Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Female @ 2012 11 18, 13:27)
Kas turite bha 2proc losjona - ar jis jums gerai geriasi i oda?
nes man tai ziauriai sunkiai ir veidas lieka baltas. Ji pirkau SM isparduotuvej, mazu padielka  g.gif

Gavau anti-aging meginiu rinkinuka  thumbup.gif  uzsakinejau skin recovery ir anti-aging, bet atsiunte abudu recovery. pranesiau jiems ir jie issiunte ir anti-aging.
Kolkas ismeginau tik prausikli - man patiko, labai svelnus, kreminis.

Taip , jis yra baltas ir reikia laiko kol isigers i oda. Viskas gerai su juo, jau antra butelka naudoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 11 18, 14:27)
Kas turite bha 2proc losjona - ar jis jums gerai geriasi i oda?
nes man tai ziauriai sunkiai ir veidas lieka baltas. Ji pirkau SM isparduotuvej, mazu padielka  g.gif

Turiu, įsigeriau gal lėčiau, bet veidas tikrai nelieka baltas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 19, 11:30)
Taip , jis yra baltas ir reikia laiko kol isigers i oda. Viskas gerai su juo, jau antra butelka naudoju. smile.gif

O kaip ji naudojat? visa veida istepat ar tik problemines vietas? ant virsaus krema tepat?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 11 19, 17:39)
O kaip ji naudojat? visa veida istepat ar tik problemines vietas? ant virsaus krema tepat?

Visa veida tepu , paskui kremas ir pudra.
Atsakyti
Ismeginau "Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant"
http://www.paulascho...ercent-bha-gel/
Mano brandziai problematinei odai labai tiko thumbup.gif Kazkaip labai gerai 'sutvarko' pries PMS spuogus, nebera ilgo ju dygimo, uzdegimo ir gijimo periodo thumbup.gif
---
Noreciau daugiau ismeginti produktu, ypac ziemos metu su AHArugstimi, tik tiek ju ten daug, kad nezinau kaip issirinkti ir kokiu principu rinktis sad.gif
Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant
http://www.paulascho...-aha-exfoliants
ar geriau RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid
http://www.paulascho...-aha-exfoliants
----
+ dar nelabai suprantu pvz. skirtumo-kuom skiriasi Exfoliant, Lotion Exfoliant ir Liquid Exfoliant g.gif konsistencija? http://www.paulascho...-aha-exfoliants
----
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 11 20, 06:49)
----
+ dar nelabai suprantu pvz. skirtumo-kuom skiriasi Exfoliant, Lotion Exfoliant ir Liquid Exfoliant  g.gif  konsistencija? http://www.paulascho...-aha-exfoliants
----
4u.gif

Lotion kremo pavidalo, o likvidas - skyscio.
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2012 11 20, 08:49)
ar geriau RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid
----
4u.gif

ismeginau sita, patiko nerealiai - parasyta kad naudoti tik karta per sav, bet meginuke tas skystymelis pamaniau isdzius kol kitos savaites sulauks, tai sutepiau per kelias dienas is eiles (t.y. 3) - oda palygejo ir paskaistejo, pastoviai naudojant isvis turetu buti super bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit kokios spalvos sis kremas? pirkau is forumo, atseit kelis kart panaudotas, pirktas neseniai, bet spalva jo rusva, speju bus pasenes doh.gif nes tokios spalvos kremu dar neteko matyti g.gif JAu jomajo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 11 24, 09:16)
Sakykit kokios spalvos sis kremas? pirkau is forumo, atseit kelis kart panaudotas, pirktas neseniai, bet spalva jo rusva, speju bus pasenes doh.gif nes tokios spalvos kremu dar neteko matyti  g.gif  JAu jomajo  doh.gif
user posted image

Rugsciu temoje atsakiau.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 24, 10:49)
Rugsciu temoje atsakiau.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atkeliauju su pora atsiliepimų bigsmile.gif
Skin Recovery serijos:
Softening Cream Cleanser - konsistencija kaip pienelio ar losjono, maniau, kad veidas liks riebus ir sunkiai nuplaus makiažą, bet savo funkiją atliko puikiai, labai malonus pojūtis, jokio riebumo nusiplovus veidą bigsmile.gif Nors mano oda mišri, žiemai tikrai tokio prausiklio norėčiau!

Enriched Calming Toner- nedirgino odos,viskas su juo gerai,bet nieko ypatingo...Šiaip labai retai naudoju veido tonikus, tai ir nesužavėjo matyt:)
Replenishing Moisturizer With Antioxidants - tikriausiai bus riebiausias iš visų PCkremų, riebesnis ir už PC kaukę. Manau, puikus pasirinkimas,kai oda išsausėjusi, bet man naudoti kasdieną būtų per riebus.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF15 and Antioxidants - labai puikus kremas, nepaliko riebumo jausmo, bet ir pamaitino/padrėkino gerai.

Apie kaukę ir serumą,iš šios serijos, atsiliepimus rašiau jau anksčiau 4u.gif
Papildyta:
Ir pora atsiliepimų apie Resist serijos produktus:

RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid - vandens konsistencijos, iš pradžių graužė odą, šiek tiek paraudo g.gif
Šiaip naudoju BHA gelį kasdien, nežinau ar verta būtų prkti šį produktą.Ypatingo skirtumo nepajutau, manau ir bha užtenka ir nepatiko,kad sudirgino odą.

RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants- kremas nėra nei riebus, nei lengvas, toks vidutiniškas. Labai primena kremus nuo saulės, sunkokai susigeria ir toks baltas ant odos lieka kol neįsigeria gerai.Dėl to man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 24 lapkričio 2012 - 14:03
Ką tik paskaičiau PC psl.,kad Resist AHA 10% rūgštį, galima naudoti ne vieną, o iki 4 kartų per savaitę, priklausomai nuo odos būklės. Radau atsiliepimų, kad geriau nei BHA pravalė odą g.gif
Gal ir neblogai būtų įsigyti visą pakuotę ir išbandyti, bet kad brangu ir mažas kiekis, ir dar odą dirgina doh.gif

Gal kuri naudojate ilgesnį laiką?Nedirgina?
Atsakyti