Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(stuleju @ 2012 10 02, 08:50)
gaila, bet man pilno dydzio nupirko, o meginuku ne sad.gif nes ju neperka sad.gif

Tai užsisakykit iš europos tinklapio, ir nereikės jokių tarpininkių.
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 00:48)
Labuka,
Norejau su Jumis pasidalinti savo patirtimi - man labai patiko abu kuno exfoliants, ir 10 % AHA ir 2% BHA. Sie exfoliants yra siulomi prie Body care produktu, ju kiekis trigubas, o kainyte ne daug ausktesne. Skaiciau uzsienio forumuose, daug kas raso, kad kuo puikiausiai ir veidui naudoja. Ir pati Paula aprasymuose raso, kad galima veidui naudoti.

turiu pilną pakuotę Weightless Body Treatment with 2% BHA, neatsidžiaugiu thumbup.gif pirkau dėl bėrimų ir įauginėjančių plaukelių blush2.gif veidui nebandžiau, bet kojom jis patinka wub.gif oda švelnutė, labai džiaugiuosi, kai baigsiu, manau tikrai kartosiu.
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 10 02, 10:17)

4.Paakius tepu  - bioderma arba biotherm geliuku.

gal galite pasakyti tikslius pavadinimus? ar jie turi apsauga nuo saulės ar paakius dar atskiirai nuo saulės tepate? blush2.gif

QUOTE(stuleju @ 2012 10 02, 10:50)
gaila, bet man pilno dydzio nupirko, o meginuku ne sad.gif nes ju neperka sad.gif

man irgi neužsakė mokamų mėginukų užsisakant ir dideles pakuotes, rašė kad dažnai pati parduotuvė supainioja, netuos ideda, arba išvis neideda bet aš prašiau kad man pirktų atskirai, tai išprašiau nemokamų mėginukų, beje ėmiau 3vienodus, kad mažiau darbo būtų jų ieškant ir dėliojant
QUOTE(Terezza @ 2012 10 02, 11:01)
Tai užsisakykit iš europos tinklapio, ir nereikės jokių tarpininkių.

bet iš europinio gerokai brangiau g.gif nebent vien mėginukus sakytis
Papildyta:
p.s. aš PC bandau derinti su Bioderma, pakolkas draugauja gerai smile.gif
Atsakyti
As esu uzsakinejusi 4 kartus meginelius, nei karto nebuvo jokiu problemu del supajoniojimo ir pan. Manau tiesiog tarpininke nenorejo apsiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 02, 11:16)
As esu uzsakinejusi 4 kartus meginelius, nei karto nebuvo jokiu problemu del supajoniojimo ir pan. Manau tiesiog tarpininke nenorejo apsiimt smile.gif

jau radau mergaite, kuri nupirks meginukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 02, 10:15)

Papildyta:

gal galite pasakyti tikslius pavadinimus? ar jie turi apsauga nuo saulės ar paakius dar atskiirai nuo saulės tepate? blush2.gif

BIODERMA Sensibio Eye
Biotherm Aquasource Yeux - Ultra Moisturizing Eye Gel

Abu be spf
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 10 02, 10:50)

Bloga tarpininke pasirinkot vadinas smile.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 02, 11:16)

Butent, as ir kiek meginuku buvau uzsakius, niekad nera buve, kad sumaisytu schmoll.gif
Atsakyti

user posted image
kiek toks kainuotu nusipirkti per tarpininke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 10 02, 10:32)
O jūs pakaitom juos naudojant? Įdomu ar viena kažkuri priemonė taip pat veiksminga būtų, ar būtinai AHA kaitalioti su BHA  rolleyes.gif

As darau taip: rytais tepu viska su BHA, tiesiog po pudra, nesuku galvos, nes problema pirma inkstirai pas mane. O vakarais ten, kur noriu taisyt rauksles, tepu AHA, o kur inkstirai - tepu BHA. ant veido as neturiu pigmento, nera ir strazdanu, tik paakiu rauksleles man gyvent neduoda.

Be to, turiu ant krutines siek tiek saules pazeista oda - tepu AHA, o nugaroj metasi spuogeliai - tepu BHA. AHA tepu ant alkuniu, kulnu, keliu, ten kur kieta oda ir noriu nuserpetoti smile.gif

Tai va taip ir naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 02, 21:39)
As darau taip: rytais tepu viska su BHA, tiesiog po pudra, nesuku galvos, nes problema pirma inkstirai pas mane. 

Ačiū Pellagija 4u.gif Užteks man pradžiai ir BHA
Atsakyti
Gal galėtumėt parekomenduoti priemones, kurios tiktų riebiai odai? Yra inkštirų ir kartais išlenda vienas kitas spuogelis. Bandžiau skaityti puslapyje, bet taip ir liko neaišku, kas ir su kuo vartojama ax.gif Labai lauksiu rekomandacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2012 10 03, 20:32)
Gal galėtumėt parekomenduoti priemones, kurios tiktų riebiai odai? Yra inkštirų ir kartais išlenda vienas kitas spuogelis. Bandžiau skaityti puslapyje, bet taip ir liko neaišku, kas ir su kuo vartojama  ax.gif Labai lauksiu rekomandacijų  4u.gif

Mano oda misri, jautri su polinkiu i riebuma, inkstirai, viena skitas spuogelis. As toki pat klausima uzdaviau PC klientu aptarnavimo emaile, ta pacia nakti gavau sita ats:

Thank you for contacting us. With the information provided, it's sounds as though you have combination skin which can become a little dry at times. I would suggest our skin care regime for Normal Combination to oily skin: http://www.paulascho...nkles-antiaging being that these products will help to balance excess oil produced naturally by your skin and add hydration to areas where dryness is a concern. These products will also provide the skin with potent antioxidants, cell communicating ingredients, and skin repairing ingredients that will help to smooth fine lines and wrinkles, which will result in a more youthful appearance.
When applying the products in your skin care regime, you do not want to apply too much, because this can lead to excess shine on the face. With the serum, a pea size is more than enough for application. When applying the moisturizer, using less on the oilier areas and more on the drier areas should help to keep shine at bay, and provide enough hydration evenly.

Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2012 10 03, 20:32)
Gal galėtumėt parekomenduoti priemones, kurios tiktų riebiai odai? Yra inkštirų ir kartais išlenda vienas kitas spuogelis. Bandžiau skaityti puslapyje, bet taip ir liko neaišku, kas ir su kuo vartojama  ax.gif Labai lauksiu rekomandacijų  4u.gif

1. Cleanseris PC zalias
2. Tonikas pagal pomegi
3. Jei yra inkstiru, tai butinai reikia BHA. Belieka issirinkt konsistencija, yra gelis, skystis, pienelis. As naudoju 2 proc kuno BHA ir man puikiausiai veikia ant veido odos. Tai pigiau, o BHA tas pats %.
4. Drekinantis kremas, dienai su SPF apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 10 03, 21:12)
Mano oda misri, jautri su polinkiu i riebuma, inkstirai, viena skitas spuogelis. As toki
1. Cleanseris PC zalias
2. Tonikas pagal pomegi
3. Jei yra inkstiru, tai butinai reikia BHA. Belieka issirinkt konsistencija, yra gelis, skystis,  pienelis. As naudoju 2 proc kuno BHA ir man puikiausiai veikia ant veido odos. Tai pigiau, o BHA tas pats %.
4. Drekinantis kremas, dienai su SPF apsauga.

Ačiū už tokį greitą atsakymą 4u.gif
O BHA reikia naudoti nakčiai ar prieš tepant kremą? ax.gif
Atsakyti