Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(lauryna @ 2012 08 09, 07:48)
Kokiai tarpininkei siuntei ?  biggrin.gif

Rudaplaukei 4u.gif
Atsakyti
As naudoju vakarais RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid, o rytais Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants. Pirmoji priemone man lb patinka, lengva, skalsi ir maloniai jauciasi ant odos, na o antrosios antra karta nepirksiu... Bet va turiu toki klausima, gal kuri naudoja ta RESIST Treatment'a ir galetu pakomentuoti kaip jis jai veikia? smile.gif Man ji uzsitepus, veidas paraudonuoja,bet nei persti ar traukia. Mano oda tikrai nera jautri. Cia gal vis oda pratinasi prie rugsiu g.gif Bet va kas mane neramina, kad man aplink apie nosi pradejo sauseti oda, pastoviai reikia nulupineti oda, nes su pudra atrodo tragiskai doh.gif Truksta odai dregmes...O ar jus naudojate papildoma drekinima su rugstinemis priemonemis?
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 08 09, 11:55)
As naudoju vakarais RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid, o rytais Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants. Pirmoji priemone man lb patinka, lengva, skalsi ir maloniai jauciasi ant odos, na o antrosios antra karta nepirksiu... Bet va turiu toki klausima, gal kuri naudoja ta RESIST Treatment'a ir galetu pakomentuoti kaip jis jai veikia? smile.gif  Man ji uzsitepus, veidas paraudonuoja,bet nei persti ar traukia. Mano oda tikrai nera jautri. Cia gal vis oda pratinasi prie rugsiu g.gif Bet va kas mane neramina, kad man aplink apie nosi pradejo sauseti oda, pastoviai reikia nulupineti oda, nes su pudra atrodo tragiskai doh.gif Truksta odai dregmes...O ar jus naudojate papildoma drekinima su rugstinemis priemonemis?

As taip, turiu paprasta drekinamaji krema, be jokiu rugsciu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 09, 10:10)
As taip, turiu paprasta drekinamaji krema, be jokiu rugsciu dar  g.gif

Ir ji naudoji po rugstines priemones? Jei taip, tai naudoji todel, kad irgi jauti, kad reikia papildomo drekinimo, ar del kitokiu priezasciu? blush2.gif As kazkaip nemegstu tepti visko daug ant veido. Man idealus kremas turetu buti vienas ir atliekantis visas funkcijas, o ne tepti viena, paskui dar kita ir uzbaigti dar kazkokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 08 09, 12:51)
Ir ji naudoji po rugstines priemones? Jei taip, tai naudoji todel, kad irgi jauti, kad reikia papildomo drekinimo, ar del kitokiu priezasciu? blush2.gif  As kazkaip nemegstu tepti visko daug ant veido. Man idealus kremas turetu buti vienas ir  atliekantis visas funkcijas, o ne tepti viena, paskui dar kita ir uzbaigti dar kazkokiu doh.gif

Man labai labai patinka PC drekinamoji kauke wub.gif labai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 08 09, 12:51)
Ir ji naudoji po rugstines priemones? Jei taip, tai naudoji todel, kad irgi jauti, kad reikia papildomo drekinimo, ar del kitokiu priezasciu? blush2.gif  As kazkaip nemegstu tepti visko daug ant veido. Man idealus kremas turetu buti vienas ir  atliekantis visas funkcijas, o ne tepti viena, paskui dar kita ir uzbaigti dar kazkokiu doh.gif

Naudoju, jei oda reikalauja, jei nejauciu, tai buna, kad tik rugstys ir viskas... smile.gif

Dazniausiai ryte kremukas arba veido drekiklis, o vakare tik rugstines priemones...

Nonna, gal galima kaukes nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 rugpjūčio 2012 - 17:50
QUOTE(Nonna @ 2012 08 09, 15:21)
Man labai labai patinka PC drekinamoji kauke  wub.gif labai labai labai  wub.gif

Cia ta su 10% AHA?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 09, 18:49)
Nonna, gal galima kaukes nuoroda?

Prasau 4u.gif
http://www.paulascho...-treatment-mask
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 08 09, 22:19)

Bet kazi ar tiktu misriai/riebiai odai g.gif nors kai ziema, tai buna kartais, kad ir pasauseja...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 10, 08:50)
Bet kazi ar tiktu misriai/riebiai odai  g.gif  nors kai ziema, tai buna kartais, kad ir pasauseja...

mano ooda riebi/misri, man puikiai tinka. palieku kartais per naakti.
Atsakyti
Sveikos,

Please, atsakykit man nesusipratusiai... 4u.gif
Naudoju si PC exfoliator'iu:
user posted image

Ir iskilo klausimas: ar jis is tikruju atlieka scrub'o (kuris mechaniskai pasalina negyvas odos lasteles) funkcija, ar scruba gerai butu naudoti papildomai? g.gif Tarkim, karta per savaite.. g.gif Si tai naudoju kas vakara..

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 08 17, 08:07)
Sveikos,

Please, atsakykit man nesusipratusiai... 4u.gif
Naudoju si PC exfoliator'iu:
user posted image

Ir iskilo klausimas: ar jis is tikruju atlieka scrub'o (kuris mechaniskai pasalina negyvas odos lasteles) funkcija, ar scruba gerai butu naudoti papildomai?  g.gif Tarkim, karta per savaite..  g.gif Si tai naudoju kas vakara..

Dekui  4u.gif

As tai mechanini scruba dabar naudoju dabar 2 kart per menesi, man pilnai pakanka aha ir bha. thumbup.gif
Atsakyti