QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 23:56)
vajezau tai 18 tableciu i diena!!!? O cia kas antibijotikai ar papildus jis geria?
As tikiu kad tavo info teisinga, bet kazkaip netikiu kad as nuo stipriai per auksto NK lygio as galejau su su pora intralipidu jas numusti visiskai iki zemo lygio. Labai brangiai man kainuoja tas ju numusimas kad dabar vel mokeciau bragiai kad jas sukelt. Sakau gal pakentesiu iki ivf o tada jau tvarkysiu ju lygi, kaip manaii? O infekcijos tai prie manes nekimba ir as tikra kad ta kazkokia infekcija kuria jos testai rado yra ta pati uzsisenejusi mycoplazma kurios vis dar nepavyko isvyti. Aciu kittykitty:)
Labas rytas,
Man Cituk irgi lygiai tas pats- per zemas imunitetas.Tai ka rase Kittikity, tai ten to Transfaktor realiai gerimo veiksmas kitoks-as kai pasakiau Bykovai kad man liepe taip gert -ji tik palingavo galva ir pasake;gerk tik dvi tabletes per diena,tai moduliatorius-jis sunormolizuos.Sakau o tai kaip lasteles zudikes- ji man vel aiskina,kad mano krusas trumpas tik menuo ir labai mazai tableciu todel pavojaus nera.Sako blogiau kai imunitetas bus nesunormalizuotas-tada gali buti ivariu bedu ne tik del pastojimo bet ir nestumo metu.
DEJA,AS JI GERIU Nenorejau,bet kazkaip kai su ja pakalbejau,kalbejom apie taskileres tai ir nusprendziau kad menuo nieko nebus blogo,juk ne antibijotikas ten ar kazkas.
na prisidirbau
bet tikiuosi,kad vis tiek kileres pristabdys LIT, intralipidai, prednezolona juk geriu antroj ciklo pusej. Dar resveratololio 500-tai gal pasiseks man su tom killerem ir bus jos draugiskos mano maziukui/ams.
Kaip laukiu,kada galesiu jau startuoti su IVF
tik dabar neaisku ar balandi ar geguze-
na,bet palauksiu,gal ilgiau laukus sulauksiu butent TO ISSVAJOTO REZULTATO,nes nestukiu skyrelis jau tusteti pradejo o iki to mano isodinimo reiks nauju
Ir stai dar ka gavau is drauges
Na,manau nepamaisys-rase kad taoko vaisingumo klinikas net ji.
http://helsehelse.dk...aert-6602p.html
Beje, gal idomu bus paskaitineti
http://svajoniuvaika...=...&Itemid=129
gero sestadienio