Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Sunreja @ 2012 09 20, 12:50)
DIRECTIONS: Apply once or twice daily to cleansed, toned skin. Spread a thin layer over areas where discolorations and breakouts are a concern. During the day, follow with the appropriate Paula's Choice sunscreen (essential to prevent discolorations from recurring). At night, follow with RESIST Barrier Repair Moisturizer and/or RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum. Results for discolorations should appear after 8–12 weeks of consistent use.

For best results, do not use hydroquinone (the active ingredient in our RESIST Skin Lightening Lotion & Gel) and benzoyl peroxide (the active ingredient in our CLEAR Acne Fighting Treatments) at the same time. A temporary dark staining of the skin may occur. If accidentally used together, wash the skin with soap and water to remove the staining.

aciu 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kas renka uzsakyma?

kai nueinu i ju international psl, kokia vietove reikia rinktis europa, JAV ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 20, 15:30)
gal zinot kas renka uzsakyma?

kai nueinu i ju international psl, kokia vietove reikia rinktis europa, JAV ?  g.gif

JAV
Atsakyti
mano oda misri, tai mastau imt 2 proc BHA liquid'a ir noriu kokio SPF, gal parekomenduosit?

ziuriu nieko visai pagal aprasyma:

Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15 & Antioxidants - 2 oz/60 ml

nes su didesniu filtru (25) tai tik normaliai odai radau, atsiliepimuose raso, kad blizga veidas nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 09 20, 16:09)
mano oda misri, tai mastau imt 2 proc BHA liquid'a ir noriu kokio SPF, gal parekomenduosit?

ziuriu nieko visai pagal aprasyma:

Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15 & Antioxidants - 2 oz/60 ml

nes su didesniu filtru (25) tai tik normaliai odai radau, atsiliepimuose raso, kad blizga veidas nuo jo.

Mano nuomone, SPF15 yra per maža apsauga, ypač naudojant priemones su rūgštimis
Atsakyti
Norėčiau ir aš išbandyti iš PC ką nors, bet dar nežinau ką tiksliai, nežinau ir kaip naudot ir nuo ko blush2.gif
Temą perskaičiau, bet klausimų turiu labai daug...
Apie rūgštis nieko nesuprantu blush2.gif geda net kam pasakyti. Bet labai tikiuosi, kad pakonsultuosit mane ir labai nepyksit ant pirmokės šiame reikale ax.gif

Taigi, man 37, raukšlių lyg ir neturiu, bet oda paskutiniu metu tokia lyg pavargusi, išglebusi(norisi pastangrinti), nuo nosies link skruostų padidėję poros(nežinau ar teisingai išsireiškiau tongue.gif ), reikia kažko imtis verysad.gif Manau (bet nesu tikra), kad mano oda link sausos, bet nevisiškai sausa, nors žiemą truputį papleiskanoja.

Taigi, mergaitės, merginos, moterys, nu kažkas, padėkit išsirinkti priemones rytiniam ir vakariniam ritualui.

Ar teisingai daryčiau, jei ryte naudočiau: Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant+Skin Recovery Replenishing Moisturizer arba RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants (kuris geriau?) + krempudra

Vakare: RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum+ nežinau ką

Laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2012 09 30, 17:23)

AHA rūgštis geriau rinkites tepti vakare, pakaitom su retinoliu ax.gif Aš kaip tik pradėjau naudoti 8%AHA GEL, tai galiu pasakyti, jis toks lipnokas ant odos pasilieka. man gerokai pasausino odą, todėl po jo reikia gerai drėkinančio kremuko. Pasiskaitykite temelę apie kosmetika su rūgštimis mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=808654
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 30 rugsėjo 2012 - 17:11
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 16:09)
QUOTE(furyy @ 2012 09 30, 17:23)

AHA rūgštis geriau rinkites tepti vakare, pakaitom su retinoliu ax.gif Aš kaip tik pradėjau naudoti 8%AHA GEL, tai galiu pasakyti, jis toks lipnokas ant odos pasilieka. man gerokai pasausino odą, todėl po jo reikia gerai drėkinančio kremuko. Pasiskaitykite temelę apie kosmetika su rūgštimis mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=808654

Kad lipnokas - sutinku, bet kad sausina - ne. Mano oda rieboka, sausinimas būtų labai pageidaujamas, bet jo tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 09 30, 21:09)

man tikrai sausina, ryte atsubundu visa šerpetota doh.gif gal čia tik pradžiai, kol visa nusilupsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 30 rugsėjo 2012 - 20:13
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 30, 19:12)
man tikrai sausina, ryte atsubundu visa šerpetota doh.gif gal čia tik pradžiai, kol visa nusilupsiu g.gif

Kaip skirtingai oda reaguoja... Mano visiškai nešerpetoja. Ryte oda lygutėlė, švelni ir atrodo, kad kątik Oda serumu patepta - neatrodo riebaluota, "liesesnė", bet ir neatrodo drėkikliu patepta, už jį "riebesnė". Tik Oda serumas yra tokios tekstūros, nemoku to nusakyt. Neapsakomai puikuis jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 09 30, 21:31)
Kaip skirtingai oda reaguoja... Mano visiškai nešerpetoja. Ryte oda lygutėlė, švelni ir atrodo, kad kątik Oda serumu patepta - neatrodo riebaluota, "liesesnė", bet ir neatrodo drėkikliu patepta, už jį "riebesnė". Tik Oda serumas yra tokios tekstūros, nemoku to nusakyt. Neapsakomai puikuis jausmas.

nu va, gal man jis netinka? unsure.gif kiekvienu sykiu pasitepus šerpetoja ir išsausėja(tepiau dar tik 3 vakarus). vis laukiu to lygumo ir švelnumo iš ryto rolleyes.gif
Atsakyti
furyy, as siulyciau pradziai nusipirkti nemaza kruvele meginuku ir is ju atsirinkti, kas tiks ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti