Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Kol kas turiu tik Resist super antioxidant serumą ir bha gelį 2 procentų.
Vakar išbandžiau abu.
Gelis išties kuriam laikui palieka plėvelę, ne taip lengvai susigeria, prieš tepant serumą norėjosi palaukti,tai nemanau,kad rytais norėčiau naudoti, o ir šiaip šiek tiek bijau išsausinimo, tai noriu nepersistengti:)
Labai patiko serumas!Prieš tai naudojau ir dar turiu likučių Vichy, tai Vichy kaip vandenėlis palyginus, turiu omeny užtepus labai greitai susigeria ir nelabai jaučiasi,kad kažkas tepta buvo, nebent daugiau užteptum,
Resist serumas žymiai tirštesnis, o kai tepiau, atrodė,tarsi būtų laaabai riebus, bet greitai įsigeria ir to riebumo nelieka, bet oda lieka gerai sudrėkinta.Dėl tirštumo,manau, žymiai taupiau naudosis nei Vichy.
Ingapoc,dar užsisakiau Skin Recovery mėginukų rinkinį, bet kažko neatkeliauja, nors tuo pat metu užsakinėjau g.gif jis kaip suprantu kaip ir jūsų.
Šiaip mano oda mišri, bet žiemą nusausėja, tai įtariu,kad balancing linijos neužtektų drėkinimui, nors labai knieti išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
O pas mane gavosi atvirksciai smile.gif
uzsisakinejau anti-aging meginiu o gavau normaliai/sausai odai..ten ieina 8 % AHA rugsties meginys..tai rugstis kaip ir rugstis, bet serumas ten irgi nerealus! Toks kaip klampus aliejus, bet kai issitepi susigeria labai gerai, nelieka jokio riebumo jausmo, o oda lieka svelni ir maloni liest..
Tikrai uzsisakinesiu kazka is PC tik dar reik pasidomet siom priemonem..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 07, 17:21)
O pas mane gavosi atvirksciai smile.gif
uzsisakinejau anti-aging meginiu o gavau normaliai/sausai odai..ten ieina 8 % AHA rugsties meginys..tai rugstis kaip ir rugstis, bet serumas ten irgi nerealus! Toks kaip klampus aliejus, bet kai issitepi susigeria labai gerai, nelieka jokio riebumo jausmo, o oda lieka svelni ir maloni liest..
Tikrai uzsisakinesiu kazka is PC tik dar reik pasidomet siom priemonem..

Gal galima plačiau koks tai serumas? 4u.gif
Atsakyti
Va sitas serumukas
http://www.paulascho...recovery-system

nzn kaip kitom, bet man jis super..ji galima ir paakiuose tepti..
tai visa veida labai gerai padrekina..
Atsakyti
as uzsakinejau viena rinkini Skin Recovery ir viena Anti Aging, bet atsiunte abu Skin Recovery. Atsius sake ir Anti Aging, tai jei gausiu ir anti aging tai labai dziaugsiuos ju apsirikimu biggrin.gif
Mano oda misri/riebi, taciau atvesus orams ir prasidejus sildymui pajutau kad sauset oda pradejo.
Ismeginau Skin Recovery Super Antioxidant Serum - nu super produktas thumbup.gif atrodo ziauriai riebus aliejus, bet labai gerai susigeria ir nelieka jokio riebumo. Oda liko svelni, minksta, gerai sudrekinta. Manau vertas demesio produktas, itraukiu i noru sarasa.
Skin Recovery Replenishing Moisturizer - is esmes produktas patiko, gerai susgeria, oda lieka minksta, svelni, sudrekinta, taciau misriai ir riebiai odai produktas sakyciau per riebus net ir naudojant nakciai. Ryte atsikeliau su ziauriu tauku ant snukio biggrin.gif bet sausai odai tikrai rekomenduoju, nes labai malonus kremas.
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 07, 20:57)
Va sitas serumukas
http://www.paulascho...recovery-system

nzn kaip kitom, bet man jis super..ji galima ir paakiuose tepti..
tai visa veida labai gerai padrekina..

man irgi super!
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 07, 18:08)
O idomu jei keliom susikoperuot , tai galima siustis is europinio psl, pasidalinus siuntima  g.gif ? nereiktu per tarpininkes..
Na cia as i ateiti, jei atsirastu norinciu  smile.gif

