Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Naudoju jau kurį laiką šį toniką, bent jau kolkas labai patinka, nesausina odos, o jei koks spuogelis iškyla, labai gerai sunaikina, ypač tokius smulkius smile.gif anksčiau kitos firmos dvi priemones su rūgštimis naudojau, o dabar žiūriu šio vieno toniko užtenka

http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Dar nuo saulės kremukas spintoje laukia vasaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 balandžio 2012 - 12:06
Pasirodė naujiena - Earth sourced linija:

user posted image

Sudėtys kokios turtingos bigsmile.gif

Šį kremuką norėtųsi išbandyti:

user posted image

Gal jau kas išbandė?

Atsakyti
skaitau skaitau jusu komentarus ir taip norisi isbandyti...

mano oda yra riebi, tam tikrom dienom isberia veido dali. Taciau as gyvenu kur pastoviai saule sviecia ir karsta, nebuna apsiniauke net ziema. todel norejau paklausti, ar as apskritai galiu naudoti siuos produktus (mat dauguma juk yra su rugstimi) ir jei taip, kokius parekomenduotumet jei as noreciau uzsipirkti visko nuo prausiklio iki kaukiu? (kaip tik baiginejasi mano veido prieziuros priemones)
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 12, 19:20)
Pasirodė naujiena - Earth sourced linija:

Kas cia per nauja linija? g.gif Ale ekologiska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 16, 09:52)
Kas cia per nauja linija?  g.gif  Ale ekologiska?  g.gif

gal jau gavai ir isbandei ta retinolio seruma?
as jau isbandziau tai seip malonus toks labai, kaip silkas, apie poveiki sunku dar kalbeti, bet seip nera riebus, bet nera ir vandeniukas koks tai, poru nepastebejau kad kimstu kolkas 4u.gif
tik va nesupratau vieno dalyko, ju puslapi raso, kad galima ir ryte ir vakare naudot, o ant buteliuko raso, kad vakare tik nauydot, tai taip ir nesupratau kaip ji naudot g.gif , kolkas tai naudoju ryte ir vakare g.gif
kalbu apie sita seruma
user posted image
Atsakyti
Paskutiniu metu daug duomiuosi apie retinoli, tai kiek esu skaiciusi reikia priemones su retinoliu naudoti tik vakare. Tuo pat metu ,kartu jokiu budu nenaudoti aha ar bha, nes viena kita neutralizuoja. Diena butinas SPF, galimas pora savaiciu berimas , paskui viskas susitvarko.

Idomu, kokia retinolio koncentracija siame PC produkte ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 16, 12:01)
Paskutiniu metu daug duomiuosi apie retinoli, tai kiek esu skaiciusi reikia priemones su retinoliu naudoti tik vakare.  Tuo pat metu ,kartu jokiu budu nenaudoti aha ar bha, nes viena kita neutralizuoja. Diena butinas SPF, galimas pora savaiciu berimas , paskui viskas susitvarko.

Idomu, kokia retinolio koncentracija siame PC produkte ?  g.gif

dekui uz info 4u.gif
kelis vakarus tepuosi is pradziu bha 2%, kai susigeria, tada retinlio krema, galvoju ko man cia oda niekur neissauseja, jokio praktiskai poveikio, kiek buvau skaicius,kaip oda i retinoli reaguoja. nes tu ir sakei atsimenu kad alpa hydrox retinolis lyg ir lupimasi issauke ar sausejima.
reikes taip nedaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 16, 12:22)
dekui uz info  4u.gif
kelis vakarus tepuosi is pradziu bha 2%, kai susigeria, tada retinlio krema, galvoju ko man cia oda niekur neissauseja, jokio praktiskai poveikio, kiek buvau skaicius,kaip oda i retinoli reaguoja. nes tu ir sakei atsimenu kad alpa hydrox retinolis lyg ir lupimasi issauke ar sausejima.
reikes taip nedaryti  smile.gif

Jo, pleiskanojimas buvo ( jau susitvarke viskas). biggrin.gif Bet retinoli ir aha naudoju kas antra vakara. Dabar saulei pasirodzius tepuosi diena su spf 30.

O tu retinoli is Alpha hydroxy pirkai ?
Atsakyti
o negalima ryte retinoli tept, o vakare aha ir dienai krema su spf 50 naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 16, 12:35)
Jo, pleiskanojimas buvo ( jau susitvarke viskas). biggrin.gif  Bet retinoli ir aha naudoju kas antra vakara. Dabar saulei pasirodzius tepuosi diena su spf 30.

O tu retinoli is Alpha hydroxy pirkai ?

aha, is Alpha hydrox. maloni tekstura, susigeria gerai, bte vis nesulaukia pleiskanojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 16, 14:09)
aha, is Alpha hydrox. maloni tekstura, susigeria gerai, bte vis nesulaukia pleiskanojimo  biggrin.gif

o cia nuo retinolio turi nusilupt oda? g.gif
Atsakyti
Ne visiems ji lupasi, nes as naudojau aha ir retinoli pakaitomis, gal oda buvo sudirgusi. Amrikieciu forumuose apie lupimasis tai 50/50 atsiliepimu. Jo reikia tepti tik maza zirniuka, svarbu nepadauginti.
Gal po gero menesio, temoje apie pirmasias rauksles aprasysiu kaip mano oda reaguoja i ji ir kokie pokyciai, kol kas tik testuoju. Pastebejau , kad smulkios raukslytes apie akis issilygino. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2012 04 16, 13:11)
o cia nuo retinolio turi nusilupt oda? g.gif

Aha, nuo retinolio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 16 balandžio 2012 - 13:49