sveikutes. tikiuosi jusu pagalbos kiek skaiciau kad daugam patiko ir nere kepurytes kamuolius. as irgi is tu, kuri neriu ir ipusejau, bet vat man dabar iskilo klausimas, aip isnerti tuos pusinius staciakampius...nu nesu susidurusi, neisivaizduoju buciau dekinga jei paaiskintumete
QUOTE(limma @ 2012 03 26, 13:54)
sveikutes. tikiuosi jusu pagalbos kiek skaiciau kad daugam patiko ir nere kepurytes kamuolius. as irgi is tu, kuri neriu ir ipusejau, bet vat man dabar iskilo klausimas, aip isnerti tuos pusinius staciakampius...nu nesu susidurusi, neisivaizduoju buciau dekinga jei paaiskintumete
Limut apie kokią kalbi? Futbolines? Tai tiesiog stačiakampio tik pusę neri Jeigu aš žinau kad tarkim 48 cm apimčiai turi gautis 10 eilių, tai aš darau tik 5
QUOTE(Niktė @ 2012 03 26, 16:55)
Limut apie kokią kalbi? Futbolines? Tai tiesiog stačiakampio tik pusę neri Jeigu aš žinau kad tarkim 48 cm apimčiai turi gautis 10 eilių, tai aš darau tik 5
aga, apie tokia...nu bet nesuprantu..nes gaunasi rarukas, o kaip ji pusini pafdaryti...
QUOTE(natuliona @ 2012 03 26, 07:38)
na super ir tu dar ieskai kas tau nuners kepurytes tai gi pati moki
tai kad man iki tokių grožių kaip tavo dar oooooj kaip toli, tai reik bent vienos profesionalės kepurės, o kitiem metam gal jau ir pati įgusiu bet ačiū už pagyras
QUOTE(limma @ 2012 03 26, 20:57)
aga, apie tokia...nu bet nesuprantu..nes gaunasi rarukas, o kaip ji pusini pafdaryti...
tu pagal šią schemą neri?
aš jeigu nori tau supiešiu kaip reikėtų daryti Nors pačioje schemoje labai aiškiai matosi kaip tuos pusiukus nerti. O jeigu nesupranti tai luktelk ir vaizdžiai parodysiu
QUOTE(Niktė @ 2012 03 27, 11:07)
aš jeigu nori tau supiešiu kaip reikėtų daryti Nors pačioje schemoje labai aiškiai matosi kaip tuos pusiukus nerti. O jeigu nesupranti tai luktelk ir vaizdžiai parodysiu
o juos poto atskirai reikia sujungti?
QUOTE(Niktė @ 2012 03 27, 09:07)
nea, as ne pagal ta neriu , nes bandziau sita, tai man skylutes didokos gaunasi, bijojau kad maziukui galvytes neperpustu.
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 03 27, 09:42)
o juos poto atskirai reikia sujungti?
as nusineriau atskiras detales ir suneriau i viena, tik vat liko tiek pusinukai
QUOTE(limma @ 2012 03 27, 09:55)
nea, as ne pagal ta neriu , nes bandziau sita, tai man skylutes didokos gaunasi, bijojau kad maziukui galvytes neperpustu.
Limut, įkelk pagal kurią neri, nes iš lempos nežinau
Aš tai kai neriu futboliuką dalis susiuvu, man lygiau gaunasi negu sunėrus
Va padirbejau ir as
Kepuryte pusbroliui (mums biski didoka)
Paprastute medvinine
Trimeciui berniukui
Ir menesio mergytei
Kepuryte pusbroliui (mums biski didoka)
Paprastute medvinine
Trimeciui berniukui