Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

KittyKitty, as pati isgyvenau labai daug skaudziu akimirku nuo pat 4 metuku, mama paliko tada mane, tecio nezinau, mano vienintele mociute kanciose isejo vakar, kuria visa nakti sapnavau...ir zinai, galeciau parasyti knyga apie savo gyvenima, bet laikausi is paskutiniuju, Dievas dave, vadinasi turiu atlaikyti... Buk stipri. Viskas ateina ir praeina... tikiuosi kazkada ir as kazkada pradesiu dziaugtis... Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 02 22, 12:54)
Sveikos  smile.gif
Užėjau prisiduoti,kad startuoju su IVF,šiandien antra gonalio dozė.Gaudau visus virusiukus  nestuke.gif Ir jus merginos nosies nenukabinkit,ateis visioms tas nuostabus laukimo metas link  nestuke.gif
Geros dienos!!! ax.gif

sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes visoms, mergaites, stiprybes, ateis diena musu visu. As pasitraukiu kuriam laikui, jau kad dar manes tikrai nelaukia jokios malonios procedutos, ateisiu kai atsigausiu, gal kai turesiu geru naujienu, Cituk, Atiloja, Terze, Afrodite, Beiliuk ir visos kitos, sirdyje sergu uz jus, labai labai, labai... Isaus musu diena.
Terziuk, nepamirsk parasyti.
Diena nakti sergu uz jus visas wub.gif 4u.gif Iki. Bukite stiprios.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 02 23, 22:43)
Pupule, o tau nebuvo taikytas ICSI? Jei ne, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad IMSI situacija tikrai pataiso. Per pirma IVF-a su ilgu protokolu pas Treijsa is 13 ispunktuotu, 7 apsivaisino, 3 diena liko tik 2 - 8 lasteliu ir daugiau nieko. Sakyciau gana prasta situacija is tokio skaiciaus. Per 2 ir 3 IVF'us, darytus VK, su trumpa schema buvo daug maziau folikulu - 5 (uztad po IMSI trecia diena liko 3 puikus) ir 7 (trecia diena 5 puikus, tad 2 pasiemem, o 3 uzauginom iki balstuciu). Zinoma, be IMSI, manau, situacija pagerino ir papildai, kad kiausialasciu kokybe geresne butu (preg. conception, zuvu taukai, q10, d3).

Iride, mums taike ISCI, bet Jūsų atveju kiek atsimenu, kad jūsų problemos buvo daugiau su kiaušialąstėmis? o kaip pas vyrą? ar viskas tvarkoje?
na matyt teks su IMSI pabandyti, gal pagerins situaciją.. Beje merginos, ar girdėjote kažką apie BAKo naują A lygio labaratoriją, KAzlauskienė ir Gricius nemokamai konsultuoja iki kovo 11 dienos, aš užsirašiau antradieniui, bandysiu išsiaiškinti, kas ten per tokia labaratorija bus smile.gif http://www.bak.lt/ap...io-apvaisinimo/
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 02 23, 19:42)
Gal kas gali dar mane paprotinti:
kuomet issiunciu turta i GR, turiu jiems parasyti laiska su uzpildyta tokia forma:
"Please fill in
Date: ¬_  _/ _  _/ _ _ _ _

O del apmokejimo, reikia laukti informacijos is ju el. pastu?
Kaina 3* 90eur?

As siunciau paprasta laiska, be formos.. suveike smile.gif
Kaina tokia... jei turi credit card.

QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 23:22)
Na man atsake bikova del mano naujos Streptokoko zarazos - jokio papildomo gydymo nereikia, tipo gydytis ramiai mycoplasma ir sita tipo turetu isgydyti. Tai ka laukiu rytojaus puokstes  biggrin.gif
Dar buvau ligoninej pasiimti svirkstu IVF-ui, pasiimti plana visa , tai sake biopsijos rezultatai normalus, nieko blogo nerasta, bet sake placiau klausti daktaro, nes as su sesele kalbejau tik tai.

