Simse, nuostabios kepurytes
QUOTE(Niktė @ 2012 02 21, 17:19)
Tai kad si schema tikrai ne tos kepures Tik panasi
QUOTE(Simsė @ 2012 02 22, 15:13)
Pagaliau ir aš turiu ką parodyt
labai kruopstus darbeliai man paskutine labai patiko, ir spalva ir krastas graziai padarytas
Simse, labai dailios kepurytės ir jų pristatymas
QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 22, 17:36)
Simse, nuostabios kepurytes
QUOTE(natuliona @ 2012 02 23, 08:41)
labai kruopstus darbeliai man paskutine labai patiko, ir spalva ir krastas graziai padarytas
QUOTE(wilmusia @ 2012 02 23, 12:24)
Simse, labai dailios kepurytės ir jų pristatymas
Labai ačiū visoms už įvertinimus
papuosiau savo pana jau vasarai
gražių kepuriukų pridėjot vasara pakvipo. man reikia imtis kepuriuko vienai mažai panelei, ji jo labai laukia. ten turi būti daug kasyčių
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 23, 16:35)
gražių kepuriukų pridėjot vasara pakvipo. man reikia imtis kepuriuko vienai mažai panelei, ji jo labai laukia. ten turi būti daug kasyčių
manes jau senokai durkiukas prso kepuriuko su kasytem, tik beda kas as nezinau kaip jas padaryt ar kaip pynute paprasta ar spec reikia kazkaip jas pinti
sissta, labai grazi kepuryte As situo rasteliu taip pat nesenai nuneriau dukrytei kepuryte, bet nebaigiau "apdailos", tai nedrįstu kelti tokios ...
mergaites
nebe zinau gal jau nebe moku apvaliai nerti ar kuriu galu nu man matos sujungimo linija, sakykit kaip jus darot ar jums tai pat ji matos, turiu omeny kepurytese nes siandien pasiimiau nerti ir nu ji man krenta pirmiausia i akis neriu lygiu rastu, ta prasme stulpeliais su uzmetimu, be jokio rasto
nebe zinau gal jau nebe moku apvaliai nerti ar kuriu galu nu man matos sujungimo linija, sakykit kaip jus darot ar jums tai pat ji matos, turiu omeny kepurytese nes siandien pasiimiau nerti ir nu ji man krenta pirmiausia i akis neriu lygiu rastu, ta prasme stulpeliais su uzmetimu, be jokio rasto