Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(lauryna @ 2012 08 17, 09:28)
As tai mechanini scruba dabar naudoju dabar 2 kart per menesi, man pilnai pakanka aha ir bha. thumbup.gif

Gal kvailas klausimas pasirodys, o is kur zinot, kad pakanka...? lotuliukas.gif As irgi galvojau, kad pakanka, bet va, pirkau parduotuvej skysta pudra, tai konsultante tepe man ja ant veido ir susirupinus paklause, ar naudoju sveitikli, nes jaucias, kad oda nelabai lygi.. blink.gif
Tai susimasciau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 08 17, 15:40)
Gal kvailas klausimas pasirodys, o is kur zinot, kad pakanka...?  lotuliukas.gif As irgi galvojau, kad pakanka, bet va, pirkau parduotuvej skysta pudra, tai konsultante tepe man ja ant veido ir susirupinus paklause, ar naudoju sveitikli, nes jaucias, kad oda nelabai lygi..  blink.gif
Tai susimasciau..  doh.gif

Nu ka zinau, tiesiog jauciu. blush2.gif Mano ir taip oda plona, tai nenoriu per daug jos erzinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 08 17, 16:40)
Gal kvailas klausimas pasirodys, o is kur zinot, kad pakanka...?  lotuliukas.gif As irgi galvojau, kad pakanka, bet va, pirkau parduotuvej skysta pudra, tai konsultante tepe man ja ant veido ir susirupinus paklause, ar naudoju sveitikli, nes jaucias, kad oda nelabai lygi..  blink.gif
Tai susimasciau..  doh.gif

Na, o aš su savo problematine odike, linkusia į dehidratavimą šaltuoju metų laiku - scrubinu kiekvieną savaitę, o jei prireikia - ir dukart smile.gif man scrubas tiesiog būtinas, nepriklausomai nuo to, ar vartoju bha/aha. Scrubinant geriau "nusineria" negyvos ląstelės, o tada jau bha/aha efektyvesni. Trumpai drūtai, kieno odelė linkusi greit ragėti, toms būtinas scrubas ir dažniau smile.gif Aha man efektyvus - jei lupasi kur oda, pvz ant nosies, ar nusausėjus odai žiemai, bha - bet kuriuo metų laiku, klibinant inkštirus ir besisaugant nuo jų smile.gif
Atsakyti
Paklausiu ne i tema, bet kaip siunciates sias priemones? Arteja ruduo, norisi oda truputeli "restauruot" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 09 05, 18:58)
Paklausiu ne i tema, bet kaip siunciates sias priemones? Arteja ruduo, norisi oda truputeli "restauruot"  4u.gif

Galima užsisakyti pačiai, į LT. Bet pigiau gaunasi užsisakyti iš JAV per tarpininkes.
Atsakyti
Ar yra bandziusiu ar naudojanciu kremines pudras?

Konkreciai si domintu pagal odos tipa ziurint

http://www.paulascho...f-15/Complexion
Atsakyti
mergaites, kuo skiriasi bha liquid exfoliant nuo gel exfoliant?
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2012 09 10, 11:29)
mergaites, kuo skiriasi bha liquid exfoliant nuo gel exfoliant?

kaip suprantu, tiesiog konsistencija ax.gif gel tai gelis, bus tirštas, liquid tai skystis, bus kaip tonikas(tik sulyginu pavidalu, jis ne tonikas) smile.gif kiek skaičiau gel ilgiau geriasi į odą, padauginus būna lipnus, nors pati būtent BHA ir AHA gel išsirinkau, laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Uzsisakiau ir jau gavau visa kruva PC meginuku.

Pirmas ispudis labai neblogas. Panaudojau skin balancing gel, Reist toneri, 2 proc BHA, Anti aging Seruma ir Resist moisturiser. Po 2 val pastebejau, kad insktirai tarsi iskilo i pavirsiu, truputi spusteliu, ir lengvai iseina lauk. Oda labai lygi, net blizga. Ziuresiu, kokia cia ryt atsikelsiu biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust del Parabenu.

PC tinklapy raso, kad nera moksliniu duomenu, kad jie kenktu, ir ju baimintis nereikia. Ir maciau kai kuriuose PC produktuose ju yra.

Ka Jus galvojate apie juos? Konsultante Eurovaistinej isreiske nuomone, kad su parabenais pigiau uzkoncervuoti, ir kosmetika bus pigesne, o daug parabenu suvartojus su ivairiom priemonem kas zino koks poveikis pasireiks. Ji sako kam pirkt su parabenais, jei uz nedaug brangiau galima rast gamintoja, dedanti naturalius brangesnius koncervantus ir sios rizikos isvengt. Visai logiska, tik koks tas gamintojas, nepasake. O PC raso, kad paradoksaliai daznai buna, kad naturalus gamintojai del marketingo noredami nedeti parabenu, yra priverstoi deti dauig labiau odai kenkiancias sudedamasias dalis. Ten raso, kad naturalu nebutinai reiskia kad nekenkia.

Tai va, mergaites, parasykit, ka Jus galvojate?

Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2012 09 10, 22:36)
Uzsisakiau ir jau gavau visa kruva PC meginuku.

Pirmas ispudis labai neblogas. Panaudojau skin balancing gel, Reist toneri, 2 proc BHA, Anti aging Seruma ir Resist moisturiser. Po 2 val pastebejau, kad insktirai tarsi iskilo i pavirsiu, truputi spusteliu, ir lengvai iseina lauk. Oda labai lygi, net blizga. Ziuresiu, kokia cia ryt atsikelsiu  biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust del Parabenu.

PC tinklapy raso, kad nera moksliniu duomenu, kad jie kenktu, ir ju baimintis nereikia. Ir maciau kai kuriuose PC produktuose ju yra.

Ka Jus galvojate apie juos? Konsultante Eurovaistinej isreiske nuomone, kad su parabenais pigiau uzkoncervuoti, ir kosmetika bus pigesne, o daug parabenu suvartojus su ivairiom priemonem kas zino koks poveikis pasireiks. Ji sako kam pirkt su parabenais, jei uz nedaug brangiau galima rast gamintoja, dedanti naturalius brangesnius koncervantus ir sios rizikos isvengt. Visai logiska, tik koks tas gamintojas, nepasake. O PC raso, kad paradoksaliai daznai buna, kad naturalus gamintojai del marketingo noredami nedeti parabenu, yra priverstoi deti dauig labiau odai kenkiancias sudedamasias dalis. Ten raso, kad naturalu nebutinai reiskia kad nekenkia.

Tai va, mergaites, parasykit, ka Jus galvojate?

jei vietoj parabenu deda alkoholi, tai as geriau imsiu parabenus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, siandien JAV PC duoda 15% nuolaida viskam mirksiukas.gif
http://www.paulaschoice.com/
Atsakyti
Mergaites, patarkite 4u.gif Labai noriu isbandyti PC kosmetika, bet baisiai metausi. Mano oda misri, kakta riebi, skruostai linke sauseti. Siaip daug inkstiru ir buna pulinuku laikas nuo laiko, bet nera labai spuoguota, tik kartais koks spuogelis ar keli issoka. Poros issipletusios. Tai imti ACNE linija? Aciu 4u.gif
Atsakyti