Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(rasabakiene @ 2012 06 24, 22:21)
Gal galima plačiau apie poveikį? 4u.gif

Minkština, švelnina odą. Lengviau išvalyti inkštirus ir jų mažėja. Šviesina dėmeles po spuogų. Poros švaresnės.
Atsakyti
Sveikos,gal patartumet ka vasarai naudoti spuoguotam veidui?
Atsakyti
Sveikos, mergaites

As ir su klausimu 4u.gif turiu ziauriai problematiska nugara, baisus spuogai ir dar baisesni randai ir demes like po ju (negaliu gyventi, jei zinau, kad kazkur yra spuogas - tad ji maigysiu tol, kol jo neliks doh.gif ) tad galvoju uzsisakyti PC CLEAR Extra Strength Targeted Blemish Relief Toner http://www.paulascho...lief-toner.html. Gal kuri bandet? Kokie atsiliepimai? Ir ar ji naudojant, dar papildomai reiktu nugara tepti apsauginiu kremu? Nes prisiskaiciau, kad pavojingi spinduliai ir per rubus pereina, o jo sudetyje yra BHA, o vasara juk uz lango g.gif
Ir dar kvailas turbut klausimelis. nes nuo tiek informacijos visai susipainiojau blink.gif Ketinu dar uzsisakyti krema nuo rauksliu su AHA, tad pataisykit jei kazka blogai supratau. Naudosiu ji tik vakarais, po jo reiktu teptis dar papildomai drekikli, nes oda pirma kart gaus rugsties, tad gali issauset, o ryte atsikelus veida tept drekinamuoju kremu su SPF butinai. Ar dar kazko reikia? Mano oda misri i normalia. Reikia susirinkti uzsakyma, kad nieko neproziopsociau, nes siuntimo kaina, tai doh.gif Aciu is anksto uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Paula's Choice Weightless Body Treatment with 2% BHA. Naudoju jau apie 1,5 mėnesio kažkur, tepu vietas, kurias depiliuoju (kuriose įauginėdavo plaukeliai). Prieš tai esu bandžiusi tik Rasos veido kremą su rūgštimi, bet tokio efekto, kaip po PC nemačiau, o ir kainos panašios.Taip pat prie šio kremo derinu kiekvieną dieną daromą pilingą (su dušo pirštinėm). Taigi, patinka tuo kad:
+ daug mažiau įauginėja plaukeliai
+ buvę randeliai, ar atsiradę nauji daug greičiau išnyksta
+ plaukeliai (bikinio srityje) dauguma tapo daug silpnesni ir dauguma jų ataugo šviesūs(balti)!
+ neatsirado jokia alergija ar sujautrėjimas
+ po soliariumo, ar saulės vonių teptos vietos neatrodo, kad labiau įdegtų, ar kažkuo skirtusi nuo neteptų
+ labai skalsus, riešuto dydžio išspausto kremo užtenka didelei sričiai
+ patogi pakuotė
Minusus matau šiuos:
-vis dar įauga kartais plaukeliai

Reziumė - aš tikrai kartočiau dar kartą, nes tai produktas, mano nuomone, vertas savo kainos ir atliekantis man reikalingas funkcijas. Kuo jį pakeisti dabar nežinočiau, nes prie Rasos kremo grįžti būtų keista, radus daug geresnę priemonę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 26, 12:45)

O koks sios priemones kvapas? 4u.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

aha, turiu sita, naudoju dar tik apie savaite, bet man jis super, tepu kojas po depiliacijos, nes jau labai baisi oda nuo depiliacijos likusi. Po pirmo panaudojimo, oda lyg minkstesne, svelnesne liko,kol kas dar randeliai neuzgijo, bet ziuresiu kaip toliau bus.

O kvapas jauciasi BHA rugsties, daugiau jokio. Is Paulos visos priemones bekvapes, net kremas nuo saules bekvapis, man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 26, 12:45)
Paula's Choice Weightless Body Treatment with 2% BHA.

Cia tas pats?
http://www.paulascho.../body-hair-care
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 26 birželio 2012 - 17:13
tas pats naujoje pakuoteje
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2012 06 26, 20:37)
tas pats naujoje pakuoteje

Bet kaina didoka.... unsure.gif
Atsakyti
http://www.paulascho...oxy-acid-1.html

Europiniam psl. yra dar senoje pakuoteje, bet kaina dar didesne ax.gif
Atsakyti
Su tarpininkės 15 proc., be siuntimo kremo RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA kaina gaunas apie 70 lt. Su siuntimu grubiai 80 lt.
Kiekis 210 ml.

Rasos kremas - gelis 30 ml apie 18 lt, 210 ml - 126 lt. Aišku šitą kremą galima pagaut su akcija apie 12 - 13 lt, tada gaunas 84 - 91 lt.

Primetam, kad Paulos kremas geresnis poveikiu, tai ir kaina ne tokia baisi atrodo
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 27, 00:47)
Su tarpininkės 15 proc., be siuntimo kremo RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA kaina gaunas apie 70 lt. Su siuntimu grubiai 80 lt.
Kiekis 210 ml.

Rasos kremas - gelis 30 ml apie 18 lt, 210 ml - 126 lt. Aišku šitą kremą galima pagaut su akcija apie 12 - 13 lt, tada gaunas 84 - 91 lt.

Primetam, kad Paulos kremas geresnis poveikiu, tai ir kaina ne tokia baisi atrodo

Kazkaip man veido priemonem negaila pinigu, bet va kunui kazkaip brangokai atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti