Kiek gražių kepurėlių
O čia mano berniuko vasarinis skrybeliukas
Kiek daug vasariniu groziu Jau ir man reiks savo dukrytems pradet galvot .
Galvojau,kad peledu isvengsiu,bet dukros pamate SM bevartant ir uzsinorejo tik tokiu
Galvojau,kad peledu isvengsiu,bet dukros pamate SM bevartant ir uzsinorejo tik tokiu
QUOTE(vi.da. @ 2012 03 31, 13:27)
Kiek gražių kepurėlių
o ant manekeno nebus
Rasa32, labai grazios peledziukes, mes susitarem su dukriuku kad bus rudeniui tokia
QUOTE(ingauk @ 2012 03 31, 16:48)
na va, po pietų miego ir manekenas mano rodos
O jau ir vasarinukiu uzderejo
as dar pavasariniu darbeliu parodysiu
as dar pavasariniu darbeliu parodysiu
Ilgokai nesigyriau tiksliau, ilgokai nuotraukeliu buvau nepersikelus paskutines ziemines kepurytes dabar jau imsimes siltesniems orams darbeliu
Jungiuosi ir aš prie jūsų, vis pasigrožiu jūsų nuostabiom kepurytėm
o kad ir mes galėtume pasirodyti trūksta vienos detalės kepurtei, žinau kad buvau radusi ir youtube filmuką žiūrėjau, bet dabar nerandu gal kuri įmesit nuorodą kaip tuos "kirmėliuks"nerti
o kad ir mes galėtume pasirodyti trūksta vienos detalės kepurtei, žinau kad buvau radusi ir youtube filmuką žiūrėjau, bet dabar nerandu gal kuri įmesit nuorodą kaip tuos "kirmėliuks"nerti
Laura_online, kepurytės kaip visada
O rudos kepurytės viršus ne šiuo raštu nertos?
QUOTE(wilmusia @ 2012 03 30, 12:26)
Aš irgi tokios taktikos laikausi. mačiau daugybė "klonuotų" namo kepuraičių, bet jei patiko ir pasinaudojo džiaugiuosi. nes pati irgi mėgstu eksperimentuot, kartais ir kitų mintimis pasinaudoju, bet prašyt schemos, kurią kita "atidirbo" per daugybę ardymų, nedrįstu.
O čia tai privargau su aplikacijom...tai gėlė per didelė, tai boružės per mažos, tai lapeliai šleivi...ech
O čia paprastoji populiarioji:
O čia tai privargau su aplikacijom...tai gėlė per didelė, tai boružės per mažos, tai lapeliai šleivi...ech
O čia paprastoji populiarioji:
gal butu galima sios geles schema gauti ?
QUOTE(Laura_online @ 2012 04 01, 19:13)
Gal butu galima apie sia kepuryte detaliau
QUOTE(viola78 @ 2012 04 01, 22:15)
Jungiuosi ir aš prie jūsų, vis pasigrožiu jūsų nuostabiom kepurytėm
video
QUOTE(kristinalm @ 2012 04 02, 06:02)
Laura_online, kepurytės kaip visada
ne, cia kantelis kaip natuliona seniai rode schema, o visa kita zemu stulpeliu duriant i akutes viduri.
QUOTE(mamkaa @ 2012 04 02, 08:23)
virsuje atsakiau jau kristinalm