Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Sveikos, niekur nerandu, kur renkasi užsisakinėjančios iš Paula's Choice... gal galite padėti? Nuorodą ar ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 03 03, 18:58)
Sveikos, niekur nerandu, kur renkasi užsisakinėjančios iš Paula's Choice... gal galite padėti? Nuorodą ar ką smile.gif

per tarpininkes, tema ,,Internetinės parduotuvės"
Atsakyti
http://www.paulascho...tion-Exfoliant/

Man labai nusausino oda, rinkciausi dabar jei tureciau riebia oda, su savo sausa ir jautria turbut nepataikiau issirinkti produkto.
Bet siaip po pirmos nakties oda tokia svelnutele buvo wub.gif
Stovi dabar nenaudojamas
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 03, 19:31)
per tarpininkes, tema ,,Internetinės parduotuvės"

ačiū, bet ten nemažai temų ir ne iš visų užsako. Gal kas sakėtės per tarpininkes ir žinote, kuri užsakinėja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 04 kovo 2013 - 17:10
QUOTE(Young @ 2013 03 04, 18:10)
ačiū, bet ten nemažai temų ir ne iš visų užsako. Gal kas sakėtės per tarpininkes ir žinote, kuri užsakinėja?  smile.gif

jūs nusiųskit užsakymą ir jie lauks dar prisijungiančių ir tada nupirks, pvz čia

http://www.supermama...?...7147&st=372
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 kovo 2013 - 17:29
Kuria priemone geriau rinktis sausai , jautriai odai su rugstimis: AHA ar BHA?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 03 06, 15:27)

Na BHA tai man net riebia-misria oda gerokai pasausina, tai as sausai nebent AHA rinkciausi, ar gal net krema koki su drekikliais ir AHA, na ne gryna AHA 8%.

Papildyta:
QUOTE(FOSA @ 2013 03 04, 11:56)
http://www.paulascho...tion-Exfoliant/
Man labai nusausino oda, rinkciausi dabar jei tureciau riebia oda, su savo sausa ir jautria turbut nepataikiau issirinkti produkto.
Bet siaip po pirmos nakties oda tokia svelnutele buvo wub.gif
Stovi dabar nenaudojamas

Kazkaip visiskai neisivaizduoju kaip BHA gali tikti sausai odai, man net 3 vakarus is eiles patepus savo rieboka oda ja taip isausina, kad paskui tenka pilinguot-drekint-drekint, kad nesilupinetu, is vis BHA man ideali priemone riebiai - misriai odai nuo spuogu, inkstiru, as cia apie BHA 2%.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 03 06, 13:27)

Tai kad jos skirtingas funkcijas atlieka. Pirmiausia pagalvokit, kokio rezultato siekiat, o tada jautriai odai mažiausio stiprumo imkit.

QUOTE(Melajja @ 2013 03 07, 08:22)
Na BHA tai man net riebia-misria oda gerokai pasausina, tai as sausai nebent AHA rinkciausi, ar gal net krema koki su drekikliais ir AHA, na ne gryna AHA 8%.

Papildyta:
Kazkaip visiskai neisivaizduoju kaip BHA gali tikti sausai odai, man net 3 vakarus is eiles patepus savo rieboka oda ja taip isausina, kad paskui tenka pilinguot-drekint-drekint, kad nesilupinetu, is vis BHA man ideali priemone riebiai - misriai odai nuo spuogu, inkstiru, as cia apie BHA 2%.

Mano oda mišri į riebumą, bet jokio sausinimo nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 07, 15:06)
Tai kad jos skirtingas funkcijas atlieka. Pirmiausia pagalvokit, kokio rezultato siekiat, o tada jautriai odai mažiausio stiprumo imkit.
Mano oda mišri į riebumą, bet jokio sausinimo nėra  g.gif

net ir kokia savaite tepant nesauseja? as jei kaitalioju BHA su AHA ir drekinanciom priemonem, tai man ir nesauseja, bet va jei kelias dienas is eiles vien tik BHA panaudoju is kart sakes, oda pradeda lupinetis.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 03 08, 09:31)
net ir kokia savaite tepant nesauseja? as jei kaitalioju BHA su AHA ir drekinanciom priemonem, tai man ir nesauseja, bet va jei kelias dienas is eiles vien tik BHA panaudoju is kart sakes, oda pradeda lupinetis.

Naudojau gerus du mėnesius be pertraukos. Nesausėjo. Ryte tepdavau AHA, vakare BHA.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 08, 12:08)
Naudojau gerus du mėnesius be pertraukos. Nesausėjo. Ryte tepdavau AHA, vakare BHA.

As ir prie BHA naudoju AHA, tuomet man nesauseja, nes AHA man veikia kaip ir drekiklis.
Man labiausiai tinka vakarais BHA, o ant virsaus AHA, kartais dar ir kremo uztepu smile.gif ir taip jau 2 metai mazdaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 08 kovo 2013 - 11:22
QUOTE(Melajja @ 2013 03 08, 11:20)
As ir prie BHA naudoju AHA, tuomet man nesauseja, nes AHA man veikia kaip ir drekiklis.
Man labiausiai tinka vakarais BHA, o ant virsaus AHA, kartais dar ir kremo uztepu  smile.gif ir taip jau 2 metai mazdaug.

ar galima BHA su AHA rūgštimis vienu metu teptis? blush2.gif atrodo skaičiau, kad jų vienu metu tepti negalima g.gif
Atsakyti