berete pavasariui
Merginos, gal galėtumėte man, dar tik pradedančiai narplioti, paaiškinti, kaip neriant ratu padaryti tokį tarpą:
http://foto.mail.ru/...ost0ya/80/96#88
8 nuotrauka, 7 nuotraukoje (schemoje) apibrėžtas tam tikras pynelių skaičius ir parašytas kažkoks žodis, bet neįskaitau...
Aš sugalvoju tik nukirpti siūlą ir pradėti iš naujo prinerti, bet tai tada reikia taip daryti kiekvienoje eilėje, o kiek suprantu, čia siūlo nenukirpinėja...
Ačiū
http://foto.mail.ru/...ost0ya/80/96#88
8 nuotrauka, 7 nuotraukoje (schemoje) apibrėžtas tam tikras pynelių skaičius ir parašytas kažkoks žodis, bet neįskaitau...
Aš sugalvoju tik nukirpti siūlą ir pradėti iš naujo prinerti, bet tai tada reikia taip daryti kiekvienoje eilėje, o kiek suprantu, čia siūlo nenukirpinėja...
Ačiū
Manu nuo tos vietos neriama nebe ratu, o apsukinėjant nėrinį. Ta prasme prieinama iki tarpo, apsukamas nėrinys ir neriama atgal ir t.t.
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 04 13, 13:12)
Manu nuo tos vietos neriama nebe ratu, o apsukinėjant nėrinį. Ta prasme prieinama iki tarpo, apsukamas nėrinys ir neriama atgal ir t.t.
Sakot? Man irgi vienu metu buvo tokia mintis kilusi, bet galvoju, kad negali taip būti. Na, bet tada bandau taip nerti apsukinėdama nėrinį.
Taip, ten tiesiog apsuktas nėrinys
QUOTE(Niktė @ 2012 04 13, 13:29)
Taip, ten tiesiog apsuktas nėrinys
O, jau gavau du patvirtinimus, tai tikrai taip ir einu nerti Tiesiog rankos niežti, kaip noriu narplioti, bet kai kas nors neišeina ir niekur nerandu paaiškinimo, tai visas ūpas ir dingsta... Tikiuosi, dabar išeis.
Labai ačiū!
mano pačios "futboliukų" dalys neriamos sukiojant
Merginos, padekit prasau, nuneriau kepuryte tokia iki to plataus krasto. dabar nezinau kaip ta platuji krasta padaryti
QUOTE(kristinalm @ 2012 04 10, 15:03)
labai grazi kepuryte. bet vel pasikartosiu klausimu
kaip padaryti ta iskilusi stulpeli ?
gal vaizdien medziaga kas turi ?
QUOTE(kristynka* @ 2012 04 13, 16:21)
labai grazi kepuryte. bet vel pasikartosiu klausimu
Nuo pradžios temą praversk ir tikrai rasi. Net video yra, ir keli paaiškinimai.
Vakar kaip tik ieškojau ir mokiaus
QUOTE(Lace @ 2012 03 30, 13:57)
sis stulpelis ?
kad nesigauna man kazkaip tas linijas isgauti....krasteli tai jau moku taip bet kaip ant tos kepures taip isgauti linijas zemyn