Viskas arteja thumbup.gif
Cituk-o kam svirkstai?? blink.gif skatinamiesiems ar kam??
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 24, 00:17)
Terziuk, tu gal pagerk ka nors nuo alergijos  g.gif Nes man irgi niezti viska..., bet pernai ziema buvo lygiai tas pats, tai "bambaliais" alieju su alijosium vartojau ir vartoju, tai gelbeja nuo niezejimo  4u.gif

As irgi tepu tepu-viskas taip gerai geriasi... ax.gif Aciu uz patarimus wink.gif
Man idomu tas alijosius: tu ji i vidu vartojai ar i isore? g.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 24, 01:53)
KittyKitty, as pati isgyvenau labai daug skaudziu akimirku nuo pat 4 metuku, mama paliko tada mane, tecio nezinau, mano vienintele mociute kanciose isejo vakar, kuria visa nakti sapnavau...ir zinai, galeciau parasyti knyga apie savo gyvenima, bet laikausi is paskutiniuju, Dievas dave, vadinasi turiu atlaikyti... Buk stipri. Viskas ateina ir praeina... tikiuosi kazkada ir as kazkada pradesiu dziaugtis... Laikykis.

Triunfante.... Neturiu zodziu apsakyti, ka as jauciu... kaip tave uzjauciu... kaip sunku net isivaizduoti, kaip tau sunku... tiesiog neturiu zodziu... nes zinant apie tavo sunkumus paskutiniu metu nesitiki, kad zmogus gali tiek pakelti.... Bet tu pati sakai, Dievas dave, vadinasi turiu atlaikyti... Tikejimas padeda.... Mes su tavimi... Jei reikia kokios pagalbos, rasyk.... 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 24, 09:18)
Iride, mums taike ISCI, bet Jūsų atveju kiek atsimenu, kad  jūsų problemos buvo daugiau su kiaušialąstėmis? o kaip pas vyrą? ar viskas tvarkoje?
na matyt teks su IMSI pabandyti, gal pagerins situaciją.. Beje merginos, ar girdėjote kažką apie BAKo naują A lygio labaratoriją, KAzlauskienė ir Gricius nemokamai konsultuoja iki kovo 11 dienos, aš užsirašiau antradieniui, bandysiu išsiaiškinti, kas ten per tokia labaratorija bus smile.gif http://www.bak.lt/ap...io-apvaisinimo/

Oij Pumpule - molodec. Man irgi labai smalsu. As kai perskaiciau toj nuorodoj... tai man pasirode gerai atidirbtas marketingas... Nu blyn, tai kodel jie neparaso nors maziausios smulkmenos, kuom ta A laboratorija skirsis nuo siandienines...
Pranesk zinias, gal as klystu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Triumfante, stiprybes tau ir laukiam sugriztancios console.gif 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 24, 10:44)
As irgi tepu tepu-viskas taip gerai geriasi...  ax.gif  Aciu uz patarimus wink.gif
Man idomu tas alijosius: tu ji i vidu vartojai ar i isore?  g.gif 

i isore, pasidarau toki miksiuka: alijosius, aliejus, kokio nors kuno kremo ir bepantheno tepaliuko thumbup.gif viska darausi man patinkanciom proporcijom, priklausomai njuo to kaip geriasi, ko norisi ir t.t. 4u.gif Alijosiaus negeriu, nes prie tu 105 papildu, kazkaip dar vieno nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi, jau 6 dienos vartoju Gonal'i - toks jausmas, kad kuo toliau tuo skausmingiau, bet manau, cia psichologija mano veikia. Vakar susileidau dar papildomai slopinanciu ovuliacija vaistu (kaip visad nepamenu pavadinimo) - tai po to kuri laika aplink durio vieta labai niezejo-galvoju gal kokia alergine reakcija. po to susitvarke.
Vakar mano brangiausiajam sukilo temperatura-turbut persalo, tai isgere 1 tablete Gripex'o-tikiuosi nepakenks ir taip nekokiai spermiuku kokybei. Echoskopija parode keleta folikulu, tikejausi daugiau, bet kaip yra taip - tikiuosi, kad turesim ka apvaisinti, ir gal uzsaldymui uzteks verysad.gif Labai labai linkiu sekmes ir sau ir Jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(Pumpule @ 2012 02 23, 13:38)
Na va as su blogom naujienom, bloginu statistika...

mažut, jetus, nu gal dar ne viskas prarasta, gal vėlesnė implantacija.. tada ir pakritimas būtų motyvuotas..pamatuok dar BT ryt, poryt, jeigu pakils, tai....
Imk 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 23, 16:37)

Na pasak Bikovos ta pusleline, jei herpis, tai visko gali padaryti...bet pasak kito  gydytojo, ji yra labai blogai tik i pabaiga nestumo... mano viena pazistama 6men leliuka prarado butent del herpeso.. bent taip gyd nustate...

