Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(fuchia @ 2013 03 15, 22:16)
O man 2% BHA kuno losjonas metu atradimas thumbup.gif  Nesu megeja kuno kremu, mano kuno oda niekada nesauseja, tad nors ir nusipirkdavau, bet nei vieno kremo saziningai netepdavau kas vakara. Bet sia paula's choice priemone tiesiog isimylejau po pacio pirmo panaudojimo wub.gif Mano kuno oda niekada nebuvo tokia svelni, glotni, minksta ir nu tiesiog nuostabi bigsmile.gif  Vyras irgi iskart pastebejo skirtuma lotuliukas.gif Na o dar tas kvapas wub.gif

O jis iauginejanciams plaukeliams turi gera poveiki? smile.gif ar neturit tokios bedos?
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 03 16, 18:20)
O jis iauginejanciams plaukeliams turi gera poveiki? smile.gif ar neturit tokios bedos?

Tokios bedos neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
O tuomet kūnui apsaugos nuo saulės nereik? Na kalbu, jei vasarą jį tepti.
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 03 17, 14:15)

Na mano nuomone, tai tiek veidui, tiek kunui reikalinga apsauga nuo saules net ir nenaudojant priemoniu su rugstimis, o naudojant - juo labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 03 17, 14:15)

BHA rugštis nera "фоточувствительной" aišku iškart pasitepus gal ir nereiketu degintis, bet ir be spf nieko neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 03 15, 22:16)
O man 2% BHA kuno losjonas metu atradimas thumbup.gif  Nesu megeja kuno kremu, mano kuno oda niekada nesauseja, tad nors ir nusipirkdavau, bet nei vieno kremo saziningai netepdavau kas vakara. Bet sia paula's choice priemone tiesiog isimylejau po pacio pirmo panaudojimo wub.gif Mano kuno oda niekada nebuvo tokia svelni, glotni, minksta ir nu tiesiog nuostabi bigsmile.gif  Vyras irgi iskart pastebejo skirtuma lotuliukas.gif Na o dar tas kvapas wub.gif

O cia apie kuria priemone kalbate. Apie Resist Weightless body Treatment With 2%BHA ?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 03 17, 17:18)
O cia apie kuria priemone kalbate. Apie Resist Weightless body Treatment With 2%BHA ?

Taip, butent apie sia wub.gif
Atsakyti
Naudoju BHA 2% Liquid jau dvi savaites, tai toks vaizdas, kad tas vandenukas kisa man poras g.gif pilnas veidas juoduliuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 18, 00:02)
Naudoju BHA 2% Liquid jau dvi savaites, tai toks vaizdas, kad tas vandenukas kisa man poras  g.gif  pilnas veidas juoduliuku  doh.gif

Na nieko sau. g.gif man nei liquidas nei lotion nekemsa.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 03 18, 16:00)
Na nieko sau. g.gif man nei liquidas nei lotion nekemsa.

na as geli anksciau buvau naudojusi, tai nieko panasaus nebuvo.
Ir isvis pradejus naudoti sia priemone, veidas labiau riebaluotis pradejo, ir galvoti gal visi inkstirai ''isplaukia '' I pavirsiu g.gif nes mano pagrindine problema kad oda pati neisskiria riebalo ir viskas kaupiasi, giluminiai kyla, tai gal ir keistai skamba,bet dziaugiuosi kad pradejo funkcionuoti oda smile.gif
o gal isvis nezinia kas su mano oda daarosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 18, 16:44)
na as geli anksciau buvau naudojusi, tai nieko panasaus nebuvo.
Ir isvis pradejus naudoti sia priemone, veidas labiau riebaluotis pradejo, ir galvoti gal visi inkstirai ''isplaukia '' I pavirsiu  g.gif nes mano pagrindine problema kad oda pati neisskiria riebalo ir viskas kaupiasi, giluminiai kyla, tai gal ir keistai skamba,bet dziaugiuosi kad pradejo funkcionuoti oda  smile.gif
o gal isvis nezinia kas su mano oda daarosi  doh.gif

Gal krema, seruma, pudra pakeitete ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 03 18, 16:55)
Gal krema, seruma, pudra pakeitete ?

Ivedziau I rutina dvi naujas priemones, bet tik pries kelias dienas, o PC skysti jau kelios savaites naudoju, ir sakyciau man tas riebalavimasis po keliu dienu pradejus naudoti pasireiske smile.gif nesuprantu jau visai savo odos, ko jai reik, naudojau Acne.org ta treatment asu benzoilio peroksido,tai alergija atisrado, tai kaip isvis gydyt tuos spuogus tada smile.gif
Papildyta:
Beje, pavydziu USA gyvenancioms ir naudojancioms PC - kai pasiziuri kokias ten akcijas taiko, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 18 kovo 2013 - 17:10