Dar čia Maxi, padori kaina http://www.darbelium...iulai/maxi.html
QUOTE(Niktė @ 2012 03 09, 09:03)
Aš baltų siūlų buvau pernai per užsipirkus mažei krikšto suknytei. paskui pergalvojau kad noriu ne iš maxiukų nerti tai turėjau jų visą kalną. Tik dabar baigėsi. Po 11 jaučiu irgi daugoka, nes kitus būna pataikau ir po 6 lt o man dabar baltos spalvos reikia milžiniško kiekio 150 kepurių nugi visvien kažkur reikės bandyti tartis. gal kai didesnis kiekis kas nors nuleistų
vaziuociau jauciu i gariunus del tokio kiekio
QUOTE(Niktė @ 2012 03 09, 11:24)
galvojimų daug buvo, ale pinigėliai nemaži jie ir padarė savo vienai per sunku, tad pasiūliau ir vienai draugei padėti. Dėl to ir ieškau baltos spalvos nes per tokį kiekį jausis stipriai kaina
bandysiu mažei nerti beretukę. Rankos nekyla
bandysiu mažei nerti beretukę. Rankos nekyla
ir ko gero turi buti visos vienodos dar ar ne
QUOTE(eling @ 2012 03 09, 09:33)
koks puikus kūrinys! visai ne blynas Man, tarkim, visai tiktų ir patiktų ryški oranžinė spalva Gal galima būtų į schemutę žvilgtelt?
aciu
o schemute turiu labai nekokybiska, per maza ir nelabai matosi todel ziuredama i ja kuriau
QUOTE(natuliona @ 2012 03 09, 09:26)
kuri? gal gali nuorodą duot?
saltesniam pavasariui komplektukas sunui
ir siltesniam pavasariui kepuriukas
Papildyta:
as dar su tokiu klausimuku, nors biskuti ne i tema, gal kuri pagelbesit..... kaip nuotraukytes sumazint, keliu per google+, labai jau mano foto dideles ???
ir siltesniam pavasariui kepuriukas
Papildyta:
as dar su tokiu klausimuku, nors biskuti ne i tema, gal kuri pagelbesit..... kaip nuotraukytes sumazint, keliu per google+, labai jau mano foto dideles ???
QUOTE(natuliona @ 2012 02 26, 20:01)
Labai grazu. Gal galit papasakot kaip megzti reikia..
As irgi turiu klausimeli apie berete Kokio skersmens blyna reiketu nerti beretei,jei galvos apimtis 52cm?
QUOTE(JORITA @ 2012 03 09, 19:19)
Labai grazu. Gal galit papasakot kaip megzti reikia..
cia apie berete klausiat? tada cia
http://forum.knitty....opic=12800&st=0
jei salikelis domina tai cia postas 147
http://www.supermama...?...7027&st=144
QUOTE(lince lince @ 2012 03 09, 20:08)
As irgi turiu klausimeli apie berete Kokio skersmens blyna reiketu nerti beretei,jei galvos apimtis 52cm?
sunku taip pasakyti...apie 26cm bandyciau jei neriat pagal ta kur auksciau ikeliau
Aciu natuliona,kaip tik apie sita ir kalbejau.
Nikte, kiek supratau tau reikia baltu Maxi? ju daug pigiau yra gariunu turguje, man bent jau pernais vasara nupirko berods uz 6-7 lt uz kamuoliuka, jei imsi dideli kieki tai dar ir nuolaida turetum gauti
As Gariunuose tokiu pigiu nesu maciusi, net bangiau nei parduotuveje mokejau
QUOTE(Shura @ 2012 03 10, 10:35)
Nikte, kiek supratau tau reikia baltu Maxi? ju daug pigiau yra gariunu turguje, man bent jau pernais vasara nupirko berods uz 6-7 lt uz kamuoliuka, jei imsi dideli kieki tai dar ir nuolaida turetum gauti
rudeni zalius pirkau tai mokejau po 8 ir net minties nebuvo deretis nes ir taip galvoju pigiai gavau parduotuvej nei su ziburiu tokia kaina tikrai nerasi manau