Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(FoxLady @ 2013 08 09, 11:36)
Kokia apmirusi temele smile.gif
Sako saule gydo spuogus, o man atvirkstinis variantas - po intesyviu saules voniu, po savaiteles pridygsta spuogu.. Planuoju uzsisakyti priemoniu su BHA, gal kas pakomentuosite kuri PC priemone jums labiausiai padejo nuo spuogu 4u.gif

man labiausiai tam reikalui patinka 2%BHA ir 8%AHA geliai smile.gif dabar esu užsisakius ir Daily Skin Clearing Treatment with 2.5% Benzoyl Peroxide žiūrėsiu kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 04 14, 18:16)
Tema ,,Internetinės parduotuvės"

suzinojus, kad siuncia i LT, apsidziaugiau, bet ,siuntimo kaina....oho biggrin.gif
turbut tik per tarpininkes apsimoka pirkt ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Féline @ 2013 08 10, 12:23)
suzinojus, kad siuncia i LT, apsidziaugiau, bet ,siuntimo kaina....oho  biggrin.gif
turbut tik per tarpininkes apsimoka pirkt ?  unsure.gif

Žiūrėti reikia pagal tuo metu esančias sąlygas. Jei EU puslapyje nevyksta kokios su siuntimu ir pan. susijusios akcijos-atrakcijos, tai per tarpininkes iš JAV įprastai būna pigiau.
Atsakyti
Gal patarsit kuo skiriasi ir kuris geresnis 2% BHA Liquid ar 2% BHA Lotion? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 12, 16:23)
Gal patarsit kuo skiriasi ir kuris geresnis 2% BHA Liquid ar 2% BHA Lotion? 4u.gif

viską rašo psl.

BHA liquid - Combination, Oily Skin
BHA lotion - Dry/Very Dry Skin
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 12, 22:18)
viską rašo psl.

BHA liquid - Combination, Oily Skin
BHA lotion - Dry/Very Dry Skin

Tai dar nieko nepasako nes ne del odos tipo domiuosi, aprasymas yra ir Gel, bet merginoms nepatiko nes lipnus, ir agresyvesnis nei Liquid, todel labai idomu jei kas pakuomentuotu konsistencija, pojuti ant veido smile.gif Populiariausas Liquid, mane labiau domina Lotion, bet atsiliepimu apie ji beveik nera..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 13, 07:53)
Tai dar nieko nepasako nes ne del odos tipo domiuosi, aprasymas yra ir Gel, bet merginoms nepatiko nes lipnus, ir agresyvesnis nei Liquid, todel labai idomu jei kas pakuomentuotu konsistencija, pojuti ant veido smile.gif Populiariausas Liquid, mane labiau domina Lotion, bet atsiliepimu apie ji beveik nera..

tai pasiskaityki atsiliepimus po produktais, jų ten labai daug ax.gif man patiko gel, antra buteliuką naudosiu jau. Labai ilgam užteko. Naudoju tik nakčiai, tai tas lipnumas man netrukdo, beje po pusvalandžio jo nelieka. Bet prieš makiažą netiktų.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 08 13, 11:41)
tai pasiskaityki atsiliepimus po produktais, jų ten labai daug ax.gif man patiko gel, antra buteliuką naudosiu jau. Labai ilgam užteko. Naudoju tik nakčiai, tai tas lipnumas man netrukdo, beje po pusvalandžio jo nelieka. Bet prieš makiažą netiktų.

O ka Jum paulos bha gelis daro teigiamo veido odai?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 08 13, 10:50)
O ka Jum paulos bha gelis daro teigiamo veido odai?

padeda kovoti su visokiais nenaudėliais smile.gif oda švaresnė atrodo jį naudojant.
Atsakyti
Tik sendiena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 08 13, 10:41)

O ka naudojate dienai, gal kazka irgi is PC? AHA rugsciu nenaudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 08 13, 08:53)

na nebereikalo kiekvienas konsistencija skirias ir skirta konkrečiai odai ax.gif
Atsakyti