Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Simse, nuostabios kepurytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2012 02 21, 17:19)
Reiktų nepatingėti ir bent jau schemos temą kurios tik 12 lapų perversti  mirksiukas.gif

Tai kad si schema tikrai ne tos kepures schmoll.gif Tik panasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simsė @ 2012 02 22, 15:13)
Pagaliau ir aš turiu ką parodyt blush2.gif

labai kruopstus darbeliai wub.gif man paskutine labai patiko, ir spalva ir krastas graziai padarytas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu ir as pasirodyt naujoj temukej su savo kepurikem. viena vyresnelei dukrytej, kita teveliui ax.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Simse, labai dailios kepurytės ir jų pristatymas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 22, 17:36)
Simse, nuostabios kepurytes 4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2012 02 23, 08:41)
labai kruopstus darbeliai  wub.gif man paskutine labai patiko, ir spalva ir krastas graziai padarytas thumbup.gif

QUOTE(wilmusia @ 2012 02 23, 12:24)
Simse, labai dailios kepurytės ir jų pristatymas  wub.gif

Labai ačiū visoms už įvertinimus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
papuosiau savo pana jau vasarai smile.gif
Atsakyti
Simsė, Krista J. grazus darbeliai:) 4u.gif

O as ta tikrai padejau, bet taip tuo metu norejosi kaz ko ryskaus vasarisko nunert tai paemiau "nutrinta" schema ir nuneria toki kepuriuka:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
gražių kepuriukų pridėjot wub.gif vasara pakvipo. man reikia imtis kepuriuko vienai mažai panelei, ji jo labai laukia. ten turi būti daug kasyčių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 23, 16:35)
gražių kepuriukų pridėjot  wub.gif  vasara pakvipo. man reikia imtis kepuriuko vienai mažai panelei, ji jo labai laukia. ten turi būti daug kasyčių  wub.gif

manes jau senokai durkiukas prso kepuriuko su kasytem, tik beda kas as nezinau kaip jas padaryt ar kaip pynute paprasta ar spec reikia kazkaip jas pinti blush2.gif g.gif
Atsakyti
sissta, labai grazi kepuryte thumbup.gif As situo rasteliu taip pat nesenai nuneriau dukrytei kepuryte, bet nebaigiau "apdailos", tai nedrįstu kelti tokios ... blush2.gif
Atsakyti
mergaites help.gif
nebe zinau gal jau nebe moku apvaliai nerti ar kuriu galu nu man matos sujungimo linija, sakykit kaip jus darot ar jums tai pat ji matos, turiu omeny kepurytese nes siandien pasiimiau nerti ir nu ji man krenta pirmiausia i akis blush2.gif neriu lygiu rastu, ta prasme stulpeliais su uzmetimu, be jokio rasto blush2.gif
Atsakyti