Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Jolanteleee @ 2014 03 17, 14:00)
Aciu 4u.gif katik gryzau is vaistines, sakau gal ten ka rasiu suvitaminu c, tai sake, riekia labai atsargiai su serumais sio vitamino. Nes serumas koncentruotas stipriai ir tas vitaminas c, jei per stiprus gali tik pakenkti. Sake pirma geriau su dermatologu arba kosmetologe pasikonsultuot. Tai dabar galvojum imti ar ne si seruma g.gif o del naudojimo, sake jo nereikia naudot istisus metus, tik pora kartu, rudeni pavasari geriausia, aisku, nezinau kaip sis Paulos smile.gif
Mano oda irgi jautri, tu kapiliaru dar nedaug, rugstys padejo pastorinti odele ir jie kaip ir pasislepe, bet vistiek manau reikia stiprinti, kad nelystu veliau.
Gal yra koks serumas, siaip drekinantis, saugantis oda, nestiprus (iki 30m kad tiktu) g.gif

Kad su geru kosmetologu ar dermatologu pasikonsultuoti, tai cia tikrai butu tik i nauda, nes cia kai savo nuoziura prisiperki n priemoniu, o rezultato norimo kaip ir nesulauki. Ypac turbut aktualu tokioms jautriaodems kaip mes.

Pries perkant rugstis ir si seruma, as rasiau laiska Paulos puslapyje ir apibudinusi savo oda, klausiau rekomendaciju del priemoniu, tai kaip ir rekomendavo si vitamino C seruma. Tai rekomendavo taip daryti po veido valymo ir tonizavimo etapo:

Exfoliate and Renew with Skin Perfecting 1% BHA Lotion Exfoliant

(optional: mix this with 2-3 drops of the RESIST C15 to help with skin discolorations/hyperpigmentation)

This smoothing, refining BHA product works by exfoliating the skin’s surface and inner pores, including blackheads and blemishes. It also is an anti-inflammatory product (which again, will help with any redness, breakouts, or sensitivity issues you may experience.)

I mano klausima, ar Resist C15 serumas gali sumazinti kapiliarus ar aplamai apmalsinti veido raudoni, buvo atsakyta taip:

"The C15 can help to reduce overall redness, but in regards to the capillaries, there is really not much topically that will reduce those. You could add the Weekly Treatment in once a week, but to get started at first I would stick to the recommendations below and get an established basic routine down first and then we can go from there. I hope this information helps, but if you have any other questions please let us know and we would be happy to assist you further."

Nors ir tema ne apie tai, bet kapiliarus stiprina puiklapiu aliejus. Dar nemeginau, bet ketinu nusipirkti. Daugiau info cia:
http://aromata.lt/ko...aliejus-kas-tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 17 kovo 2014 - 15:19
QUOTE(Joviva @ 2014 03 17, 16:18)
Kad su geru kosmetologu ar dermatologu pasikonsultuoti, tai cia tikrai butu tik i nauda, nes cia kai savo nuoziura prisiperki n priemoniu, o rezultato norimo kaip ir nesulauki. Ypac turbut aktualu tokioms jautriaodems kaip mes.

Pries perkant rugstis ir si seruma, as rasiau laiska Paulos puslapyje ir apibudinusi savo oda, klausiau rekomendaciju del priemoniu, tai kaip ir rekomendavo si vitamino C seruma. Tai rekomendavo taip daryti po veido valymo ir tonizavimo etapo:

Exfoliate and Renew with Skin Perfecting 1% BHA Lotion Exfoliant

(optional:  mix this with 2-3 drops of the RESIST C15 to help with skin discolorations/hyperpigmentation)

This smoothing, refining BHA product works by exfoliating the skin’s surface and inner pores, including blackheads and blemishes. It also is an anti-inflammatory product (which again, will help with any redness, breakouts, or sensitivity issues you may experience.)

