Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(shemsa @ 2012 10 18, 13:55)
Atnesu atsiliepima apie BALANSING serijos priemones misriai odai,beja buvau uzsisakius tik sample rinkinuka siu priemoniu tai cia tik pradiniai atsiliepimai,ilgiau panaudojus pilnas pakuotes gal keistus nuomone nzn.... taigi pradedu ;-)
Prausiklis labai fainas,toks daugiau kreminis beveik neputoja,bet nuprause idealiai makijaza,tai neatmetu galimybes pilna pakuote pirkt,nes labai smagus...
Tonikas taipogi labai smagus,kolkas neissausino,bet ilgiau panaudojus jai nesausintu taipogi smagi priemone...
Apie seruma ir kremuka sunku dar kolkas ka komentuot po poros tik panaudojimu,seip tokie lengvuciai,maloniai tepas,kolkas poru neuzkimso,ir kas pan patiko kad nepalieka tiebalo ant veido,bet va toks klausimas man iskilo ar ziemai uztektu drekinimo,ar neissausinyu odos kazin,dabar dar kllkas nejauciu sausinimo...

o jūsų oda mišri ar riebi?
gal esat naudojusi kurį nors Resist serumą ir galite palyginti su Balancing?
Balancing serumas irgi suteikia matiškumą kaip kremas?
Atsakyti
Na as irgi galeciau pasidalinti savo kol kas menka patirtimi apie PC. Gal kam bus naudinga. Tai va, pirma mano naudojama priemone buvo RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid ir ji man visiskai netiko, baisiai issausino oda, o ypac nosies sparnelius ir kakta, kad teko 2 savaites gydyt visokiausiom priemonem. Naudojau kas vakara gal kiek daugiau nei men. Tada ji ismainiau i Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant, sakau pabandysiu, nors mano oda is misrios po resist serumo tapo normali i sausuma, o sis gelis skirtas riebiai labiau odai... Bet jis man superinis, naudoju jau ir kazkur daugiau nei men kas vakara, oda akivaizdziai grazesne, jokiu issausejimu ar nemaloniu pojuciu. Rytais tepu Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants, tai jis man irgi ne prie sirdies, skystas per daug ir man truksta drekinimo vis tik. Ir dar vienas is didziuju geriu man - tai CLEAR Targeted Blemish Relief Toner. As su juo issigydziau savo baisiai spuoguota nugara. Daviau draugei su ta pacia beda, tai ir jai stebuklingai suveike, o dabar perleidau sesei, nes jos visas veidas nusetais spuogais ir inkstyrais, tai ji vos po 3 dienu naudojimo, kartu su BHA mano geliu labai dziaugiasi rezultatais. Sake "zinok tikrai padeda!!! bigsmile.gif ". Tai tiek, kas vienam tinka- kitam ne smile.gif o dabar laukiu kito siuntinuko. Jei bus idomu - parasysiu savo nauja patirti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 10 27, 20:01)
CLEAR Targeted Blemish Relief Toner. As su juo issigydziau savo baisiai spuoguota nugara. Daviau draugei su ta pacia beda, tai ir jai stebuklingai suveike, o dabar perleidau sesei, nes jos visas veidas nusetais spuogais ir inkstyrais, tai ji vos po 3 dienu naudojimo, kartu su BHA mano geliu labai dziaugiasi rezultatais. Sake "zinok tikrai padeda!!! bigsmile.gif ". Tai tiek, kas vienam tinka- kitam ne smile.gif o dabar laukiu kito siuntinuko. Jei bus idomu - parasysiu savo nauja patirti smile.gif

Tai jį tiesiog kaip toniką naudojot?nesausina labai?Kurį turėjote:tik su salicilio rūgštimi ar tą kitą extra strength su salicilio ir su bha?
o ką dar užsisakėt?
Serumų nesate naudojusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 27 spalio 2012 - 20:21
As tai nelabai suprantu to AHA poveikio g.gif ? Jei AHA naudojama nuo rauksliu sakykim tai kaip gali sausinti? juk raukslems kaip tik reikia drekinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 27, 23:50)
As tai nelabai suprantu to AHA poveikio g.gif ? Jei AHA naudojama nuo rauksliu sakykim tai kaip gali sausinti? juk raukslems kaip tik reikia drekinimo g.gif

