Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Sunreja @ 2013 11 29, 10:27)
As ta pirmaji tepu ant viso kuno, to antrojo nzn...

jis padeda nuo tokių spuogelių mažų? tepu antra savaitė, bet kažkaip nematau rezultato g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 12 04, 20:07)
mano liudna patirtis apie kapiliarus - tepiau paakiu kremus su rugstim, rezultatas - islindo kapiliarai, kuriu iki tol nebuvo. Todel jokiais budais netepkit vietu, kurios ir taip problemines.

Na vat, o man is PAulas Choice chat'o atrase i mano uzklausima ir kaip ir parekomendavo, kurias rugstis naudoti, reikes gal dar su kokia Kosmetologe pasikonsultuoti smile.gif
Aciu Jums uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 12 09, 22:07)
jis padeda  nuo tokių spuogelių mažų? tepu antra savaitė, bet kažkaip nematau rezultato g.gif

As ji tepu nuo plaukeliu iaugimo, tai padeda labai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 12 02, 13:14)
Gal kas gali palyginti BHA 2% losjona su geliu ar su liqudu (vandeneliu).

Turiu abu, losjonas labiau tinka normaliai- misriai odai, liqudas - riebiai.
Vasara , kai oda labiau riebaluojasi visad naudoju liquida.
Losjonas baltos kremines konsistencijos, liguidas skystas kaip tonikas. Turincioms sausa oda nerekomenduociau liquido, labai sausina oda. O siaip abu produktai mano favorituose.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 12 10, 22:52)
Turiu abu, losjonas labiau tinka normaliai- misriai odai, liqudas - riebiai.
Vasara , kai oda labiau riebaluojasi visad naudoju liquida.
Losjonas baltos kremines konsistencijos, liguidas skystas kaip tonikas. Turincioms sausa oda nerekomenduociau liquido, labai sausina oda. O siaip abu produktai mano favorituose.

4u.gif
as liquida ir geli jau bandzius, bet man tiek nuo vieno tiek nuo kito oda labai pleiskanoja, tai galvoju losjona isbandyti, nors ir ne pagal savo odos tipa, tai kaip supratau jis tiek nesausina odos, o ar poveiki toki pati daro, ar mazesni?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 12 11, 15:45)
4u.gif
as liquida ir geli jau bandzius, bet man tiek nuo vieno tiek nuo kito oda labai pleiskanoja, tai galvoju losjona isbandyti, nors ir ne pagal savo odos tipa, tai kaip supratau jis tiek nesausina odos, o ar poveiki toki pati daro, ar mazesni?

Mano atrodo, kad poveikis didesnis nuo liquido, bet losjonas maziau oda sausina.
Pasitemus lotion ant virsaus iskart tepu krema, po to pudra.
Atsakyti
Ir dar, gal kas naudojate si? Koks poveikis? 4u.gif
user posted image
[/quote]

Na aš šita naudoju, bet dar tik trečia diena. Esu patenkinta, nes man įspūdis tikrai skaistesnes, lygesnes odos. Naudoju nakčiai.
Atsakyti
Mergaitės, kokius PC drėkinamuosius kremus naudojat riebokai bet dehidratuotai odai?
pradėjau naudoti PC BHA 2proc. gelį, oda pastebimai pagražėjo, pašviesėjo, nes buvo užteršta inkštyrų ir jokios priemonės nepadėjo schmoll.gif poros išsiplėtusios doh.gif
dabar noriu naudoti 2 proc. BHA gelį ir dar įsigyti drėkinamąjį kremą, nes maniškis eina į pabaigą.

Gal patartumėt kokį reikėtų įsigyti ? man 30 metų ax.gif
Atsakyti
Na kiek zinau visas rugstis galima naudoti tik saltuoju periodu - ruduo - ziema, pavasari iki pormos saulutes, kitaip ateity turesit pigmentiniu bei senatviniu odos demiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 04, 00:52)
Na kiek zinau visas rugstis galima naudoti tik saltuoju periodu - ruduo - ziema, pavasari iki pormos saulutes, kitaip ateity turesit pigmentiniu bei senatviniu odos demiu  smile.gif

dar norečiau papildyti, jei naudojant žiema rugštis nenaudosit apsaugos nuo saulės bus taip pat smile.gif

o dėl vasaros, nieks nedraudžia, bet apsauga minimum 50spf (nors aš ir žiema be tokios niekur neišeinu ax.gif rugštis naudoji ištisus metus pagal poreiki)
Atsakyti
[quote=Ziuly,2013 12 29, 20:39]
Ir dar, gal kas naudojate si? Koks poveikis? 4u.gif
user posted image
[/quote]
Na aš šita naudoju, bet dar tik trečia diena. Esu patenkinta, nes man įspūdis tikrai skaistesnes, lygesnes odos. Naudoju nakčiai.
[/quote]
Gal galesite pakomentuoti ilgiau panaudojus 4u.gif as laukiu uzsisakiusi Resist c15 super booster smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Noriu prisiregistruoti prie temos 4u.gif
Netycia kazkokiam bloge radau minima si firma.
Noriu isbandyti. Veliau paskaitysiu tema, gal rasiu is kur siunciates/perkate.
Atsakyti