I mano klausima, ar Resist C15 serumas gali sumazinti kapiliarus ar aplamai apmalsinti veido raudoni, buvo atsakyta taip:

"The C15 can help to reduce overall redness, but in regards to the capillaries, there is really not much topically that will reduce those. You could add the Weekly Treatment in once a week, but to get started at first I would stick to the recommendations below and get an established basic routine down first and then we can go from there. I hope this information helps, but if you have any other questions please let us know and we would be happy to assist you further."
Nors ir tema ne apie tai, bet kapiliarus stiprina puiklapiu aliejus. Dar nemeginau, bet ketinu nusipirkti. Daugiau info cia:
http://aromata.lt/ko...aliejus-kas-tai

O geras, man su anglu nelabai, tai dar pabandysiu pasiverst su verteju biggrin.gif bet kaip supratau, tiems kapiliarams dideles itakos neturi g.gif as lankausi pas kosmetologe ir pas ja naudojamoj produkcijoj yra serumas kapiliariams stiprinti, bet ji man dar liepe neskubeti jo pirkti. Tai jauciu palauksiu ir su Paula, nes rugstys man jos patinka, dar ir kremuka naudoju, gal kolkas neskubesiu. Tik vat baisu, kad vasara saulei pakaitinus, tie kapiliarai vel prades lysti doh.gif zodziu, galvosukiis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 03 17, 17:23)
O geras, man su anglu nelabai, tai dar pabandysiu pasiverst su verteju biggrin.gif bet kaip supratau, tiems kapiliarams dideles itakos neturi  g.gif as lankausi pas kosmetologe ir pas ja naudojamoj produkcijoj yra serumas kapiliariams stiprinti, bet ji man dar liepe neskubeti jo pirkti. Tai jauciu palauksiu ir su Paula, nes rugstys man jos patinka, dar ir kremuka naudoju, gal kolkas neskubesiu. Tik vat baisu, kad vasara saulei pakaitinus, tie kapiliarai vel prades lysti doh.gif zodziu, galvosukiis lotuliukas.gif

Tai vat, is ju atsakymo supratau, kad kapiliarus nelabai apmazins, deja doh.gif Tai aisku, neskubekit su Paula, spesit nusipirkti.
Rugstys ir man nieko, nepastebejau, kad jautriai i jas reaguotu oda, gal kelis kartus buvo paraudusi, tai meginu testi naudojima, kol dar stipriai neuzkaitino saulute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 03 17, 17:02)
Nebandziau taip, bet manau pameginsiu i krema ilasinti vakarais, gal taip maziau tie zandai raudonuos, o jei nepasiteisins, bandysiu tepti krutines oda, gal saules pigmentines demes apmazins. smile.gif
Ir aplamai, as jau pavargau nuo tu raudonu plemu ant zandu, taip kad kaupiuosi spresti problema is esmes ir ismeginti lazerio procedura.

parasykit kai ismeginsit panaudoti sumaisius su kremu smile.gif as labai rimtai dairausi i si seruma, tai issigandau jei negalesiu naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 03 17, 17:46)
parasykit kai ismeginsit panaudoti sumaisius su kremu smile.gif as labai rimtai dairausi i si seruma, tai issigandau jei negalesiu naudoti smile.gif

Parasysiu, kai ismeginsiu. Na galit parasyt ir uzklaust Paulas puslapy del sio serumo.
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 03 17, 18:49)
Parasysiu, kai ismeginsiu. Na galit parasyt ir uzklaust Paulas puslapy del sio serumo.

Nemanau, kad šiuo atveju jie man pagelbės - nenumatys, kaip mano oda į tą serumą sureaguos smile.gif
jeigu nereaguotų paraudimu naudojant sumaišius su kremu, tuomet rizikuočiau pirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 17 kovo 2014 - 19:29
QUOTE(Joviva @ 2014 03 17, 17:49)

Ir as labai laukisiu komentaro 4u.gif
Atsakyti
Paula's Choice yra vienas mano mylimiausiu brand'u! Labai kokybiskos odos prieziuros priemones.
Noreciau pamineti ju puslapyje esancia Beautypedia skilti (http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/brands/), kurioje yra daugelio populiariu brandu apzvalga. Joje ganetinai objektyviai vertinami kiekvieno gamintojo pliusai ir minusai, bei atskirai ivertinti konkretus produktai. Labai padeda tokiems zmonems kaip as, kurie noretu isvengti neefektyviu (bei brangiu) priemoniu pirkimo. Zinoma, jei kazkuo esate susidomejes, niekada neverta pasitiketi tik vienu saltiniu, taciau sitas yra gan neblogas, mano galva. smile.gif
Vienas minusas - kas liecia konkreciu produktu ivertinimus, ju produktu sarasas buna US-based, kur, kaip zinom, daznai buna visai skirtingu priemoniu nei EU del kitokiu sudeties standartu (jiems, regis, leidziamos aukstesnes koncentracijos tam tikru aktyviuju ingredientu).

Is Paula's Choice gamybos noreciau pagirti ju krema nuo saules RESIST Super Light Wrinkle Defense SPF 30. Apsauga nuo saules fizine (cinko oksidas), todel patogu, nes nereikia persitepti dienos begyje, nebent nuo fizinio kontakto nusibraukia "apsauga" biggrin.gif Turi siokia tokia spalvyte, kuri, siaip tinka bet kokio atspalvio odai, nes labai graziai isigeria. Atspalvio nesuteikia, bet islygina veido spalva kazkiek. Zmones is r/SkincareAddiction sako, kad su situo kremu visokie spuogeliai ir siaip negrazumai kazkiek "issiblurina", kas man irgi labai patinka. Na, ir pati drekinamoji funkcija tikrai nebloga, todel normaliai/misriai/riebiai odai nereikia atskiro drekiklio ir SPF kremo, sitas labai gerai dirba uz du. Jei oda labai sausa, manau, reiktu kazkokio drekiklio po apacia dar, bet as asmeniskai sito pakomentuoti negaliu.

Prisipazinsiu, visos temos neskaiciau, todel atsiprasau jei kartojuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 19, 03:03)
Paula's Choice yra vienas mano mylimiausiu brand'u! Labai kokybiskos odos prieziuros priemones.
Noreciau pamineti ju puslapyje esancia Beautypedia skilti (http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/brands/), kurioje yra daugelio populiariu brandu apzvalga. Joje ganetinai objektyviai vertinami kiekvieno gamintojo pliusai ir minusai, bei atskirai ivertinti konkretus produktai. Labai padeda tokiems zmonems kaip as, kurie noretu isvengti neefektyviu (bei brangiu) priemoniu pirkimo. Zinoma, jei kazkuo esate susidomejes, niekada neverta pasitiketi tik vienu saltiniu, taciau sitas yra gan neblogas, mano galva. smile.gif
Vienas minusas - kas liecia konkreciu produktu ivertinimus, ju produktu sarasas buna US-based, kur, kaip zinom, daznai buna visai skirtingu priemoniu nei EU del kitokiu sudeties standartu (jiems, regis, leidziamos aukstesnes koncentracijos tam tikru aktyviuju ingredientu).

Is Paula's Choice gamybos noreciau pagirti ju krema nuo saules RESIST Super Light Wrinkle Defense SPF 30. Apsauga nuo saules fizine (cinko oksidas), todel patogu, nes nereikia persitepti dienos begyje, nebent nuo fizinio kontakto nusibraukia "apsauga"  biggrin.gif Turi siokia tokia spalvyte, kuri, siaip tinka bet kokio atspalvio odai, nes labai graziai isigeria. Atspalvio nesuteikia, bet islygina veido spalva kazkiek. Zmones is r/SkincareAddiction sako, kad su situo kremu visokie spuogeliai ir siaip negrazumai kazkiek "issiblurina", kas man irgi labai patinka. Na, ir pati drekinamoji funkcija tikrai nebloga, todel normaliai/misriai/riebiai odai nereikia atskiro drekiklio ir SPF kremo, sitas labai gerai dirba uz du. Jei oda labai sausa, manau, reiktu kazkokio drekiklio po apacia dar, bet as asmeniskai sito pakomentuoti negaliu.

