Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Kaip reik naudoti AHA geli nakciai, nezinau ar uztepus ant virsaus dar tepti kremo ar tik geli viena palikti..patarkit
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2014 02 06, 19:31)
Kaip reik naudoti AHA geli nakciai, nezinau ar uztepus ant virsaus dar tepti kremo ar tik geli viena palikti..patarkit

Juk ant kiekvieno butelaicio raso, kaip naudoti...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 02 07, 10:06)
Juk ant kiekvieno butelaicio raso, kaip naudoti...

Na, raso ant svarios odos uztepti gelio, ir daugiau nieko neraso ar ka toliau tepti, arba mano anglu nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2014 02 07, 20:09)
Na, raso ant svarios odos uztepti gelio, ir daugiau nieko neraso ar ka toliau tepti, arba mano anglu nelabai  g.gif

ant viršaus kremo netepti, gali nudeginti odą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 08 vasario 2014 - 14:08
QUOTE(FoxLady @ 2014 02 04, 15:17)
tai tikrai labai sausina oda, gal parekomeduosit drekikli nekemsanti poru? smile.gif

Deja - rekomendacijų neturiu, labai individualūs niuansai.smile.gif Esu linkusi rinktis produktus iš kosmetologės arba vaistinės, bet paskutiniu metu apsistojau ties Anti-office kremu sausai odai, tik jis gana specifinis, tad bijau siūlyti. Oda sausa, kimštis nelinkusi, o drėgmei odoje palaikyti apskritai man reikia rutinos įskaitant ir kosmetologės paslaugas.

QUOTE(mylimaa @ 2014 02 08, 14:08)
ant viršaus kremo netepti, gali nudeginti odą

Iš kur šitai? unsure.gif

Ir ant buteliukų, ir PC psl. rašo, kad galima (turbūt ir reikia) tepti tinkančią odai priemonę/drėk. kremą po rūgštinės priemonės. Palaukiu, kol susigers, niekada jokių reakcijų nebuvo. Rūgšties poveikio drėkiklis taip pat nesilpnina.
Atsakyti
Zomša, matau jus nemazai gal ko bande is PC, ir jusu oda lyg sausa, ka isbantet ir kas labai tiko ir patiko? mano oda ir tokia, kolkas turiu tik AHA rugsti, bet planuoju visa recovery linija nusipirkt...gal bandet ka is recovery ir ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2014 02 09, 13:42)
Zomša, matau jus nemazai gal ko bande is PC

Oi ne, nieko daugiau neteko nei pirkti, nei bandyti, iš PC nuo seno perku tik rūgštines AHA/BHA priemones veidui ir kūno kremą su 2% BHA.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 02 08, 16:57)
Iš kur šitai? unsure.gif

Ir ant buteliukų, ir PC psl. rašo, kad galima (turbūt ir reikia) tepti tinkančią odai priemonę/drėk. kremą po  rūgštinės priemonės. Palaukiu, kol susigers, niekada jokių reakcijų nebuvo. Rūgšties poveikio drėkiklis taip pat nesilpnina.

iš patirties, jei kalbam apie AHA ax.gif po BHA tepu kremą.
ant mano PC AHA ir BHA priemonių buteliuklų nieko panašaus nerašo, kad naudoti iškart ir drėkiklį. Gal galite imesti nuorodą kur PC puslapy taip rašo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 10 vasario 2014 - 11:57
QUOTE(mylimaa @ 2014 02 10, 11:55)
ant mano PC AHA ir BHA priemonių buteliuklų nieko panašaus nerašo, kad naudoti iškart ir drėkiklį. Gal galite imesti nuorodą kur PC puslapy taip rašo?

Neturiu buteliuko po ranka, bet man atrodo, kad ir pas mane taip (follow with any ... t.y. nebūtinai drėkiklis, bet nelabai įsivaizduoju, ką be drėkiklio ar serumo dar žmonės tepa ant viršaus po rūgščių. BB kremą kokį nebent, bet tai iš esmės irgi drėkiklis).

http://www.paulascho...n-care-products

As long as the exfoliant is formulated within an effective pH range, it will work as intended, even if you apply a moisturizer or other products immediately after. ir kt. informacija. Nėra jokio perspėjimo, kad kažko naudoti po eksfoliantų negalima.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 10 vasario 2014 - 12:39
QUOTE(zomša @ 2014 02 10, 12:39)

nuotrauka nuorodoje, nuo BHA buteliuko 4u.gif ant AHA buteliuko išvis nemini dėl kremų tepimo.
Kaip jau rašiau, atsakiau iš patirties, man nudegino, gal jūsų oda ne tokia jautri 4u.gif kažkuri yra rašiusi, kad jai nutiko taip pat.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2014 02 10, 18:00)
ant AHA buteliuko išvis nemini dėl kremų tepimo.

Na tikrai ant AHA 8proc. gelio buteliuko yra lygiai tas pats follow with ... užrašas.smile.gif

Papildyta:

va, AHA gelis.

Niekaip nesumąstau, kas sudėtyje gali sureaguoti taip, kad iššauktų kokią pašalinę reakciją. Ar reakcija tikrai nebuvo dėl to, kad AHA rūgštys dar tik buvo pradėtos naudoti, o ne dėl to, kad ant viršaus buvo užteptas drėkiklis? Nes kad AHA pats iš savęs gali „deginti“ - tai tikrai. Nors gal visko pasitaiko. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 10 vasario 2014 - 18:29
QUOTE(zomša @ 2014 02 10, 18:17)
Na tikrai ant AHA 8proc. gelio buteliuko yra lygiai tas pats follow with ... užrašas.smile.gif

čia tikriausiai tas variantas, kai labai ieškai, tai ir nematai biggrin.gif taip, radau ir aš iš trečio sykio skaitydama smile.gif
Atsakyti