Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(FoxLady @ 2013 08 13, 21:02)
O ka naudojate dienai, gal kazka irgi is PC? AHA rugsciu nenaudojate? smile.gif

iš PC dar naudoju 8% AHA gel, nakčiai, pakaitom su 2% BHA gel smile.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu BHA 9 proc?
Atsakyti
Gal kuri žinote, kas kiek laiko keičiasi specialūs pasiūlymai Paulos internetinėje parduotuvėje? 4u.gif Noriu rudeniui keleto priemonių, galvoju, kada labiausiai apsimoka sakytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 22, 14:23)
Gal kuri žinote, kas kiek laiko keičiasi specialūs pasiūlymai Paulos internetinėje parduotuvėje? 4u.gif Noriu rudeniui keleto priemonių, galvoju, kada labiausiai apsimoka sakytis ax.gif

jei neklystu, maždaug kas mėnesį g.gif
Atsakyti
Aš meilus gaunu kas savaitę su akcijom.
Užsiregistruokit, gausit ir jūs.
Atsakyti
Gal kas drekinamaji krema rekomenduotu? Oda misri/normali. Svarbiausia, kad nekimstu poru.

Man labai patinka Clear extra strength exfoliant for acne, oda akivaizdziai valosi, lygeja ir svarbiausia, kad ne kiek nedirgina mano jautrios odos.
Atsakyti
Ar naudojat kas BHA 9?
Aš tepu jau gal penktą vakarą, tai tikrai matau poveikį, oda tikrai pagražėjo. Bet galvoju, kiek laiko jį reik tept, ar reik daryt pertraukas? Vis tik nemaža rūgštis... Gal kas naudojat?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 11 15, 14:12)
Ar naudojat kas BHA 9?
Aš tepu jau gal penktą vakarą, tai tikrai matau poveikį, oda tikrai pagražėjo. Bet galvoju, kiek laiko jį reik tept, ar reik daryt pertraukas? Vis tik nemaža rūgštis... Gal kas naudojat?

Ant viso veido tepat ar tik ant probleminiu vietu?
Atsakyti
Sunaudojau viena BHA 9%. Labai patiko thumbup.gif Bet as naudojau tik ant spuogeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tepu visą veidą, nes turiu dideles užsikimšusias poras.
Šiaip labai pantika, tik galvoju kiek čia jį galima naudoti...
Atsakyti
Pora menesiu kas antra vakara naudoju BHA 2%, bet kol kas jokio poveikio, gal dar net daugiau spuogeliu atsiranda unsure.gif
Net keista kad visoms taip padeda, tikiuosi ir as dar sulaukiu teigiamo poveikio g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 26, 10:42)
Pora menesiu kas antra vakara naudoju BHA 2%, bet kol kas jokio poveikio, gal dar net daugiau spuogeliu atsiranda unsure.gif
Net keista kad visoms taip padeda, tikiuosi ir as dar sulaukiu teigiamo poveikio g.gif
user posted image

Man ir tik pradejus naudoti rugstines priemones buvo spuogeliu paumejimas, nors paprastai ju neturiu, nebent pries MM. Valosi oda mirksiukas.gif
Atsakyti