Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(ruteliukste @ 2012 06 07, 20:49)
O dabar nusipirkus rugstiniu produktu iki rudens nepasens? g.gif

Dauguma jų galioja 12 mėn. nuo atidarymo
Atsakyti
Labas, reikia patarimo 4u.gif
Kokį kremuką ar serumą rinktis, kakta ir antakiai labai sausi, pleiskanoja, nosis riebesne, skruostai riebesni, o smarkas sausas. Dabar naudoju Physiogel, bet visai jokio poveikio, tempimo jausmas ištisai.
Atsakyti
Ar yra kas uzsakineje is Europinio Paulos tinklapio? Man iskilo problemos su muitine.
Atsakyti
Merginos, gal galetumet patarti koki krema nusipirkti vasarai spuogota riebiai odai. Ziema naudojau Exfoliating 2% BHA Liquid. Nerealus buvo. Dabar po nestumo ir gimdymo tvarkosi hormonai ir vel pradeda spuogai pult. Noriu pabandyt priemoniu is PC.
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2012 06 11, 14:04)
Ar yra kas uzsakineje is Europinio Paulos tinklapio? Man iskilo problemos su muitine.

gal plačiau? nes jei iš Europinio tinklalapio - neturėtų apmokestint.
Atsakyti
Skin Perfecting 1% BHA Lotion Exfoliant - ji reikia tepti ant odos kaip krema/seruma ar tik nuvalyt su juo oda?

Ka patartumete man naudoti? mano oda mišri,yra akne, lieka nuo spuogų raudonos dėmės. t zona riebi, skruostai sausi. man reikia poras pravalyti nuo inkštirų, pašviesinti dėmes raudonas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 birželio 2012 - 18:18
QUOTE(style18 @ 2012 06 14, 18:16)
Skin Perfecting 1% BHA Lotion Exfoliant - ji reikia tepti ant odos kaip krema/seruma ar tik nuvalyt su juo oda?

Ka patartumete man naudoti? mano oda mišri,yra akne, lieka nuo spuogų raudonos dėmės. t zona riebi, skruostai sausi. man reikia poras pravalyti nuo inkštirų, pašviesinti dėmes raudonas. smile.gif

tepti ir palikti.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2012 06 14, 18:59)
gal plačiau? nes jei iš Europinio tinklalapio - neturėtų apmokestint.

Gavau laiska is pasto, kad pateikciau dokumentus deklaravimui, neva prekes issiustos ne is Vokietijos, Vokietija yra tarpine salis. Parasiau laiska muitinei, kad PVM yra sumoketas ES ir manes nedomina is kur tos prekes keliauja ir nesiruosiu moketi PVM antra karta. Pamaniau gal is tikro jie tiesiogiai is JAV siuncia. Dar parasiau Paulai laiska, gavau atsakyma is ju, kad prekes issiustos is Olandijos ir jokiu muitiniu negali buti ir jie patys issiaiskins kame reikalas . Nu vnz. Vakar man atnese siuntinuka be jokiu muitiniu. Nezinau kas suveike ar mano laiskas muitinei ar Paula viska sutvarke, bet muitine buvo subludusi.
Atsakyti
Sakykit ,PC 2% BHA liquid Exfoliant skystas kaip tonikas ? Kuris jums labiau patinka liquid ar lotion ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 22, 08:30)
Sakykit ,PC 2% BHA liquid Exfoliant skystas kaip tonikas ? Kuris jums labiau patinka liquid ar lotion ?

likvidas kaip tonikas, bet sakyčiau "sunkesnis" ant odos, na nežinau kaip dar paaiškinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 22, 11:25)
likvidas kaip tonikas, bet sakyčiau "sunkesnis" ant odos, na nežinau kaip dar paaiškinti g.gif

Reikia, kad praeitų šiek tiek laiko, kol jis susigeria. Bet poveikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 24, 20:29)
Reikia, kad praeitų šiek tiek laiko, kol jis susigeria. Bet poveikis thumbup.gif

Gal galima plačiau apie poveikį? 4u.gif
Atsakyti