Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 09 15, 11:51)
Aš planavau smile.gif Tačiau neįsivaizduoju per kiek laiko tarpininkės atsiunčia į LT  g.gif
Gal kas žinote koks vidutis laikas ?

aš pirmą kartą užsisakiau, dar laukiu, bet kiek klausiau, tai nuo užsakymo per 3-4 savaites atkeliauja į LT 4u.gif iš JAV

gal kas bandėt šį rinkinuką? http://www.paulascho...ment-clear-skin kaip suprantu, čia normalios tik mažesnės pakuotės buteliukai, o ne mėginukų tipo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 15 rugsėjo 2012 - 12:20
Niekaip neissirenku, ka uzsisakyt riebiai uzsikimsusiom porom odai g.gif Esu bandzius tik BHA 2 proc geli. Siaip spuogeliu daug nera tik laiks nuo laiko islenda koks nenaudelis giluminis. Skaiciau, kad atsirado naujas produktas http://www.paulascho...-aha-exfoliants BHA 9 proc. Knieti isbandyt, bet labai brangus doh.gif

Gal kuri gali pakomentuoti sudeti? 4u.gif :
Propylene Glycol (solvent/penetration enhancer), PEG-75, PEG-8 (thickeners), Water, Salicylic Acid (beta hydroxy acid/exfoliant), Glycerin (skin-repairing ingredient), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (anti-irritant), Butylene Glycol (slip agent), Boerhavia Diffusa Root Extract (antioxidant plant extract), Sea Whip Extract, Arginine (amino acid/skin-conditioning agent), Polysorbate 20 (stabilizer), Disodium EDTA (chelating agent).
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 09 16, 08:39)
Niekaip neissirenku, ka uzsisakyt riebiai uzsikimsusiom porom odai g.gif  Esu bandzius tik BHA 2 proc geli. Siaip spuogeliu daug nera tik laiks nuo laiko islenda koks nenaudelis giluminis. Skaiciau, kad atsirado naujas produktas http://www.paulascho...-aha-exfoliants BHA 9 proc. Knieti isbandyt, bet labai brangus  doh.gif

Taigi poras labai gerai isvalo AHA.
Atsakyti

[/quote]

turejau neostratos 8 aha,bet isvis jokio poveikio.negalit jo palygint su paulas choice 8 aha? gal turejote?
Atsakyti
[quote=style18,2012 09 16, 11:40]
[/quote]
turejau neostratos 8 aha,bet isvis jokio poveikio.negalit jo palygint su paulas choice 8 aha? gal turejote?
[/quote]

Man AH 10 % oil free puikiai isvale. Paulos choice aha nesu bandziusi, tik bha.
Atsakyti
[quote=lauryna,2012 09 16, 14:05]
[/quote]
Man AH 10 % oil free puikiai isvale. Paulos choice aha nesu bandziusi, tik bha.
[/quote]

cia is neostratos 10 proc? koks tiklsus pav?
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu riebia dehidtratuota oda, isbandziau skin balancing serijos visa komplekta meginuku, nelikau suzaveta verysad.gif Baisulingai vargina sausa, taciau tuo pat metu ir riebi blizganti oda. Sios serijos kremai nei padrekino nei suteike norimo matiskumo. Pameginau Moisture Boost Hydrating Treatment Cream, na ir visai patiko, tik kiekis buvo ne toks didelis kad isitikinciau kad tinka mano odai, lyg oda pasidare minkstesne, svelnesne, gal net siektiek pasviesejo, naudojau sios serijos prausikli, tonika, 1proc bha lotiona, ir vat ta naktini krema. Tiesa dieninis kremas sios serijos su spf man perriebus, palieka blizgancia veido oda, bet vat ta naktini visai noreciau uzsakyti pilna pakuote. Gal kas dar bandete si krema, kokie Jusu atsiliepimai butu.
Jei zinote kas renka uzsakyma siuo metu pasnabzdekite ir man prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 09 13, 16:24)

taiko dabar 15%  mirksiukas.gif ir nuo sale taiko  thumbup.gif

Kur matete? Ziurejau siandien, bet jokiu nuolaidu nepastebejau (apart sale 2 prekes). Ar i krepseli reikia deti ir pirkti, kad matytusi?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 16, 21:07)
Kur matete? Ziurejau siandien, bet jokiu nuolaidu nepastebejau (apart sale 2 prekes). Ar i krepseli reikia deti ir pirkti, kad matytusi?

taiko mirksiukas.gif kaip tik delioju priemones, ka uzsisakyt
idekit norima preke i krepseli, matysit nuolaida.
be to raso Save 15% on Everything Today - Discount Applied In Cart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 16 rugsėjo 2012 - 20:33
Gal turit atsiliepimų apie maskuoklį?
Atsakyti
sveikos,

prašau patarimo, ar galima RESIST Remarkable Skin Lightening Lotion with 7% AHA My Webpage naudoti kiekvieną dieną?
geriau ryte ar vakare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksantipe: 20 rugsėjo 2012 - 09:15
QUOTE(Ksantipe @ 2012 09 20, 10:15)
sveikos,

prašau patarimo, ar galima RESIST Remarkable Skin Lightening Lotion with 7% AHA My Webpage naudoti kiekvieną dieną?
geriau ryte ar vakare?

DIRECTIONS: Apply once or twice daily to cleansed, toned skin. Spread a thin layer over areas where discolorations and breakouts are a concern. During the day, follow with the appropriate Paula's Choice sunscreen (essential to prevent discolorations from recurring). At night, follow with RESIST Barrier Repair Moisturizer and/or RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum. Results for discolorations should appear after 8–12 weeks of consistent use.

For best results, do not use hydroquinone (the active ingredient in our RESIST Skin Lightening Lotion & Gel) and benzoyl peroxide (the active ingredient in our CLEAR Acne Fighting Treatments) at the same time. A temporary dark staining of the skin may occur. If accidentally used together, wash the skin with soap and water to remove the staining.
Atsakyti