Na aš taip suprantu,kad rūgštys skatina odo regeneracija, bet neu tikra blush2.gif
tai gal dėl to kartais pasausėja,lupasi...
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 27, 22:50)

as taip pat likau nesupratus, nes kiek skaiciau , tai AHA skirtas ir raukslem mazinti ir dregme i virsu iskelti ir drekinti, bet man poveikis buvo atvirkstinis. Is pradziu galvojau, kad cia oda taip pratinasi prie rugsciu, bet negaliu vaikscioti puse metu su nuserpetojusia oda ir laukt kada ji pripras blink.gif Na gal tiesiog man jis netinka, nes U.S. atsiliepimuose - jis labai giriamas smile.gif
O tonika naudojau tik viena, ta regular strenth, kas vakara, po duso, tiesiai ant nugaros uzildavau ir paskirstydavau tolygiai. Kadangi nugaros oda nera sausa, tai jokiu sausinimu nebuvo, o tik spuogus isnaikino smile.gif Mitsouko klause ka dar uzsisakiau. Tai uzsisakiau abu kuno losjonus(su AHA ir BHA), tada resist krema ar tai seruma(nepamenu kas ten toks) su retinoliu, drekinanti krema ir dar balinancia priemone su hidrokinonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2012 10 27, 23:50)

kaip ten yra iš tikrųjų nežinau, bet galiu papasakoti, kaip buvo man pradėjus naudoti PC 8%AHA rūgštį ax.gif pradėjus naudoti, tikėjausi drėkinimo, dėja pradėjo labai sausėti, laaabai pleiskanoti, ir būtent visas veidas kur tepiau tą rūgštį doh.gif bet kentėjau, neatsisakiau, dėl to, kad merginos rašė, kad nei vienai nesausina, ir dar pasiskaičiau komentarų, kad oda gali nusisluoksniuoti, taip atsinaujindama. Pleiskanojimas tęsėsi 3-4 dienas, tiesa, šveičiau su šveitikliu kasdien, kad šerpetojimų būtų mažiau, nes atrodė baisiai blush2.gif kai visa oda išsinėrė, pradėjau justi rugščių drėkinimą 4u.gif nebesausina, išryto oda būna labai maloni, švelni, džiaugiuosi kad ištvėriau nemetusi smile.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau as sita kauke thumbup.gif
http://www.paulascho...ng-mask#SOURCES

Pirmas ispudis labai geras, oda atgaivina, poras sumazina, oda tampa glotnesne thumbup.gif ziuresiu kaip bus po ilgesnio naudojimo.
Atsakyti
Gal žinote ar PC 8 Aha skirasi nuo neostrata oily skin solution 8 aha? naudojau neostrata,bet nebuvo išvis jokio poveikio...

dabar naudoju aha 10 proc. is AH, taip pat jokio poveikio. ar labai skiriasi BHA 1 proc. nuo 2 proc. liqiuid iš pc? noriu pirkti,bet galvoju ar 2 proc. ne per stiprus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 lapkričio 2012 - 09:38
PC tik prausikliai ir tonikai be dispenserių?maniau, kad ir bha gelis taip pat, kažkur supermamoj skaičiau...
bet džiugiai nustebau gavus su dispenseriu bigsmile.gif

Man dar iškilo vienas filosofinis klausimas biggrin.gif
jei naudoji pvz PC serumą su antioksidantais ir t.t. ar reikia dar pirkti PC kremą?Gal užteks odai antioksidantų iš serumų, o kremą galima susirasti tiesiog drėkinanati, kurio sudėtis nėra jau tokia wow...
kaip manote? g.gif
Su siuntiniu gavau informačinį lapelį apie odos priežiūrą, ką po ko naudoti, tai tonikas, serumas, kremas daro tą patį: praturtina odą antioksidantais,, kitomis naudingomis medžiagomis, saugo nuo senėjimo ir t.t.
tai galvoju ar išties taip naudinga tas 3 priemones naudoti ar čia tiesiog biznio dalis?kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 06 lapkričio 2012 - 13:06
Mitsouko, o jus is kurios linijos db priemones naudojat?
nes as gavau meginiu normaliai/sausai odai, jau kokias tris dienas naudoju, nu nerealiai man patiko si kosmetika ..
Atsakyti