Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Sveikos merginos,

Noriu užsisakyti iš JAV šitą priemonę: http://www.paulascho...tion-Exfoliant/
Patarkyte, kas tiksliai užsiema užsakymais Paula's Choice kosmetikos, prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(KISSliatinka @ 2013 04 14, 17:13)
Sveikos merginos,

Noriu užsisakyti iš JAV šitą priemonę: http://www.paulascho...tion-Exfoliant/
Patarkyte, kas tiksliai užsiema užsakymais Paula's Choice kosmetikos, prisijungčiau.

Tema ,,Internetinės parduotuvės"
Atsakyti
Norejau paklausti kaip daznai naudojate 2% BHA losjona kunui? Ir kiek laiko jo uztenka? As tepu du kart dienoj ir jau bijau, kad greit jo neliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 04 23, 11:00)
Norejau paklausti kaip daznai naudojate 2% BHA losjona kunui? Ir kiek laiko jo uztenka? As tepu du kart dienoj ir jau bijau, kad greit jo neliks biggrin.gif

naudoju tik kojom po plaukelių šalinimo ir lašiuką veidui, prieš makiažą, tai naudoju jau apie pusę metų, bet buteliukas beveik tuščias. o ką Jūs tepat? jei plotai dideli ir tepat dukart dienoj, tai tikiu, greit išbaigsit biggrin.gif laukiu jam akcijos vėl užsisąkyti, labai smagus kremukas smile.gif
Atsakyti
Keli atsiliepimai apie priemones, oda normali, žiemą kiek sausesnė :

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant- labai norėjau,kad patiktų ir tiktų, bet vis nepavyksta šios priemonės prisijaukinti. Labiausiai tikėjausi, kad padės prasivalyti poroms, nes čia tikriausiai silpnoji veido vieta. Pirmiausiai, kas nepatiko, tai nelabai malonus jausmas ir dar atrodė, kad šiek tiek sausina. Didelių pokyčių į gerą nepastebėjau, tuo labiau buvo žiema tai atidėjau pavasariui. Planuoju vėl pradėti naudoti, gal pasikeitus temperatūrai bus geresni rezultatai. Jei ne tai nežinau kur kišiu, nes buteliuko dydis-labai jau didelis .

RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA-nereali priemonė, kitą rytą atsikėlus-oda švytinti, lygi, graži. Man čia magija tongue.gif

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask- pirkau su ta intencija, kad žiemą labiau palepinsiu odą, nes man ji visada pasausėja. Neturiu aiškios nuomonės apie šitą produktą, nei labai patiko, nei nepatiko. Pabaigt subaigsiu, bet nekartosiu. Prisiskaičius nuotabių komentarų-tikėjausi kažko daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 04 23, 16:09)
naudoju tik kojom po plaukelių šalinimo ir lašiuką veidui, prieš makiažą, tai naudoju jau apie pusę metų, bet buteliukas beveik tuščias. o ką Jūs tepat? jei plotai dideli ir tepat dukart dienoj, tai tikiu, greit išbaigsit biggrin.gif laukiu jam akcijos vėl užsisąkyti, labai smagus kremukas smile.gif

As ir ji naudoju tik pora kart per savaite arba viena karta kaip prevencijai nuo plaukeliu iauginejimo, cia gi ne losjonas kunui, kad reiktu ji tepti du kartus dienoj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2013 01 03, 13:18)
Sveikos!
Planuoju išbandyti PS, labiausiai dėl inkštirų, pigmentinių dėmių ir kartais (dažniausiai prieš mm) pasirodančių spuogų. Mano oda mišri, šiuo metų laiku net į sausumą linkusi. Kokias priemones rekomenduotumėt, kad per daug odos neišsausintų? Ar tiktų Resist serija? Norėtųsi, kad ir veido spalvą suvienodintų. smile.gif

Panaši situacija ir pas mane su oda ir taip pat negaliu apsispręsti dėl PC bha, aha priemonių. Gal patarsite, mielosios?blush2.gif
Atsakyti
bha dar labiau sausins, tai dehidratuotai mišriai odai geriau aha 4u.gif gal kitos dar patars...
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2013 05 06, 11:28)
bha dar labiau sausins, tai dehidratuotai mišriai odai geriau aha  4u.gif  gal kitos dar patars...

Bet jei reikia ir inkštirams/spuogams, ne vien paviršiniam odos nusluoksniavimui, tai reikia ir BHA. smile.gif

Aš su savo sausa, gal kiek į mišrumą oda (anksčiau buvo mišri) linkusi maišyti AHA/BHA produktus pagal poreikius ir odos būklę, bet abi priemones turiu nuolat. Tai iš PC mano perkamiausias produktas ir yra BHA skystis ir BHA kūno kremas. AHA šiuo metu naudoju kitos firmos.

Iš PC BHA turbūt siūlyčiau skin perfecting 2 proc. BHA priemones. Sausai odai šiaip rekomenduoja losjoną, aš pati perku skystį, man tekstūra labiau patinka. Tai kas kam.
Kai susigeria ant viršaus galima tiesiog tepti gerą drėkinantį kremą, nebūtinai PC.
Atsakyti
Čia merginos jūs jau išsinagrinėjote šią kosmetiką, gal galite kas apšviesti mane g.gif kodėl PaulasChoice puslapyje pvz. kaip parafinum, parabenai, petrolatum priskiriama prie gerų ingredientų g.gif ko aš nesuprantu? blush2.gif
Atsakyti
LABAS, padekite issirinkt tonika/losjona misriai odai. 4u.gif Labiausiai vargina juoduliai ir pavieniai spuogeliai doh.gif
Atsakyti
Kokia apmirusi temele smile.gif
Sako saule gydo spuogus, o man atvirkstinis variantas - po intesyviu saules voniu, po savaiteles pridygsta spuogu.. Planuoju uzsisakyti priemoniu su BHA, gal kas pakomentuosite kuri PC priemone jums labiausiai padejo nuo spuogu 4u.gif
Atsakyti