Labai gražių kepurių pridėjot
O iš kokių siūlų neriat pavasarines kepures?
O jau kiek pridėta
Šalikutį išsisaugojau ir savo panai
Ristina, galėtum mane pamokinti snapuką Nuo pernai vasaros viena kiepka guli padėta, nes nežinojau kaip jį daryti
Pavasariui aš dažniausiai naudoju Begoniją
Šalikutį išsisaugojau ir savo panai
Ristina, galėtum mane pamokinti snapuką Nuo pernai vasaros viena kiepka guli padėta, nes nežinojau kaip jį daryti
Pavasariui aš dažniausiai naudoju Begoniją
QUOTE(Niktė @ 2012 02 28, 09:03)
Aha
neardysiu kiepkos, kad galėtum gyvai apžiūrėt
Eilinį kartą Natuliona išvertė iš koto su savo komplektėliu, Sissta su savo kruopščiu darbeliu ir Kristinalm, kurios nerinukais tyliai žaviuosi
Ačiū Niktei ir Natulionai už gerą žodelį BMW kepurei.
Po truputį įsidrąsinu ir rodau dar vieną. Natulionos šedevrų įkvėpta rudenį nunėriau štai tokią. Aišku, iki jūsų lygio man kaip iki mėnulio...
Ačiū Niktei ir Natulionai už gerą žodelį BMW kepurei.
Po truputį įsidrąsinu ir rodau dar vieną. Natulionos šedevrų įkvėpta rudenį nunėriau štai tokią. Aišku, iki jūsų lygio man kaip iki mėnulio...
Atsiprasau uz
Mergaites,gal galit pagelbeti gal kuri turite schema snapelio berniukiskai kepurei.Koki benerciau vis raitosi galai,tai i virsu,tai i apcia.Jau esu visiskoje neviltyje
Mergaites,gal galit pagelbeti gal kuri turite schema snapelio berniukiskai kepurei.Koki benerciau vis raitosi galai,tai i virsu,tai i apcia.Jau esu visiskoje neviltyje
QUOTE(JulijaR @ 2012 02 28, 15:57)
Atsiprasau uz
cia jokia schema nepades, apnerk pora kartu visa kepure uzbaigimui, ir dar pagarint reiketu, ir nuemus lygintuva, leisti patiestam atvesti, isdziuti. Bent jau man sis variantas tik ir tiko, nes kiek bandziau, vis rietesi.
Del rietimosi dar galima pabandyt siuvant pacius krastus praleidineti akis... vel labai "aiskiai" issireiskiu, bet tikiuosi suprasi:) O snapelio krastus dar apnerinejau vezio zingsneliu
QUOTE(Sissta @ 2012 02 28, 17:28)
Del rietimosi dar galima pabandyt siuvant pacius krastus praleidineti akis... vel labai "aiskiai" issireiskiu, bet tikiuosi suprasi:) O snapelio krastus dar apnerinejau vezio zingsneliu
O Jus neriat ji atskirai,o po to prisiuvat?Nes as tai is karto bandau nerti.Gal del to ir nesigauna graziai
O schemos negaletumete imesti,buciau labai dekinga
Joa, as tokia pat naudojau schema ir taip - visada prisiuvinejau.. daugiau darbo, bet rezultatas nebanguotas:))
Sveikutes visos
Jungiuosi ir as prie vasariniu kepuryciu ir rodau skrybeliuka
Jungiuosi ir as prie vasariniu kepuryciu ir rodau skrybeliuka