Fainu kepuriu, merginos, pridejot
Atnesu dar braskiu.. tik spalvos labai jau blankios isejo:(
o sita kepuriuka kartu nere seimininke:)) is begonijos dezutes paduodavo kamuoliukus:)))
QUOTE(Sissta @ 2012 03 10, 16:29)
Fainu kepuriu, merginos, pridejot
o sita kepuriuka kartu nere seimininke:)) is begonijos dezutes paduodavo kamuoliukus:)))
Labai grazios abi, bet antra grazesne
Gal gali pasidalint virsugalvio schema?
QUOTE(Sissta @ 2012 03 10, 16:29)
labai gerą idėją pamėtėjai dėl siūlų likučių. ačiū
o čia mano paskutinė:
Sissta ,labai grazios kepurytes tikra vasara
SVEIKOS MEZGEJELES, ateinu su prasimu gal kuri turi scemute berniukui beretei numegsti, buciau labai dekinga
Ačiū už patarimus dėl siūlų. tą problemą spręsim
Norėjau atsiklausti kad paskui nebūtų nesusipratimų Ar galėčiau savo mergai (jokiu būdu ne klientėms) nukopinti kepurytes su braškėmis. jos man tokios gražios, jeigu prašyčiau savo panai nunerti niekas nesuprastų o aš jų taip noriu, ale baisu kad plagiatore neapšauktų paskui
Papildyta:
Apie beretes lapą ar tris atgal pavertus tikrai rasi
Norėjau atsiklausti kad paskui nebūtų nesusipratimų Ar galėčiau savo mergai (jokiu būdu ne klientėms) nukopinti kepurytes su braškėmis. jos man tokios gražios, jeigu prašyčiau savo panai nunerti niekas nesuprastų o aš jų taip noriu, ale baisu kad plagiatore neapšauktų paskui
Papildyta:
QUOTE(vilka11 @ 2012 03 10, 17:41)
SVEIKOS MEZGEJELES, ateinu su prasimu gal kuri turi scemute berniukui beretei numegsti, buciau labai dekinga
Apie beretes lapą ar tris atgal pavertus tikrai rasi
Aciu merginos, schemos kompe nebeturiu (isvalytas ) bet veliau paieskosiu kai biski laisvesne busiu. Arba kristinalm prasikyt, jos tas pats rastas ( as, beje, Kristina sirgdama jo taip ieskojau...)
Nikte, jei manaja nori kopijot tai prasom, kitos tai net ne klausia:)Faina bus sutikti Klp:D
Nikte, jei manaja nori kopijot tai prasom, kitos tai net ne klausia:)Faina bus sutikti Klp:D
QUOTE(ingauk @ 2012 03 10, 16:14)
rudeni zalius pirkau tai mokejau po 8 ir net minties nebuvo deretis nes ir taip galvoju pigiai gavau parduotuvej nei su ziburiu tokia kaina tikrai nerasi manau
teisingai pasakėte, tai buvo pernai vasara, o prieš kalėdas, aš tuose pačiuose gariūnuose, kur pati pigiai maxi pirkdavau, bandžiau derėtis ir nepavyko. Sako, kad medvilnė pabrango, tad ir siūlų kainos pakilo. Tad jau ir gariŪnuose po 8 lt nėra nebent jūs ten blatą turite
QUOTE(Laura_online @ 2012 03 08, 20:56)
Žiūriu žiūriu jūsų kepuriuką ir man ji tokia gana tvirta atrodo (lyginant su mano) Aš irgi iš šitų siūlių pradėjau saviškiui nerti ir man ji tokia plona, skysta atrodo. Galvoju ar ne per plona bus. Gal jūs iš dvigubo siūlo nėrėt? Ar čia tik foto atrodo taip tvirčiau?
Komplektukas tai labai fainas
Sissta, gražuolės kepurytės
QUOTE(Sissta @ 2012 03 10, 15:29)
Atnesu dar
abi labai fainos
kaip sekasi platinti virsugalvi? pasidalink patirtim