Įkraunama...
Įkraunama...

1 virtuvės kombainas ar daug atskirų prietaisų?

Visi nauji kombainai keleta savaiciu veikia su kvapeliu ( kaip ir siurbliai ). Naujiems varikliams reikia issidirbti. Sis kombainiukas yra gan nedidukas ir skirtas nedideliems kiekiams pjaustyti ar tarkuoti. Galios tikrai uztenka 750W. Svarbiausiai kietas darzoves pjaustyti ant didziausiomis apsukomis ir nenaudoti jegos, o palengva stumti viena po kitos darzove. Gera to kombaino komplektacija, daug priedu ( citrusiniu sulc., bulviu tarkavimo, pjaustymo diskeliai, plaktuvas, pjaustymo asmenys. Jei pageidausite isigyti daugiau priedu ( bulvyciu fri ir pan. ), tai skambinkite i serviso centra ir uzsisakysite. Daug kas tikisi su kombainu tarkuoti bulves cepelinams ir panasiai. Jei planuojate kombaina bulviu tarkavimui, tai reiktu isigyti musu lietuviska bulviatarke kuriai neprilygsta joks kombainas.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 01 18, 22:50)
Prieš 8 metus labai norėjau kombaino.Taupiau verysad.gif ,nusipirkau.Dabar naudoju 5 kart per metus lotuliukas.gif


aš taip pat naktim sapnuodavau kaip pjaustysiu, malsiu ir spausiu, bet dabar stovi virtuvės kampe ir tik dulkes renka. Kažkaip 3 žmogeliukams maistui man kažkaip senoviškais būdais greičiau gaunasi nei traukt kombainą, išsirinkt tinkamus peilius, tada viską išplaut ir atgal padėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 06 11, 15:31)
aš taip pat naktim sapnuodavau kaip pjaustysiu, malsiu ir spausiu, bet dabar stovi virtuvės kampe ir tik dulkes renka. Kažkaip 3 žmogeliukams maistui man kažkaip senoviškais būdais greičiau gaunasi nei traukt kombainą, išsirinkt tinkamus peilius, tada viską išplaut ir atgal padėt  ax.gif

man plovimas ar surinkimas/isardymas laiko negaisina- net greiciau ir paprasciau nei kokia bulviatarke tarybine... Gal bent tuo geras daiktas, kad mazai smulkiu detaliu ir i jas niekas neprisivelia. O ir vietos nedaug uzima.
Tikiuosi greit atsikratyti kvapeliu... smile.gif
Atsakyti
As tai nusprendziau ,kad man geriau atskirai koks mini kombainiukas tokio tipo kaip Kenwood FP 735 arba Philips HR 7774/90(kuris neuzima daug vietos ir gali stoveti tiesiog ant stalo) ir atskirai sulciaspaude gal dar ir mesmale geriau atskirai g.gif (bet gal jos ir nereikia blush2.gif )

Tiesa, gal kas turi kuri nors is siu aparaciuku? Kenwood FP 735 arba Philips HR 7774/90 Domintu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaaarlet: 16 birželio 2008 - 10:57
As nesu pries kombainus 4u.gif pati planuoju netrukus pirkti toki daikta (dar svarstau kiri pasirinkti Kenwood FP920 ar kenwood FP735) bet tai manau,kad kiekvienas daiktas turi tureti savo paskirti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaaarlet @ 2008 06 16, 10:55)
As tai nusprendziau ,kad man geriau atskirai koks mini kombainiukas tokio tipo kaip Kenwood FP 735 arba Philips HR 7774/90(kuris neuzima daug vietos ir gali stoveti tiesiog ant stalo)  ir atskirai sulciaspaude gal dar ir mesmale geriau atskirai  g.gif (bet gal jos ir nereikia  blush2.gif )

Tiesa, gal kas turi kuri nors is siu aparaciuku? Kenwood FP 735 arba Philips HR 7774/90 Domintu atsiliepimai  ax.gif


As irgi svarsciau apie Philips HR 7774/90 ax.gif Jame man patiko ,kad reguliuojasi pjaustymo griezineliais ir skiltelemis storis thumbup.gif bet ten nera surio ir bulviu tarkavimo peilio verysad.gif ir teko skaityti,kad jo atskirai dar nera pardavime g.gif Ar jau yra?
Atsakyti
Turiu virtuves kombaina Philips smile.gif Na, esu visiskai patenkinta. Apskritai esu uz kombainus, kadangi jie pirmiausia taupo vieta (nors detales taip pat vietos uzima), yra pigesni nei atskiri prietaisai. Siuo atveju tik keiciu detales ir su tuo paciu kombainu atlieku viska.
Atsakyti
pas mane viskas atskirai,vieta uzima,bet man taip patogiau blush2.gif
Atsakyti
Apie kombainus yra ivairiu nuomoniu. Vieniems pagalbininkas, kitiems vargas su jais ir padeda i spinta. Nauduojuosi Kenwood KM266 ir esu patenkinta, nes nereikejo papildomai pirkti diskeliu ( visi beveik reikalingi buvo komplektacijoje 3vnt dvipusiai metaliniai ). Aisku dar yra keletas papildomu bulvytems Fri ir stambi burokine tarka, bet juos galeciau isigyti per Kenwood servisa 2105717. Kiek girdejau vieno metalinio diskelio kaina apie 40Lt. Siulyciau pries isigyjant prietaisa zinoti savo poreikius ir perziureti komplektacija. Kai kada buna ir taip, kad isigyji prietaisa su daugeli priedu, o naudoji tik viena ar kelis.
Atsakyti
As taip pat isigyjau kombaina Philips HR 7774/90. Na jis patrauke savo isvazda, funkcijomis...Taciau norejosi kartu su mesmale, bet nenorejau per daug isleisti, tai pirkau ne pigiausia ir ne brangiausia. Taciau jo dar beveik nebandziau blush2.gif tik kokteili plakiau. Kokteilis man patiko, toki dariau trintu vaisiu, niam niam thumbup.gif As net neskaiciau visu instrukciju knygutes, pati net nelabai isivazduoju, ka tas kombainas konkreciai mano daro doh.gif bet reikes kazuria dienele isbandyti assa.gif
Atsakyti
Gavau dovanu toki mini kombaina MIXY is Zepter thumbup.gif
Nemegstu apsikrauti daiktais, bet jo i lentyna net nepadedu. naudoju bent kas antram maisto ruosimui. Mazas, bet daro viska - susmulkina suri stambiai arba iki miltu, smulkina kava, mesa iki farso, trina sriuba, padazus ir t.t.
ismeciau visus atskirus mikserius, tarkas ir pan.
Atsakyti
Lina_Linute, ar patenkinta savo kombainiuku?
As jau seniai del tokio seile varvinu, bet vis atsiliepimu laukiu blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, ar su Zepter mixy smulkinat ledukus? g.gif
Atsakyti