Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Young @ 2012 10 11, 15:31)
O tai AHA ar patartumėte naudoti? Nes pas mane beveik nėra spuogų, tik labai daug inkštirų ir tų poodinių baltų inkštirų... O kokios koncentracijos BHA produktą reikėtų naudoti? Mano oda gan rieboka... smile.gif

o as ne geriau nuo inkstiru naudoti AHA? Man atrodo BHA labiau kovai su spuogais skirta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 10 11, 23:13)
Perskaičiau visą temą apie kosmetika su rūgštimi ir nutariau, jog nuo inkštirų man geriausiai būtų PC 2% bha - yra 3 rūšių, tik nežinau, kuris geriausiai tiktų mano gan riebiai odai?
Beje kaip užsisakyti iš PC, per tarpininkes? Gal galite numesti nuorodą tarpininkių? smile.gif Labai ačiū.

Gel arba Liquid rinkites, Gelis gerokai taupesnis, nes gelio pavidalo, bet palieka plevelia ant veido ir man rodos kiek stipresnis(man labiau sausino oda nei Liquid), o Liquid kaip vandenelis, geriau isigeria, bet ant virsaus pudros tept visvien nelabai pavyks. Man Liquid labaiu patiko. Patarciau ir AHA 8 % isigyt, nepasigailesit manau.
Atsakyti
Mergaitės, gal jau kuri bandėte šį gėrį? Labai norėtus išbandyti, bet kaina tai... doh.gif
RESIST BHA 9 - For Stubborn Imperfections.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 10 12, 10:26)
Mergaitės, gal jau kuri bandėte šį gėrį? Labai norėtus išbandyti, bet kaina tai...  doh.gif
user posted image

Gal nuorodą galima? Kažkaip nerandu šito daikto puslapyje g.gif

Ačiū, nereikia, radau 4u.gif
Nėra ta kaina kosminė.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 12 spalio 2012 - 11:43
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 11, 23:24)
o as ne geriau nuo inkstiru naudoti AHA? Man atrodo BHA labiau kovai su spuogais skirta smile.gif

QUOTE(Melajja @ 2012 10 12, 11:32)
Gel arba Liquid rinkites, Gelis gerokai taupesnis, nes gelio pavidalo, bet palieka plevelia ant veido ir man rodos kiek stipresnis(man labiau sausino oda nei Liquid), o Liquid kaip vandenelis, geriau isigeria, bet ant virsaus pudros tept visvien nelabai pavyks. Man Liquid labaiu patiko. Patarciau ir AHA 8 % isigyt, nepasigailesit manau.

Ačiū už pasisakymus! smile.gif Naudosiu tada ką nors ir su AHA rūgštimi smile.gif

Bet pradžiai gal pabandysiu iš RASA produkcijos ką nors su rūgštimi, nes kol gausiu PC produktus praeis nemažai laiko smile.gif

Beje kaip užsisakyti iš ten, taip niekas ir nepasakėt ax.gif
Atsakyti
[quote=Young,2012 10 12, 13:04]
Ačiū už pasisakymus! smile.gif Naudosiu tada ką nors ir su AHA rūgštimi smile.gif

Bet pradžiai gal pabandysiu iš RASA produkcijos ką nors su rūgštimi, nes kol gausiu PC produktus praeis nemažai laiko smile.gif

esu bandziusi is RASOS geli su BHA ir siera berods, nieko ypatingo, bet geriau nei iprastas kremas.
Pereikit tarpininkiu temas (kurios perka is JAV ) http://www.supermama...p?showforum=139 paziurekite gal kuri renka uzsakyma kaip tik is PC, jos karts nuo karto paskelbia is ko yra renkami uzsakymai suo metu. Jei jau renkamas uzsakymas tai greiciau ir jum nupirks.
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 10 12, 12:26)
Mergaitės, gal jau kuri bandėte šį gėrį? Labai norėtus išbandyti, bet kaina tai...  doh.gif
user posted image

As pasiemiau meginuka sito, dar laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 10 17, 09:56)
As pasiemiau meginuka sito, dar laukiu 4u.gif

Lauksiu atsiliepimų. 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniem pirkiniams kita tema. Temoje smagu matyti tik atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
Isbandziau Shine Stopper Instant Matte Finish

user posted image

Pasitepu siuo matizatorium, paskui Actipur pudra, kuri irgi sulaiko blizgesi. Rezultatais esu patenkinta, akivaizdziai maziau riebaluotas veidukas po ilgos darbo dienos bigsmile.gif vien su Actipur tokio rezultato neisgaunu. Nors prisiskaiciau daug dviprasmisku atsiliepimu Paulos puslapyje, pabijojau, kad nieko nepades ir tikrai jau mano hyper riebalavimosi nesulaikys, bet visgi suveike thumbup.gif
Atsakyti
Atsisiunciau kruva paulas choise meginuku:

Moisture Boost Essential Hydrating Toner
Moisture boost hydrating treatment cream
Moisture boost one step face cleancer
Earth sourced antioxidant enriched natural moisturizer
Paulas choice 2 BHa lotion

mano oda alergiska (nezinau kam, tyrimai nerodo) , siaip butu misrus tipas, bet po alerginiu paumejimu ir nupleiskanojimu ji pas mane isauseja ir praranda lipidus.. Ko pasekoje turiu naudoti riebesnius kremus ..
Gal kas nepatingetu ir patartu kaip sias priemones bandyti?
PVZ nuvalau oda su ''Moisture boost one step face cleancer'' ar po jo reikia nuplauti veida? Tas 2BHA lotion naudojamas vietoj kremo ar kaip?

AČIŪ KAS NEPATINGES IR PATARS.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 10 18, 09:24)
Atsisiunciau kruva paulas choise meginuku:

Moisture Boost Essential Hydrating Toner
Moisture boost hydrating treatment cream
Moisture boost one step face cleancer
Earth sourced antioxidant enriched natural moisturizer
Paulas choice  2 BHa lotion

mano oda alergiska (nezinau kam, tyrimai nerodo) , siaip butu misrus tipas, bet po alerginiu paumejimu  ir nupleiskanojimu ji pas mane isauseja ir praranda lipidus.. Ko pasekoje turiu naudoti riebesnius kremus ..
Gal kas nepatingetu ir patartu kaip sias priemones bandyti?
PVZ nuvalau oda su ''Moisture boost one step face cleancer'' ar po jo reikia nuplauti veida?  Tas 2BHA lotion naudojamas vietoj kremo ar kaip?

AČIŪ KAS NEPATINGES IR PATARS..  4u.gif

As visada oda nuvalius su Cleanser'iu nusiplaunu veiduka su vandeniu. Tada tepu rugstine priemone, o kai susigeria tepu kremuka.
Tonika naudoju tik ryte ax.gif
Atsakyti