Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(asssttta @ 2012 12 01, 22:08)
As ta RESIST Barrier Repair Moisturizer with retinol uzsisakiau. Jis labiau drekinantis kremas, nei priemone su retinoliu, bet vis tiek jis sudetyje yra, tai ir lb idomu, ar nieko neatsitiks, jei iseisiu i lauka tik juo, be pabildomos apsaugos g.gif

aš kaip tik baigiau tris mėginėlius šio kremo biggrin.gif tepdavau nakčiai, tokios įdomios konsistencijos blush2.gif ryte atsikeldavau su tokia tikrai pailsėjusia odyte, labai patiko, nedaug tereikia, padrėkindavo, gerai susigerdavo. Nekimšo, bent jau nepastebėjau. Žodžiu thumbup.gif
kadangi su retinoliu, aš jo dienai nenaudočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 01, 21:45)
aš kaip tik baigiau tris mėginėlius šio kremo biggrin.gif tepdavau nakčiai, tokios įdomios konsistencijos blush2.gif ryte atsikeldavau su tokia tikrai pailsėjusia odyte, labai patiko, nedaug tereikia, padrėkindavo, gerai susigerdavo. Nekimšo, bent jau nepastebėjau. Žodžiu thumbup.gif
kadangi su retinoliu, aš jo dienai nenaudočiau g.gif

Bet kodel nenaudotum? Kiek suprantu, retinolis saules nebijo, tik veikiant saules spinduliams jo efektyvumas mazeja, bet oda nuo to nenukencia... Ar as klystu?
As ji irgi butent pirkau del tokiu geru atsiliepimu, kaip tavieji, tu tik dar karta patvirtinai, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 12 01, 23:10)
Bet kodel nenaudotum? Kiek suprantu, retinolis saules nebijo, tik veikiant saules spinduliams jo efektyvumas mazeja, bet oda nuo to nenukencia... Ar as klystu?
As ji irgi butent pirkau del tokiu geru atsiliepimu, kaip tavieji, tu tik dar karta patvirtinai, aciu drinks_cheers.gif

jei pasinaikins retinolio poveikis, tai kremukas taps eiliniu drėkinančiu kremuku. manau, nebebus toks efektyvus jis ir tokių gerų rezultatų nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 02 gruodžio 2012 - 00:02
QUOTE(asssttta @ 2012 12 01, 23:10)
Kiek suprantu, retinolis saules nebijo, tik veikiant saules spinduliams jo efektyvumas mazeja, bet oda nuo to nenukencia...

Retinolis saulės bijo, jis nebeveikia.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 02, 02:01)
jei pasinaikins retinolio poveikis, tai kremukas taps eiliniu drėkinančiu kremuku. manau, nebebus toks efektyvus jis ir tokių gerų rezultatų nebus g.gif

Yra ir dieniniu kremu su retinoliu. Kai kuriuose SPF pridetas.
As tai retinoli naudoju nakciai.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 08, 22:27)
turiu abu. RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA ne gelis, toks lengvas kremas smile.gif perskaičius, kad ir veidui tinka, pabandžiau kelisyk, bet veidui jis man nelabai patiko.

noriu atsiprašyti RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA bigsmile.gif intensyviai naudoju savaitę laiko, tikrai geras daigtas thumbup.gif daug labiau patinka, nei PC 2% BHA gel exfoliant. netaip sausina, be to, tinka prieš makiažą naudoti, o svarbiausia tikrai veiksmingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 20 gruodžio 2012 - 22:12
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 20, 23:11)
noriu atsiprašyti RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA bigsmile.gif intensyviai naudoju savaitę laiko, tikrai geras daigtas thumbup.gif daug labiau patinka, nei PC 2% BHA gel exfoliant. netaip sausina, be to, tinka prieš makiažą naudoti, o svarbiausia tikrai veiksmingas.

Gal galima placiau kuo jis veiksmingas? Veidui naudojate?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 12 20, 22:48)
Gal galima placiau kuo jis veiksmingas? Veidui naudojate?

pirkau su tikslu, kad naudosiu kojom, dėl įauginėjančių plaukelių. jau ilgesnį laiką naudoju veidui, poveikis toks pat kaip PC 2% BHA gel exfoliant, tik mažiau sausina odą, bei po jo gražiai gula makiažas, o po PC 2% BHA gel exfoliant makiažo nepasidaryčiau, jis man nesusigeria.
Atsakyti
http://www.beauty.co...oxide/qxp454689

apie šį kalbate? smile.gif
aš noriu, priemonės kuri padėtų kovoti su baltomis dėmelėsmis po akimis, skaičiau kad padėtų Paulas Choise exfoliantas 2 procentų.
http://www.aesthetic...827598637303619
gal kam nors taip buvo, ir galite patarti ką galėčiau naudoti.
nes neseniai atsirado.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2012 12 26, 22:00)
http://www.beauty.co...oxide/qxp454689

apie šį kalbate? smile.gif
aš noriu, priemonės kuri padėtų kovoti su baltomis dėmelėsmis po akimis, skaičiau kad padėtų Paulas Choise exfoliantas 2 procentų.
http://www.aesthetic...827598637303619
gal kam nors taip buvo, ir galite patarti ką galėčiau naudoti.
nes neseniai atsirado.

jei klausiate manęs, kalbėjau apie šį http://www.paulascho...wo-Percent-BHA/ ax.gif
Atsakyti
2% BHA gelio sudetis tikriausiai pakeista, nes konsistencija skiriasi lyginant su senaja pakuote. Senojoj buvo daug lipnesnis, klampesnis, bet kartu ir skalsesnis. Efektas toks pat.
Vakarais naudoju extra strenght toner, nelabai ka pastebiu teigiamo, tik tiek, kad nosies sriti pasausina, uztepus pudra isryskeja pasausejimai, siaip nesimato ju.
Atsakyti
Sveikos!
Planuoju išbandyti PS, labiausiai dėl inkštirų, pigmentinių dėmių ir kartais (dažniausiai prieš mm) pasirodančių spuogų. Mano oda mišri, šiuo metų laiku net į sausumą linkusi. Kokias priemones rekomenduotumėt, kad per daug odos neišsausintų? Ar tiktų Resist serija? Norėtųsi, kad ir veido spalvą suvienodintų. smile.gif
Atsakyti