Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 19, 16:57)
O koki krema naudojote po serumo, jei ne paslaptis? Jei irgi Paulos, tai problemu neturetu buti, bet paprastai po Vitamino C patariama palaukti apie 20min kol serumas susigers ir nuveiks savo darba, ir tik tada teptis krema, kadangi pH skiriasi. Per greitai uzsitepus krema, jis tiesiog neutralizuos labiau rugstini seruma, ir svaistysite brangu produkta. Manau...?
Laukiant tas 20min veidas turbut prades jaustis labai sausas, tokiu atveju visai gera taktika yra apsipurksti veida vandenuku, kad "dagyventu" iki kremo.  biggrin.gif

Jų puslapyje video tai pataria naudoti tiek vieną, tiek maišant su kitais produktais - kremu ar serumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 03 19, 21:07)
Jų puslapyje video tai pataria naudoti tiek vieną, tiek maišant su kitais produktais - kremu ar serumu  g.gif

Jei gerai pamenu, tai ten dar pamineta, kad turimas galvoj maisymas ivairiu Paulos produktu. Is esmes, tai visai logiska ir nekenksminga nelaukti/maisyti, bet yra tokiu isimciu kaip apsauga nuo saules. Kadangi daugelis naudoja drekinamuosius kremus su SPF, o ne atskira produkta nuo saules (kuris, siaip, turi buti naudojamas paskutinis odos priezuros rutinoj), ne visi kremai yra maisytini. Pries tepantis saules apsauga visgi reikia palaukti, kol pries tai naudotas produktas tinkamai isigers.

Atsakyti
mergaites, ar yra pas Paula koks kremukas, odai su kapiliarais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 21 kovo 2014 - 20:06
Ar yra naudojusių RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA ? Mano oda rieboka/mišri, dabar apsausėjus, spuogų nebekyla kaip anksčiau, tačiau užsikimšusios poros varo į neviltį, veidas papilkėjęs, pavargęs, atrodo kad nori šveitimo ar kaukių, kurios nepadeda dėl šito dalyko. Kaip tik žiūrėjau Lisa Eldridge veido rutinos priemones, tai išgyrė smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima, ar nesciosim galima naudoti Paulos rugstis, aha10 ir bha2? Kai buvau pas kosmetologe, ji sake rugstiniu veido valymu nesciosioms nedaro, o kaip su siom rugstim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 03 24, 11:06)
Turiu klausima, ar nesciosim galima naudoti Paulos rugstis, aha10 ir bha2? Kai buvau pas kosmetologe, ji sake rugstiniu veido valymu nesciosioms nedaro, o kaip su siom rugstim g.gif

Aha tikrai galima,nes neprasiskverbia pro oda. Del BHA pati ju klausiau, kai buvau nestuke.gif , atsake, jog manoma, kad naudoti nedideles koncentracijas isoriskai yra saugu, ta pati esu skaicius ir kitur. Visgi as, apsidraudziant, naudojau labai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdita @ 2014 03 24, 13:01)
Aha tikrai galima,nes neprasiskverbia pro oda.  Del BHA pati ju klausiau, kai buvau  nestuke.gif , atsake, jog manoma, kad naudoti nedideles koncentracijas isoriskai yra saugu, ta pati esu skaicius ir kitur. Visgi as, apsidraudziant, naudojau labai retai smile.gif

Aciu 4u.gif man kaip tik bha nelabai ir patinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau užsisakyti priemonių iš Paula's Choice. Susidariau sąrašą, žiūriu, gaunasi virš 100 dolerių + dar galvoju apie serumą. doh.gif Norėjau paklausti, kaip man siųstis, iš kur pigiausia ir kaip sužinoti kiek maždaug kainuotų viskas su siutimu. Aš visiškai nesuprantu tų atsisiuntimų, niekad iš užsienio nesisiunčiau ir nežinau kaip tai daryti. blush2.gif O gal labiau apsimoka per kokias tarpininkes ar kažkur Lietuvoje (Kaune) būtų galima nusipirkti. Pažiūrėjau jų psl kainuoja 15 eurų vien siuntimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2014 03 25, 13:24)
Sveiki,

Labai norėčiau užsisakyti priemonių iš Paula's Choice. Susidariau sąrašą, žiūriu, gaunasi virš 100 dolerių  + dar galvoju apie serumą. doh.gif Norėjau paklausti, kaip man siųstis, iš kur pigiausia ir kaip sužinoti kiek maždaug kainuotų viskas su siutimu. Aš visiškai nesuprantu tų atsisiuntimų, niekad iš užsienio nesisiunčiau ir nežinau kaip tai daryti. blush2.gif O gal labiau apsimoka per kokias tarpininkes ar kažkur Lietuvoje (Kaune) būtų galima nusipirkti. Pažiūrėjau jų psl kainuoja 15 eurų vien siuntimas  doh.gif

As perku is USA per tarpininkes 4u.gif berods cia temoj kalbejo, kad pigiausia siustis is USA nei is UK, bet negarantuoju, nes is UK neperku mirksiukas.gif per tarpininkes perkant prisideda komisinis 15% plius mokesite uz svori, dar kartais skaiciuojami taxai. As dazniausiai suma doleriais dauginu mazdaug is 4 ir zinau apytiksle kaina. Daznaisiai buna pigiau nei dauginant is 4 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 03 25, 14:08)
As perku is USA per tarpininkes 4u.gif berods cia temoj kalbejo, kad pigiausia siustis is USA nei is UK, bet negarantuoju, nes is UK neperku mirksiukas.gif per tarpininkes perkant prisideda komisinis 15% plius mokesite uz svori, dar kartais skaiciuojami taxai. As dazniausiai suma doleriais dauginu mazdaug is 4 ir zinau apytiksle kaina. Daznaisiai buna pigiau nei dauginant is 4 mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą. smile.gif Kodėl nesisiunčiat pati? Man tas svoris labai nemažas gautųsi... Gal pačiai išeitų siųstis iš US, ar nebūtų pigiau. g.gif Šiaip ar taip daug siųsčiausi.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2014 03 25, 15:37)
Ačiū už atsakymą. smile.gif Kodėl nesisiunčiat pati? Man tas svoris labai nemažas gautųsi... Gal pačiai išeitų siųstis iš US, ar nebūtų pigiau. g.gif Šiaip ar taip daug siųsčiausi.

Tai kad is usa labai daug muitu priskaiciuoja kiek zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 03 25, 16:29)
Tai kad is usa labai daug muitu priskaiciuoja kiek zinau g.gif

Supratau.

Ką tik paskaičiavau kiek daugiau kainuoja visi produktai euro puslapyje doh.gif biggrin.gif Matyt reikės siųstis per tarpininkes.. smile.gif Labai ačiū už atsakymus. smile.gif

Gaila, kad negalima kur nors Lietuvoje tiesiog nueiti ir nusipirkti, nors net jei būtų galima, jaučiu, antkainiai būtų kosminiai. doh.gif

Gal galėtumėt duoti tarpininkės kontaktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 25 kovo 2014 - 16:08