Dabar va pagal tokią schemą neriu:
Turiu paauglį sūnų, kuris patarė, kad "neprimarmaliuočiau" tiktai kokių vaikiškų dekoracijų. Sakė, kad "vyriškiausiai" atrodytų be nieko. Tai aš klausau ir vykdau
Šiaip, tai visokių gražių, smulkių dalykėlių čia ieškau kai prireikia:
http://de.dawanda.co...s=true#products
QUOTE(daisy5693 @ 2012 04 16, 10:02)
Turiu paauglį sūnų, kuris patarė, kad "neprimarmaliuočiau" tiktai kokių vaikiškų dekoracijų. Sakė, kad "vyriškiausiai" atrodytų be nieko. Tai aš klausau ir vykdau
tai va ir pati nelabai isivaizduoju kokio penkiolikmecio su masinyte ar mergaitei su gele
mano keletas kepuriuku
baltoji
rozine
kitokia rozine
"pavasario belaukiant"
baltoji
rozine
kitokia rozine
"pavasario belaukiant"
QUOTE(ingauk @ 2012 04 16, 10:32)
tai va ir pati nelabai isivaizduoju kokio penkiolikmecio su masinyte ar mergaitei su gele
o kodėl būtinai mašinos mano vaikinas jau dabar žino kad žiemai ant galvos norės ale kaukolių. tai ieškau kad nebūtų žiaurios
QUOTE(ingauk @ 2012 04 16, 12:48)
kitokia rozine
Sveikos mergaites, as irgi siokia tokia nerejele, uzsuku cia pasigrozeti jusu darbais ir radau, kas mane seniai domina, bet neradau rastelio grazuole kitokia rozine! gal galima to rastelio schemute?
aciu!
QUOTE(Niktė @ 2012 04 16, 13:24)
o kodėl būtinai mašinos mano vaikinas jau dabar žino kad žiemai ant galvos norės ale kaukolių. tai ieškau kad nebūtų žiaurios
aisku kad nebutinai masinos tik kaip pvz sakiau ir tiek
QUOTE(tuzasss @ 2012 04 13, 15:25)
Merginos, padekit prasau, nuneriau kepuryte tokia iki to plataus krasto. dabar nezinau kaip ta platuji krasta padaryti
as irgi noreciau pagalbos siuo klausimu, nezinau, kaip tuos skrybeliuku krastus padaryt.
atsiprasau uz dideles citatas, bet kad senai uzduotas sis klausimas, tai kad aiskiau butu apie ka as...
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 16, 13:33)
Sveikos mergaites, as irgi siokia tokia nerejele, uzsuku cia pasigrozeti jusu darbais ir radau, kas mane seniai domina, bet neradau rastelio grazuole kitokia rozine! gal galima to rastelio schemute?
aciu!
aciu!
ikelsiu i fotki ir tada cia, nors manau kad yra ir kepuryciu schemu temoj
prasau
QUOTE(ingauk @ 2012 04 16, 13:40)
ikelsiu i fotki ir tada cia, nors manau kad yra ir kepuryciu schemu temoj
prasau
prasau
labai tau aciu, zinok ieskojau ieskojau nu niekaip... gal as is schemos nepazinau, kad tai ta kepuryte, o tokios jos grazios
QUOTE(daisy5693 @ 2012 04 16, 10:02)
ar galetumet truputi paaiskint schema nes man nepadidina... o gal tik nuoroda idekit...
[quote=ilgakojuke,2012 04 16, 17:04]
Musu skrybeliukas:
Super
Musu skrybeliukas:
Super