galima susikooperuot, bet is savo patirties galiu pasakyt, kad daug daug apsimokiau siustis per tarpininkes... Nepagalvokit tik, kad cia agituoju, tiesiog is savo patirties sakau smile.gif Esu pirkusi ir is Europinio psl, bet paskutini uzsakyma dariau per tarpininkes, tai sutaupiau apie 80eu, o tai jau nemaza suma. Neapsigaukit su kainom europiniam psl - jos nurodytos be PVM, o ji deda net ant shipping'o blink.gif Tuo tarpu U.S. psl dazniausiai uzsakymu siuntimas virs 50$ yra nemokamas, tai tik kainuoja siuntimas i lt ir pasto islaidos iki namu. Na esme tame, kad suma $ su atkeliavimu iki jusu pasto skyriaus lygi sumai eurais ( tarkim kremas kainuoja 20$, tai jis mazdaug jum kainuos 20 euru su visom islaidom, o jei siustumetes is europinio psl, tas pats kremas ju psl kainuotu 28 eurus+21% PVM(VAT) +15 euru shipping'as prie kurio dar + 21% PVM) tad matematika elementari, o ir prekiu asortimentas lb jau skurdus smile.gif
Atsakyti
Jau beveik baigiu naudoti Skin Balancing mėginukus (užteko beveik dviem savaitėm). Po atostogų gryžau pabertu veidu, sureagavo ko gero į klimato pasikeitimus, iš kart gryžus radau PC mėginukus namie, tą patį vakarą pradėjau naudot viską kaip ten surašyta, ir ką galiu pasakyt, visų pirma tie meginėliai labai skalsūs, užteko, kaip jau sakiau beveik dviem savaitėm sąžiningai naudojant kasdien, ryte ir vakare, na ir mano oda stebėtinai greit susitvarkė. Mano oda yra mišri labiau į riebumo pusę, poros linkusios užsikimšti, atsiranda inkštirų. Žodžiu likau nerealiai patenkinta bigsmile.gif
Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser - labai švelnus, kreminis prausiklis, nuplauną gerai makiažą, nesausina ir nepalieka tempimo jausmo.
Skin Balancing Pore-Reducing Toner - švelnus, oda lieka labai labai švelni, negraužia, nedirgina.
Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant - na, kaip ir kiekviena rūgštis tikriausiai, valo, eksfolijuoja, nedirgina, maloni konsistencija, labai nedaug reikia.
Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel - taip pat labai patiko, neblogai drėkina, neriebalina po kurio laiko, gerai makiažas tepasi ir laikosi, maloni gelinė konsistencija, naudojau ir dienai ir nakčiai.
Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants - šitame drėkinimo man pasirodė kiek mažiau, nei pirmąjame gelyje, bet kaip lengvas losjonas su SPF patiko, galbūt už tokią kainą pilno ir nepirkčiau g.gif
Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum - pirmą kartą šitą daiktą tepiau po BHA, tai susiburbuliavo viskas, galvoju nu kas per š... kitą kart pabandžiau ryte prieš drėkinantį kremą ir be rūgšties, ir likau nustebus, nes tepasi kaip aliejus, o susigeria super greit ir palieka veidą super švelnų ir su tokiu maloniu pojūčiu thumbup.gif
Skin Balancing Carbon Mask - šita kaukė priminė tiesiog paprastą molio kaukę, aišku po vieno karto kažkokių labai žymių rezulatatų nemačiau.

Labai stipriai svarstau apie kai kurių produktų įsigyjimą, tai buvo mano pirmas PC produktų bandymas, ir tiesą sakant likau sužavėta smile.gif
Atsakyti
Aaaa, tai tada jo, geriau apsimoka per tarpininkes..
tuo labiau maciau renka grupes norinciu uzsisakyt, tai ir ten vidiniai USA siuntimai jei kokie yra gaunasi kad per kelias issidalina..
Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar galima naudoti pasibaigusio galiojimo produktus? Turiu purskikli PC nuo saules, baigia galioti vasari, galvoju, gal dar butu galima bent iki liepos ji panaudoti, nes praktiskai naujas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 08, 14:47)
Kaip manot, ar galima naudoti pasibaigusio galiojimo produktus? Turiu purskikli PC nuo saules, baigia galioti vasari, galvoju, gal dar butu galima bent iki liepos ji panaudoti, nes praktiskai naujas doh.gif

as naudociau, jei jis buvo tinkamom salygom laikytas t.y. ne ant palanges saules atokaitoj lydesi, ne dregmej ir t.t. ir nepakito jo nei spalva, nei kvapas, nei kt fizines savybes.
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 11 07, 22:09)
galima susikooperuot, bet is savo patirties galiu pasakyt, kad daug daug apsimokiau siustis per tarpininkes... Nepagalvokit tik, kad cia agituoju, tiesiog is savo patirties sakau smile.gif Esu pirkusi ir is Europinio psl, bet paskutini uzsakyma dariau per tarpininkes, tai sutaupiau apie 80eu, o tai jau nemaza suma. Neapsigaukit su kainom europiniam psl - jos nurodytos be PVM, o ji deda net ant shipping'o blink.gif  Tuo tarpu U.S. psl dazniausiai  uzsakymu siuntimas virs 50$ yra nemokamas, tai tik kainuoja siuntimas i lt ir pasto islaidos iki namu. Na esme tame, kad suma $ su atkeliavimu iki jusu pasto skyriaus lygi sumai eurais ( tarkim kremas kainuoja 20$, tai jis mazdaug jum kainuos 20 euru su visom islaidom, o jei siustumetes is europinio psl, tas pats kremas ju psl kainuotu 28 eurus+21% PVM(VAT) +15 euru shipping'as prie kurio dar + 21% PVM) tad matematika elementari, o ir prekiu asortimentas lb jau skurdus smile.gif

Kadangi jus esat Airijoj, tai jums ir priskaiciavo PVM, siunciantis i Lietuva neskaiciuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 11 08, 13:19)
Kadangi jus esat Airijoj, tai jums ir priskaiciavo PVM, siunciantis i Lietuva neskaiciuoja  smile.gif

Va specialiai sudejau krepseli ir siuntimui parinkau lt adresa - na ir skaiciuoja PVM tongue.gif
Atsakyti