Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(mylimaa @ 2013 03 08, 12:32)
ar galima BHA su AHA rūgštimis vienu metu teptis?  blush2.gif  atrodo skaičiau, kad jų vienu metu tepti negalima g.gif

Nelabai suprantu koks skirtumas ar vienu metu, ar viena ryte kita vakare, ar viena viena diena kita kita diena, jei ju poveikis islieka ilgam tai man regis jokio skirtumo tos kelios valandos kada kuria ustepsi nepadarys.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 08, 13:32)
ar galima BHA su AHA rūgštimis vienu metu teptis?  blush2.gif  atrodo skaičiau, kad jų vienu metu tepti negalima g.gif

Aš irgi esu girdėjusi, kad geriau viena rūgštis vienu metu. Tiesa, būna priemonių su keliomis rūgštimis.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 03 08, 10:20)
As ir prie BHA naudoju AHA, tuomet man nesauseja, nes AHA man veikia kaip ir drekiklis.
Man labiausiai tinka vakarais BHA, o ant virsaus AHA, kartais dar ir kremo uztepu  smile.gif ir taip jau 2 metai mazdaug.

Kažkur skaičiau, kad viena ant kitos tepamos skirtingos rūgštys neutralizuoja viena kitą.
Atsakyti
O man mokykloj kalė į galvą, kad šarmas neutralizuoja rūgštį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 03 09, 14:55)
O man mokykloj kalė į galvą, kad šarmas neutralizuoja rūgštį  hihihi.gif

Tai čia visiems žinoma.
Norėjau pasakyti, kad sumaišius dvi rūgštis nė viena neveiks taip, kaip reikia. Nesakau, kad tai tiesa, sakau, kad kažkur apie tai skaičiau.
Atsakyti
Pamenu, buvo rasyta, kad ant rugtiniu priemoniu uztepus drekinama krema, rusgtis neveiks, o tuomet kaip buna rugstines priemones su drekikliais g.gif arba priemones su keliom rugstim, nors ir tepu viena ant kitos inkstirai nyksta, odos spalva lygeja, tai kaip ir abi veikia, ai manau geriausia naudoti tai ir taip kas tinka kiekvinos odai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 03 13, 13:15)
Pamenu, buvo rasyta, kad ant rugtiniu priemoniu uztepus drekinama krema, rusgtis neveiks, o tuomet kaip buna rugstines priemones su drekikliais  g.gif  arba priemones su keliom rugstim, nors ir tepu viena ant kitos inkstirai nyksta, odos spalva lygeja, tai kaip ir abi veikia, ai manau geriausia naudoti tai ir taip kas tinka kiekvinos odai.

tai kad galima ant rūgščių tepti drėkinamą kremą thumbup.gif tik reikia palaukti kol rūgštis susigers ir tik tada papildomai kremu pasitepti
Atsakyti
Atejau pasidziaugti 2% BHA Lotion. Naudoju beveik savaite...bet rezultatas akivaizdus...As jau bemaz 10 m. kankinuosi su tais inkstirais doh.gif DArausi veido valymus pas kosmetologe su rugstimi, bet rezultatas veikia max pora dienu po valymo..O dabar akyse svieseja tie juoduliai wub.gif Negaliu atsidziaugti. Ir kazkaip neissausino man veiduko, nors visa ziema nosis luposi.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 03 15, 10:06)
Atejau pasidziaugti 2% BHA Lotion. Naudoju beveik savaite...bet rezultatas akivaizdus...As jau bemaz 10 m. kankinuosi su tais inkstirais  doh.gif DArausi veido valymus pas kosmetologe su rugstimi, bet rezultatas veikia max pora dienu po valymo..O dabar akyse svieseja tie juoduliai  wub.gif Negaliu atsidziaugti. Ir kazkaip neissausino man veiduko, nors visa ziema nosis luposi.

Gal nuorodą įdėkit apie kurį čia?
Aš jau apie porą mėnesių ryte tepu 2% bha body treatment, rezultatas nulinis ax.gif Bandžiau tepti ir ryte ir vakare, bet tada luptis labai oda pradeda g.gif Pataupiau reiškia-iš atsiliepimų supratau, kad atlieka tą patį kaip ir veidui skirtas bha unsure.gif
Vakare tepu 10% AHA iš Neostratos.
Atsakyti
http://www.paulascho...tion-Exfoliant/ Tik pakuote mano senesne smile.gif

Cocosine, o jus ta kuno krema ir kunui naudojat? koki poveiki jis duoda? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 15 kovo 2013 - 10:25
Nea kūno netepu nes nėra jokių inkštirų ar spuogelių. Tik veidui naudoju.
Atsakyti
O man 2% BHA kuno losjonas metu atradimas thumbup.gif Nesu megeja kuno kremu, mano kuno oda niekada nesauseja, tad nors ir nusipirkdavau, bet nei vieno kremo saziningai netepdavau kas vakara. Bet sia paula's choice priemone tiesiog isimylejau po pacio pirmo panaudojimo wub.gif Mano kuno oda niekada nebuvo tokia svelni, glotni, minksta ir nu tiesiog nuostabi bigsmile.gif Vyras irgi iskart pastebejo skirtuma lotuliukas.gif Na o dar tas kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 15 kovo 2013 - 21:18