Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Mitsouko @ 2012 11 24, 14:20)
Ką tik paskaičiau PC psl.,kad Resist AHA 10% rūgštį, galima naudoti ne vieną, o iki 4 kartų per savaitę, priklausomai nuo odos būklės. Radau atsiliepimų, kad geriau nei BHA pravalė odą g.gif
Gal ir neblogai būtų įsigyti visą pakuotę ir išbandyti, bet kad brangu ir mažas kiekis, ir dar odą dirgina doh.gif

Gal kuri naudojate ilgesnį laiką?Nedirgina?

pradėjus naudoti priemones su AHA rūgštimis, visada griaužia pradžioje 4u.gif aš naudoju 8% AHA PC gelį, pirmą kartą kaip reikalas griaužė, oda paraudo, vėlesniais sykiais vos pagriauždavo, o dabar net nereguoja užtepus smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Laukiu ir as savo BHA 2% Gel. Tik dabar toks klausimas iskilo... koki drekikli pasirinkti, kuris nepadarytu rugsciu maziau veiksmingu? Siaip turiu jau patirties su rugstimis, esu dariusis veido valymus, jau kuris laikas naudoju aha 10%, bet noriu poras pasitvarkyti, tai nusprendziau isigyti ir BHA. Drekiklis kuri naudoju, patinka, tik matau, kad orui vestant, jis jau nebepadrekina tiek kiek reikia, oda yra pasausejusi... Zinau, kad daugelis BHA nukelia siltesniems orams, bet man vasara daug svenciu nusimato, todel noriu pradeti oda tvarkytis dabar ir be to, bijau pigmentiniu demiu smile.gif Taigi, gal kazkas galetu parekomentuot koki drekikli kuris nekimstu poru ir butu tinkamas tepti ant BHA? Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 26 lapkričio 2012 - 16:02
QUOTE(Eveta @ 2012 11 26, 16:01)
Laba smile.gif Laukiu ir as savo BHA 2% Gel. Tik dabar toks klausimas iskilo... koki drekikli pasirinkti, kuris nepadarytu rugsciu maziau veiksmingu? Siaip turiu jau patirties su rugstimis, esu dariusis veido valymus, jau kuris laikas naudoju aha 10%, bet noriu poras pasitvarkyti, tai nusprendziau isigyti ir BHA. Drekiklis kuri naudoju, patinka, tik matau, kad orui vestant, jis jau nebepadrekina tiek kiek reikia, oda yra pasausejusi... Zinau, kad daugelis BHA nukelia siltesniems orams, bet man vasara daug svenciu nusimato, todel noriu pradeti oda tvarkytis dabar ir be to, bijau pigmentiniu demiu smile.gif Taigi, gal kazkas galetu parekomentuot koki drekikli kuris nekimstu poru ir butu tinkamas tepti ant BHA? Dekui labai  4u.gif

Tai visi tinkami drėkikliai, išskyrus tuos kurie su retinoliu, nes vienu metu tepant, nebūtų retinolio poveikio.O kokio jums reikia, nuo jūsų odos tipo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 11 27, 12:53)
Tai visi tinkami drėkikliai, išskyrus tuos kurie su retinoliu, nes vienu metu tepant, nebūtų retinolio poveikio.O kokio jums reikia, nuo jūsų odos tipo priklauso.

Supratau smile.gif Siaip naudoju si krema:
http://www.danielker...e=Moisturizer-8
poru nekemsa, labai maloniai geriasi, atgaivina oda, neblizga, nerealus tikrai man jis. Tik vat labai sauseja oda, siandien pabudau, aplink burna oda paserpetojus, ko anksciau nebudavo... Ir nesuprantu, ar drekiklis man per lengvas pasidare, ar cia nuo AHA rugsciu man taip. Rugstis naudoju jau apie menesi, rezultatus matau, jais esu patenkinta, tik tas sausumas odoje neduoda ramybes. Cia kazin taip ir laiysis tie paserpetojimai ar dings galu gale? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2012 11 27, 15:57)
Supratau smile.gif Siaip naudoju si krema:
http://www.danielker...e=Moisturizer-8
poru nekemsa, labai maloniai geriasi, atgaivina oda, neblizga, nerealus tikrai man jis. Tik vat labai sauseja oda, siandien pabudau, aplink burna oda paserpetojus, ko anksciau nebudavo... Ir nesuprantu, ar drekiklis man per lengvas pasidare, ar cia nuo AHA rugsciu man taip. Rugstis naudoju jau apie menesi, rezultatus matau, jais esu patenkinta, tik tas sausumas odoje neduoda ramybes. Cia kazin taip ir laiysis tie paserpetojimai ar dings galu gale? doh.gif

Sitas netiks, nes reikia kremo su apsauga. Nebent po jo dar turit priemone su apsauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 11 28, 10:39)
Sitas netiks, nes reikia kremo su apsauga. Nebent po jo dar turit priemone su apsauga  smile.gif

Taip, tepu maskuojanti krema su spf. Bet jei diena niuri, be saules, netepu jo. Manau nepakenks buti be apsaugos tokiomis dienomis. Ar vis tiek reiktu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 28 lapkričio 2012 - 12:09
QUOTE(Eveta @ 2012 11 28, 12:08)
Taip, tepu maskuojanti krema su spf. Bet jei diena niuri, be saules, netepu jo. Manau nepakenks buti be apsaugos tokiomis dienomis. Ar vis tiek reiktu? smile.gif

Tokiu oru reikia bent spf 15, be spf galite teptis tik vakare bunant namie.
Atsakyti
Man tai žiauriai išsausino AHA 10% rūgštys odą doh.gif
BHA gelį naudojau kokias 2-3 savaites ir nieko, nei luposi oda, nei šerpetojo, ko aš šiek tiek tikėjausi,nes SM daug atsiliepimų skaičiau,kad merginos tepa kas antrą dieną ir pan.O AHA po antro naudojimo smarkiai nusausino odą...

O jūs naudojat rūgštis ir vasarą?pvz kai apie 30 laipsnių ir kaitri saulė?
Man kažkaip atrodo, kremo net su 50spf neužtėktų, tas spf gi ne 12h veiksmingas, o porą valandų tik

Ir gal kuri galit kokį linką įmesti, kur būtų rašoma, kada reikėtų nutraukti rūgščių naudojimą, planuojant keliones į šiltus kraštus 4u.gif
Atsakyti
As su vienu klausimeliu ateinu. Kaip manot, o gal ir zinot, ar naudojant priemones su retinoliu reikalinga papildoma apsauga nuo saules? g.gif PC psl raso, kad reiktu naudot, bet ten prie kiekvienos priemones ta raso, tai ir galvoju, ar cia tik rekomendacija, ar butinybe, kaip tarkim su AHA ar BHA g.gif
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 12 01, 01:30)
As su vienu klausimeliu ateinu. Kaip manot, o gal ir zinot, ar naudojant priemones su retinoliu reikalinga papildoma apsauga nuo saules? g.gif PC psl raso, kad reiktu naudot, bet ten prie kiekvienos priemones ta raso, tai ir galvoju, ar cia tik rekomendacija, ar butinybe, kaip tarkim su AHA ar BHA g.gif

Reikalinga
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 12 01, 00:30)

Šiaip retinolį nakčiai patartina tept, nes reaguodamas su saulę, jis praranda savo. efektyvumą.Bet įdomu, kad apie tai neužsimenama pvz serumo sausai odai aprašyme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 12 01, 15:01)
Šiaip retinolį nakčiai patartina tept, nes reaguodamas su saulę, jis praranda savo. efektyvumą.Bet įdomu, kad apie tai neužsimenama pvz serumo sausai odai aprašyme g.gif

As ta RESIST Barrier Repair Moisturizer with retinol uzsisakiau. Jis labiau drekinantis kremas, nei priemone su retinoliu, bet vis tiek jis sudetyje yra, tai ir lb idomu, ar nieko neatsitiks, jei iseisiu i lauka tik juo, be pabildomos apsaugos g.gif
Atsakyti