Prisipazinsiu, visos temos neskaiciau, todel atsiprasau jei kartojuosi. smile.gif

O ka dar galetumete parekomenduoti misriai/ riebiai odai? Gal koki seruma, kuris nebutu labai stiprus ax.gif
Atsakyti
Ka gi, siryt ismeginau maisyti Resist C15 super booster seruma su kremu. Kremas sunkiau susigere i oda, nors paprastai puikiai susigeria. Kaip ir neparaudo labiau mano problemines veido vietos.

Tiesa, vakar ir vakare bandziau taip pat teptis, bet tuo metu buvau po sporto, o po sportavimo mano visas veidas buna kaip burokas, taip kad nezinau, gal net negalima esant tokios busenos dar ant veido tepti tokio serumo, nes zandukai manau dar labiau paraudo. Taip kad vakarais po treniruotes manau nebetepsiu daugiau, bandysiu rytais maisyti su kremu smile.gif Bet vel gi, cia nuo odos jautrumo priklauso, mano oda po gimdymo ziauriai jautri pasidariusi, kartais tokiais plemais ismeta, kad pati nesuprantu, kas cia darosi, net foto pasidariau tokios busenos, kad galeciau kokiam dermatologui parodyti. Gal pas ka ne tokia jautri oda ir toleruotu seruma visai kitaip. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 19, 03:03)

Is Paula's Choice gamybos noreciau pagirti ju krema nuo saules RESIST Super Light Wrinkle Defense SPF 30. Apsauga nuo saules fizine (cinko oksidas), todel patogu, nes nereikia persitepti dienos begyje, nebent nuo fizinio kontakto nusibraukia "apsauga"  biggrin.gif Turi siokia tokia spalvyte, kuri, siaip tinka bet kokio atspalvio odai, nes labai graziai isigeria. Atspalvio nesuteikia, bet islygina veido spalva kazkiek. Zmones is r/SkincareAddiction sako, kad su situo kremu visokie spuogeliai ir siaip negrazumai kazkiek "issiblurina", kas man irgi labai patinka. Na, ir pati drekinamoji funkcija tikrai nebloga, todel normaliai/misriai/riebiai odai nereikia atskiro drekiklio ir SPF kremo, sitas labai gerai dirba uz du. Jei oda labai sausa, manau, reiktu kazkokio drekiklio po apacia dar, bet as asmeniskai sito pakomentuoti negaliu.

Sudomino kremukas su saules filtru. O sakykite nepalieka lipnios pleveles, neblizga veidas, kaip kad buna paprastai po apsauginiu kremu nuo saules? 4u.gif

Kaip idomu, kad nereikia dienos begyje vel pasitepti g.gif Net nezinojau, kad tokiu kremu buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 19 kovo 2014 - 11:21
QUOTE(Joviva @ 2014 03 19, 10:24)
Sudomino kremukas su saules filtru. O sakykite nepalieka lipnios pleveles, neblizga veidas, kaip kad buna paprastai po apsauginiu kremu nuo saules? 4u.gif
Kaip idomu, kad nereikia dienos begyje vel pasitepti g.gif  Net nezinojau, kad tokiu kremu buna.

