Labas vakaras, merginos
Norejau paklausti ar kurios turejote cistu po IUI? Kaip greitai jos isnyko?
Siandien apziurejo mane ir pasake liko cistos, pasekmes po vaistu Ne tik, kad nevykes IUI, dar ir cistos susidare...
QUOTE(Skine @ 2012 02 24, 00:20)
Labas vakaras, merginos
Siandien apziurejo mane ir pasake liko cistos, pasekmes po vaistu Ne tik, kad nevykes IUI, dar ir cistos susidare...
Laba
o kokiais vaistais tave stimuliavo?
man buvo susidariusi cista po stimuliacijos clostillbegytu, kuri, kaip ir prognozavo gyd., per sekančias mmm isnyko... bet tada man IUI nedarė, turėjau praleisti ciklą... o tau, kaip supratau, po IUI atrado cistų? gal koks folis nesprogęs...
laikykis
QUOTE(Rasakrita @ 2012 02 24, 00:38)
Super, iš kart po GN, tai kaip sakant, spermiukams pastiestas raudonas kilimas . Linkiu geros sėkmingos kloties su iui.
net juokas sueme, kaip tiksliai parasei - RAUDONAS KILIMAS
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2012 02 24, 01:20)
Labas vakaras, merginos
Man su pirmu vaiku, po stimuliaciju bovo atsiradus viena cista, bet ji netrukde toliau daryt IUI. O kai pastojau ir isnyko. Cia labai priklauso kokio dydzio ta cista. Pas mane buvo maza. Jei didesne, tai ji gali trukdyt pastot ir reiks ja sprogdinti.
Sveikos,
darbais užsivertus, tai neturėjau laiko užsukt
Dėkui, kad domies
Buvau vakar, rado vieną folį. Suleido Ovitrelį ir šiandien IUI. Kaip aš nerimauju... Kaip niekada. Bandžiau analizuot kodėl. Matyt, kad tai mano jau paskutinė arba priešpaskutinė IUI. Aš taip noriu, kad pasisektų, taip beprotiškai noriu! Jau pavargau psichologiškai tiek metų tikėtis ir laukt. Šiandien aš kažkokia jautri Įtariu, man dvi savaitės labai prailgs...
Tiesa, dar reikės vartot papildomų vaistų dėl autoimuninių dalykų, nes gali būti persileidimas... Viską aš vartosiu, leisiuos, tik kad rezultatas būtų...
Palaikykit kumščius, nes kažkaip neramybė man
darbais užsivertus, tai neturėjau laiko užsukt
QUOTE(diana_j @ 2012 02 23, 19:08)
Grim, kaip tu, turejai sen pas dakatre eit, kaip seks, laukiam ziniu is taves
Dėkui, kad domies
Buvau vakar, rado vieną folį. Suleido Ovitrelį ir šiandien IUI. Kaip aš nerimauju... Kaip niekada. Bandžiau analizuot kodėl. Matyt, kad tai mano jau paskutinė arba priešpaskutinė IUI. Aš taip noriu, kad pasisektų, taip beprotiškai noriu! Jau pavargau psichologiškai tiek metų tikėtis ir laukt. Šiandien aš kažkokia jautri Įtariu, man dvi savaitės labai prailgs...
Tiesa, dar reikės vartot papildomų vaistų dėl autoimuninių dalykų, nes gali būti persileidimas... Viską aš vartosiu, leisiuos, tik kad rezultatas būtų...
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 13:44)
būtinai
aš ir po apžiūros, yra du foliai, bet maži kaip 11CD
QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 13:49)
Ačiū
O tai ką nutarėt? Paaugint dar kažkaip?
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 13:55)
O tai ką nutarėt? Paaugint dar kažkaip?
nu tai patys užaugs.. tikiuosi ovitrelis sekmadienį.
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 13:44)
Laikom ir labai tikim tavo sėkme
QUOTE(zuzla @ 2012 02 24, 13:49)
Du foliai tai labai gerai, juk dar paaugs, o gleivinė kaip?
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 24, 14:26)
Du foliai tai labai gerai, juk dar paaugs, o gleivinė kaip?
tie patys 6 mm, daugiau nesuvalgė, bet išrašė estrofemą.
QUOTE(*Astraja* @ 2012 02 24, 09:08)
Laba
man buvo susidariusi cista po stimuliacijos clostillbegytu, kuri, kaip ir prognozavo gyd., per sekančias mmm isnyko... bet tada man IUI nedarė, turėjau praleisti ciklą... o tau, kaip supratau, po IUI atrado cistų? gal koks folis nesprogęs...
laikykis
laikykis
Labukas
Taip - po IUI susidare cistu, vaistu poveikis Mane stimuliavo dviem Puregon ir Buserelin, dabar praleisiu cikla ir kitasyk stimuliuos tik su Puregon..
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 14:44)
Prisidedu prie palaikymo Stiprybes tau
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 24, 14:26)
Laikom ir labai tikim tavo sėkme
QUOTE(Skine @ 2012 02 24, 14:46)
Prisidedu prie palaikymo Stiprybes tau
Kokia aš šiandien bjauriai skysta
Tiesa, viena naujiena - aš nusidažiau plaukus. Iš blondinės virtau kokia tai rudąja
Ir dar darbe teko pačiupinėt... mažą leliuką Atėjo kolegė su dviejų mėnesių vaikučių. Aš šiaip jau niekad nekibinu vaikų, neguguoju, nemyluoju ir tuo labiau ant rankų neimu O čia atneša tokį.... Nu nežinau, kažkaip kilo toks noras pačiupinėt Paėmiau už rankytės - jau kokia maža Tada kojytę pačiupinėjau Kolegė man ir įbruko vaiką į rankas, sako palaikyk. Ojej Aš nepamenu, kiek metų nelaikiau tokio žmogeliuko ant rankų... Jausmas nerealus. Tikrai. Sakiau neatiduosiu. Bet teko
QUOTE(Grim @ 2012 02 24, 14:50)
Tiesa, viena naujiena - aš nusidažiau plaukus. Iš blondinės virtau kokia tai rudąja
Ir dar darbe teko pačiupinėt... mažą leliuką ant rankų...
Ir dar darbe teko pačiupinėt... mažą leliuką ant rankų...
aš cheminį pasidariau aną savaitę