Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Nu ten su spalvom tai pas ja tikrai trukumas doh.gif Taip noreciau Barely there, alia per tamsi net sviesiausia... Ir komentaruose prie jos visi praktiskai maldauja spalvu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklaust, sita BHA rugsti vasara negalima naudot, net vakare? g.gif
http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2012 03 22, 13:38)
Merginos, noriu paklaust, sita BHA rugsti vasara negalima naudot, net vakare? g.gif
http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Manau, galima naudot, tik reiktu butinai spf didesni rytais teptis. Nzn, gal kitos pakomentuos placiau g.gif As tai naudojau ir turbut naudosiu ir siais metais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 22, 14:17)
Manau, galima naudot, tik reiktu butinai spf didesni rytais teptis. Nzn, gal kitos pakomentuos placiau  g.gif As tai naudojau ir turbut naudosiu ir siais metais  blush2.gif

O jus nesideginat visiskai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 22, 16:10)
O jus nesideginat visiskai?  smile.gif

Ne, nesideginu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojot? http://www.paulascho...30/spf-products
kokie atsiliepimai bigsmile.gif

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 22, 15:17)
Manau, galima naudot, tik reiktu butinai spf didesni rytais teptis. Nzn, gal kitos pakomentuos placiau  g.gif As tai naudojau ir turbut naudosiu ir siais metais  blush2.gif

Aciu 4u.gif o tas didesnis spf tai koks? Kazdienis mano kremas su 15, reiktu didesnio? Ir jei karts nuo karto, bet labai retai pasideginu vasara, tai kazin, kiek laiko iki deginimosi nenaudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2012 03 22, 16:37)
Aciu 4u.gif  o tas didesnis spf tai koks? Kazdienis mano kremas su 15, reiktu didesnio? Ir jei karts nuo karto, bet labai retai pasideginu vasara, tai kazin, kiek laiko iki deginimosi nenaudot? g.gif

As naudoju spf 15, kai visas isejimas buna i darba ir namo. Jei zinau, kad savaitgali vaziuosiu i gamta ar siaip mieste daug vaiksciosiu, naudoju didesni. Pernai naudojau Paulos purskiama su spf 30, labai patiko, dabar dar uzsisakiau su spf 45 (aisku, kai uzsisakiau, tada nuolaidas padare doh.gif ). Tai 45 bus veidui, o purskiamas labai patogu kunui naudot, greiciau nei kremais teptis.

Del deginimosi nezinau, pati nesideginu...
Atsakyti
gal kuri naudojat ir pakomentuotumėt RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator g.gif Kaip patiko, tiko? 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
kaip sitas - RESIST Remarkable Skin Lightening Lotion with 7% AHA
ar palygina veiduka ? yra bandziusiu ? ax.gif
Atsakyti
man kosmetologe pasake, kad aha rugstys(glikolio) jai nepatinka, ji sako, kad gali daug problemu pridaryti jos, pvz isryskeje kapiliarai ir pan. o as galvojau, kad rugtys stiprina kapiliarus. nu ir susibalamutinau. ir sake, kad man aha netiktu tikrai, nes jos kietina oda, o kadangi pas mane akne, ir taip po oda yra guzu, tai aha dar labiau pakietintu tuos vidinius spuogelius. Himalaia, please, gali pakomentuoti ka daryt? uzsisakiau bha2% ir norejau dar aha8% nusipirkt 4u.gif
Atsakyti