Ant veido neblizga ir nelipnu, ir bent jau man ta nebuna to akivaizdaus baltumo smile.gif
Kremo aprasyme Paula visgi pataria pasitepti is naujo kas pora valandu, bet man atrodo, kad cia tik paprastumo delei tai pamineta. Is esmes, chemine apsauga persitepame del to, kad aktyviosios medziagos gan greitai suyra, bet fizine (tokia kaip cinko oksidas ar titano dioksidas) islieka ant odos ir apsaugo tol, kol nenuvalome/nenubraukiam kaip nors netycia. Nors cinko oksidas paprastai asocijuojamas su baltu sluoksniu ant veido, naujos formuluotes sito gan gerai isvengia, kaip kad RESIST. smile.gif
Jei idomu, cia viena mergiote demonstruoja, kaip ant jos veido atrodo sis kremukas, be makiazo ir su. Ji dar paminejo, kad sitas kremas duoda labai malonu pagrinda makiazui. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2014 03 19, 10:24)
Ka gi, siryt ismeginau maisyti Resist C15 super booster seruma su kremu. Kremas sunkiau susigere i oda, nors paprastai puikiai susigeria. Kaip ir neparaudo labiau mano problemines veido vietos.

O koki krema naudojote po serumo, jei ne paslaptis? Jei irgi Paulos, tai problemu neturetu buti, bet paprastai po Vitamino C patariama palaukti apie 20min kol serumas susigers ir nuveiks savo darba, ir tik tada teptis krema, kadangi pH skiriasi. Per greitai uzsitepus krema, jis tiesiog neutralizuos labiau rugstini seruma, ir svaistysite brangu produkta. Manau...?
Laukiant tas 20min veidas turbut prades jaustis labai sausas, tokiu atveju visai gera taktika yra apsipurksti veida vandenuku, kad "dagyventu" iki kremo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepiokst @ 2014 03 19, 15:57)
Ant veido neblizga ir nelipnu, ir bent jau man ta nebuna to akivaizdaus baltumo smile.gif
Kremo aprasyme Paula visgi pataria pasitepti is naujo kas pora valandu, bet man atrodo, kad cia tik paprastumo delei tai pamineta. Is esmes, chemine apsauga persitepame del to, kad aktyviosios medziagos gan greitai suyra, bet fizine (tokia kaip cinko oksidas ar titano dioksidas) islieka ant odos ir apsaugo tol, kol nenuvalome/nenubraukiam kaip nors netycia. Nors cinko oksidas paprastai asocijuojamas su baltu sluoksniu ant veido, naujos formuluotes sito gan gerai isvengia, kaip kad RESIST. smile.gif
Jei idomu, cia viena mergiote demonstruoja, kaip ant jos veido atrodo sis kremukas, be makiazo ir su. Ji dar paminejo, kad sitas kremas duoda labai malonu pagrinda makiazui. smile.gif
Papildyta:

O koki krema naudojote po serumo, jei ne paslaptis? Jei irgi Paulos, tai problemu neturetu buti, bet paprastai po Vitamino C patariama palaukti apie 20min kol serumas susigers ir nuveiks savo darba, ir tik tada teptis krema, kadangi pH skiriasi. Per greitai uzsitepus krema, jis tiesiog neutralizuos labiau rugstini seruma, ir svaistysite brangu produkta. Manau...?
Laukiant tas 20min veidas turbut prades jaustis labai sausas, tokiu atveju visai gera taktika yra apsipurksti veida vandenuku, kad "dagyventu" iki kremo.  biggrin.gif

Aciu labai uz nuoroda, na tikrai matosi skirtumas be ir su siuo kremuku. Net gi turbut vietoj BB kremo galima naudoti, nes veiduko spalva suvienodina tai tikrai smile.gif

Po serumo naudoju arba populiaruji Clinique losjona (Paulos ispeikta biggrin.gif ):
http://www.saksfifth...845524446392848

Arba PAI krema jautriai-misriai odai(ivertinimo pas Paula sio brand'o nera):
http://www.paiskinca...ing-day-cream-3

Jus teisi, po serumo tikrai reikia laiko, kad ji absorbuotu, as turbut per mazai visuomet laukdavau, nes prasidedavo veido tempimas ir begdavau kuo greiciau kremu pasitepti. Cia gal tiktu veiduko apsipurskimui visokie hidrolatai? g.gif
Atsakyti