Del tavo brangios mamos: belieka melstis ir tiketis...  tiketis pacio geriausio.... Gal cia uzsuksi vakare ir parasysi, kad jai jau geriau?  mirksiukas.gif  noreciau...

dėl pūslelinės.. gal nusišnekėsiu,bet kiek žinau, yra skirtumas, kurioj ji vietoj.. Jeigu ant viršutinių lūpų, nieko labai baisaus, o jei ant apatinių, tada vaisiui žiauriai blogai..

Ačiū, ne, nieko gero nepasakysiu, labai sunki naktis ir šiaip prasti reikalai, na bet...vis tiek tikiuosi, kad išlipsim iš šitos balos 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 23, 17:35)
Kittikity, nenusikalbejai,juk tu nori gero man ir tavo patarimai zinoma puikus.Aciu,kad rupinies manimi,kai tau paciai reikia irgi stotis i kojas.Na finansu mes dabar neturim ir rytoj bus posedis..zinot tokie posedziai kai is anskto viskas aisku,tai va mazins dar alga doh.gif beprotybe.Mano koleges su mano kruviu gauna 1500,o as ir to nrgaunu-tai kiek dabar i rankas gausiu  blink.gif Na,bet kip nors islaikysiu visa si laikotarpi,gal jis toks juodas,neramus pries nuostabu laikotarpi mirksiukas.gif stengiuosi gyventi tokiu poziuriu wub.gif nors ne visada iseina blush2.gif
KittyKitty sveikatos didelios tavo mamai.Optimizmo,kad surastu kai rodos nera kur jau jo beieskoti.Stiprybes.Stiprybes jums visiems ir linkiu,kad nepasitvirtintu mediku prognozes-o viskas eitusi tik i gera,nors ir po truputuka bet i gera.As su tavimi

viską suprantu, pupa, siunčiu tau didelį didelį palaikymo balioną ir tiek 4u.gif

QUOTE(AURELIJAC @ 2012 02 23, 23:02)

Kauniečių skrelis labai ramus ir tylus tai klausimėlis ar planuoja kas iš Kauniečių startuoti artimiausiu metu ? 

na,. aš pavasarį, bet dar nežinau, kada , balandžio 2 d. važiuoju pas Treijsą 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 23, 23:22)
Afrodite, KittyKitty - linkiu jums atrasti stiprybes savyje kovot iki laimingos pabaigos

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 24, 01:53)

oi. labai užjaučiu, tu šaunuolė, labai labai stipri esi 4u.gif Man nėr ko lygintis, su tėvų šeima viskas ok, turiu dukrytę, man čia toli iki jūsų problemų.. Bet iš visos visos širdies ir jums linkiu to jausmo, kai turi jau atsvarą gyvenime ir jauti,kad dabar esi stipri ir niekas, atrodo, nebeišmus taip jau visiškai "iš kurso"..Labai "sergu" už jus visas, anksčiau ar vėliau išeisit iš čia ir būsit pačios geriausios mamos, pradėsi džiaugtis, pamatysi, ir šita patirtis būtent leis džiaugtis dar labiau. Ar nemiegotos naktys, ar baisingas nuovargis, ar išsekimas visiškas... visa tai neslėgs, nežlugdys, nes visada prisiminsit, per ką perėjot, kad tai turėtumėt, kiek svajojot, tada taip viską vertini... pamatysit..tas džiaugsmas toks.. viską užpildantis.. Visoms jo linkiu wub.gif wub.gif

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 02 24, 11:16)
Taigi, jau 6 dienos vartoju Gonal'i - toks jausmas, kad kuo toliau tuo skausmingiau, bet manau, cia psichologija mano veikia. Vakar susileidau dar papildomai slopinanciu ovuliacija vaistu (kaip visad nepamenu pavadinimo) - tai po to kuri laika aplink durio vieta labai niezejo-galvoju gal kokia alergine reakcija. po to susitvarke.
Vakar mano brangiausiajam sukilo temperatura-turbut persalo, tai isgere 1 tablete Gripex'o-tikiuosi nepakenks ir taip nekokiai spermiuku kokybei. Echoskopija parode keleta folikulu, tikejausi daugiau, bet kaip yra taip - tikiuosi, kad turesim ka apvaisinti, ir gal uzsaldymui uzteks  verysad.gif Labai labai linkiu sekmes ir sau ir Jums visoms  4u.gif

