Raminta, manau kepuryte zemu sulpeliu, o blauzdinukes stulpeliu su uzmetimu
QUOTE(ingauk @ 2012 04 16, 13:40)
Merginos reikia pagalbos, pirmą kepurytę neriu dukrytei, tai schema kaip ir aiški, bet neaišku kaip iš jos kepuriukas pasidaro kiek suprantu neriu iki 16eilės, o poto kartoju paskutinį motyvą tiek kiek reikia ar jau čia kitokia schemutė neriasi na vnž nunėriau iki 12eilės ir gaunu servėtėlę, jokio gaubimo kepurytės nesigauna
labai reikia info, nes kitą savaitę jau vasarą pranašaują, tad reik organizuotis kepuriuką skubiai
QUOTE(viola78 @ 2012 04 19, 12:08)
Merginos reikia pagalbos, pirmą kepurytę neriu dukrytei, tai schema kaip ir aiški, bet neaišku kaip iš jos kepuriukas pasidaro kiek suprantu neriu iki 16eilės, o poto kartoju paskutinį motyvą tiek kiek reikia ar jau čia kitokia schemutė neriasi na vnž nunėriau iki 12eilės ir gaunu servėtėlę, jokio gaubimo kepurytės nesigauna
labai reikia info, nes kitą savaitę jau vasarą pranašaują, tad reik organizuotis kepuriuką skubiai
sita schemute reikia koreguoti pagal save, nes nerti man gaudavosi labai didele kupuryte
ir dar turetu buti antra dalis sios schemos
va
Papildyta:
nerodžiau lyg tai
cia tas viršugalvis man patiko
natuliona, labai grazu, rysku, vasariska, zaisminga
QUOTE(natuliona @ 2012 04 19, 12:37)
sita schemute reikia koreguoti pagal save, nes nerti man gaudavosi labai didele kupuryte
natulionos groziai, visada zaviuosi
del tos kepurytes as jau susinervinau, sia irgi uzsakyma gavau, tai siaubas, jau treciakart ardau, koreguoju pagal save, niekaip pagal dydi nepataikau, o dar megstu nert laisviau, tai labai negraziai gaunasi, tempiasi sietka tokia gal is treciokart pagaliau pataikysiu, tokios man jos grazios, bet nerimu nusivyliau. Ir jei vis reiks skirtingu dydziu, tai ner nezinau, kaip pataikysiu
QUOTE(natuliona @ 2012 04 19, 12:37)
cia tas viršugalvis man patiko
o jeigu darant visa kepuryte kaip virsugalvis ar nesigautu
Ačiū natuliona aš irgi dvejoju ar nertiki iki tos 16eilės ar ar baigti kokia 12-14 nors neriu iš Maxi siūliukų su plonu vašiuku, tai gal surizikuot nes mums vasarą bus 2,5metukų, o dar kur kasos ai bandau, o kai pradėsiu antra schemute nerti, pasimatys ar ne per platus viršugalvis gaunasi antrosios schemutės man ir reikėjo-padėjot
o jūsų kepurytės tai kaip visuomet superinės
o jūsų kepurytės tai kaip visuomet superinės
QUOTE(ingauk @ 2012 04 19, 13:09)
o jeigu darant visa kepuryte kaip virsugalvis ar nesigautu
nezinau, aš nebadžiau čia iš servetelės man netiko tas raštas visai kepurei nes reikejo lygaus krašto kad galečiau kabinti gelytes
QUOTE(viola78 @ 2012 04 19, 13:09)
Ačiū natuliona aš irgi dvejoju ar nertiki iki tos 16eilės ar ar baigti kokia 12-14 nors neriu iš Maxi siūliukų su plonu vašiuku, tai gal surizikuot nes mums vasarą bus 2,5metukų, o dar kur kasos ai bandau, o kai pradėsiu antra schemute nerti, pasimatys ar ne per platus viršugalvis gaunasi antrosios schemutės man ir reikėjo-padėjot
bandykit aš tikrai nei karto neneriau kaip parodyta 5 akiu, per daug jau tada skyleta, o jei dar lasvai neri tai is vis aš tada geriau pradžioj pradedu nuo daugiau stulpeliu, bet gale nedarau daugiau nei 3-4 akiu
QUOTE(natuliona @ 2012 04 19, 13:21)
bandykit aš tikrai nei karto neneriau kaip parodyta 5 akiu, per daug jau tada skyleta, o jei dar lasvai neri tai is vis aš tada geriau pradžioj pradedu nuo daugiau stulpeliu, bet gale nedarau daugiau nei 3-4 akiu
as is pat pradziu koregavau schema pagal save irgi