Sakau o tai kaip lasteles zudikes- ji man vel aiskina,kad mano krusas trumpas tik menuo ir labai mazai tableciu todel pavojaus nera.Sako blogiau kai imunitetas bus nesunormalizuotas-tada gali buti ivariu bedu ne tik del pastojimo bet ir nestumo metu.
DEJA,AS JI GERIU verysad.gif Nenorejau,bet kazkaip kai su ja pakalbejau,kalbejom apie taskileres tai ir nusprendziau kad menuo nieko nebus blogo,juk ne antibijotikas ten ar kazkas.
na prisidirbau doh.gif bet tikiuosi,kad vis tiek kileres pristabdys LIT, intralipidai, prednezolona juk geriu antroj ciklo pusej. Dar resveratololio 500-tai gal pasiseks man su tom killerem ir bus jos draugiskos mano maziukui/ams. ax.gif
Kaip laukiu,kada galesiu jau startuoti su IVF blush2.gif tik dabar neaisku ar balandi ar geguze- g.gif na,bet palauksiu,gal ilgiau laukus sulauksiu butent TO ISSVAJOTO REZULTATO,nes nestukiu skyrelis jau tusteti pradejo o iki to mano isodinimo reiks nauju mirksiukas.gif
Ir stai dar ka gavau is drauges thumbup.gif Na,manau nepamaisys-rase kad taoko vaisingumo klinikas net ji. wub.gif
http://helsehelse.dk...aert-6602p.html
Beje, gal idomu bus paskaitineti mirksiukas.gif
http://svajoniuvaika...=...&Itemid=129
gero sestadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 25, 00:45)

Atiloja, o tavo vyrui reikes testus daryt pries LIT? nes man tai ji kai ten buvom tai sake kad reikes o va dabar kai uzklausiau kad isvardintu kokius testus pasidaryt, pasake kad viskas padaryta jau  unsure.gif  o as maniau kad tuos testus reikia padaryti apie savaite pries pati LIT  g.gif

MB ji liepė pasidaryti, cituoju: "От мужа нужны следующие анализы крови: HIV, HAV, HCV, HbsAg, Syphiliss-TPHA, Syphilis-RPR". Nuo savęs dar pridedu, kad tą HAV (hepatitas A) darėme IgG ir buvo teigiamas, todėl sakė, kad jis negalės būti donoru. Tai darėm su donoru, bet nuvažiavę bandėm aiškintis, kaip čia yra su tuotyrimu, nes tikrai nesirgo, tai sako gal dėl skiepo. Tai dabar ji liepė pasidaryti dar HAV IgM, jei bus neigiamas, MB galės būti donoru. O telefonu aiškinau aš jai apie tą skiepą, sakė tada ne. Norėjo pas save padaryti tą tyrimą MB, paskui pamiršo. Ir taip būna ne kart. Kartais atrodo ji taip įkvepia vilties ir tikėjimo, o kartais galvoju, ko aš ten važiuoju...
Dar man sakė kad LIT turi būti 10-14 c.d. Man darė 10 c.d. ir sekantis bus 10 c.d. Jums to neakcentavo. Tai kaip suprasti? Mano irgi peržemas imunitetas, man nieko nesakė apie tą vaistą kur tau ir Afroditei liepė. Gal čia pagal veido bruožus paskiria...

Atsakyti