sėkmės, nepergyvenk dėl skausmų, pasąmonė - sudėtingas ir galingas dalykas. Man pvz šį kartą mmm atėjo lengvai, be įsivaizduojamų nėštumo požymių ir t. t., nes gėriau antibus, turėjau gimdos uždegimą ir žinojau, kad negaliu būti nestuke.gif , o va kai tikiuosi nestuke.gif , tai tiek visko jaučiu..viską skauda, viskas vyksta, jaučiu, ką turėčiau ir ko neturėčiau jausti. Tiesiog galvok, kad viskas bus gerai 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 24, 00:17)
as tai net nesvajoju apie ikalbinejama antibu pakartojimu - be sansu  schmoll.gif bet su kotletukais - mintis  thumbup.gif  lotuliukas.gif bet kas idomiausia, nuo doxiciklino jam nebuvo ne maziausios reakcijos, viskas prasidejo nuo to kito antibjotiko (nepamenu pavadinimo)  doh.gif
nu o kaip tas gramdymas? gal gali rastiska instrukcija gramdymo paprasyt?  lotuliukas.gif
Ashley, tai sita forma ir yra, kuria siunciau  4u.gif Papildomai dar siunciau surinkimo instrukcija  4u.gif
mimoza:) issiunciau  4u.gif

O MB kazkokiu stebuklingu budu va geria antra kursa su manim ir dar prideda Q10, men conseption ir Probitotikus ir dar pratinu prie minties kad reikes Omega 3 gerti ax.gif O jis apskritai is tu kur gyvenima gal viena tablete buvo sunaudojes doh.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 24, 02:27)
Stiprybes visoms, mergaites, stiprybes, ateis diena musu visu. As pasitraukiu kuriam laikui, jau kad dar manes tikrai nelaukia jokios malonios procedutos, ateisiu kai atsigausiu, gal kai turesiu geru naujienu, Cituk, Atiloja, Terze, Afrodite, Beiliuk ir visos kitos, sirdyje sergu uz jus, labai labai, labai... Isaus musu diena.
Terziuk, nepamirsk parasyti.
Diena nakti sergu uz jus visas  wub.gif  4u.gif Iki. Bukite stiprios.

Laukiam labai sugriztancios . Pasiilgsiu tavo dainu wub.gif Sekmes su LP 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 02 24, 10:44)
Cituk-o kam svirkstai??  blink.gif  skatinamiesiems ar kam??

Svirkstai slopinamiems Supercure (cia su ilga programa juo reikia pie 3 savaites leistis)

Atiloja - gramdymo instrukcija - atsiguli, prasketi kojas, ir su kokiu ilgu astriu daiktu pasigramdai gleivine lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 12:42)
Atiloja - gramdymo instrukcija - atsiguli, prasketi kojas, ir su kokiu ilgu astriu daiktu pasigramdai gleivine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Praktiskai kaip danti pasikrapstyti wink.gif ax.gif

As mislyju, kaip Atijola isaiskins gyd., ko jai reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 24, 12:42)
*O MB kazkokiu stebuklingu budu va geria antra kursa su manim ir dar prideda Q10, men conseption ir Probitotikus ir dar pratinu prie minties kad reikes Omega 3 gerti ax.gif  O jis apskritai is tu kur gyvenima gal viena tablete buvo sunaudojes  doh.gif
Laukiam labai sugriztancios . Pasiilgsiu tavo dainu  wub.gif Sekmes su LP  4u.gif
Svirkstai slopinamiems Supercure (cia su ilga programa juo reikia pie 3 savaites leistis)

**Atiloja - gramdymo instrukcija - atsiguli, prasketi kojas, ir su kokiu ilgu astriu daiktu pasigramdai gleivine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*MB be problemu geria Q10, D3, dar kruvas probiotiku, bet antibu pakartotinai - be sansu schmoll.gif
** lotuliukas.gif
QUOTE(Terze @ 2012 02 24, 13:04)
Praktiskai kaip danti pasikrapstyti wink.gif  ax.gif

As mislyju, kaip Atijola isaiskins gyd., ko jai reikia  blink.gif

zinok, as irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif ka tik paskambinau savo ginei pasiklausti visu zarasu atsakymu, tai sake, kad pas mane rado ureaplazma blink.gif ar ji labai bloga? sake rasys man antibu kursa ir kol neisgydyd, ivf'o nebus rolleyes.gif
Atsakyti