Įkraunama...
Įkraunama...

IUI tema

QUOTE(meskos @ 2012 02 23, 10:23)
Sangria- kaip tau sekas 4u.gif ???
labas rytas visoms 4u.gif

Aciu, sekasi gerai, augam ax.gif Visada paziuriu kaip ir jums sekasi, laukiu geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2012 02 22, 22:03)
thumbup.gif  thumbup.gif

o tai TB vis geria juos dar?  mirksiukas.gif

aga. ten gi pusmeciui.

Kur Madeinos isbandyti, tai manau geri, bet ten tik testosteronui, o reik dar viskokiu cinku selenu ir pan, tai vat musu ir baiges tie bendri..  g.gif

Maide - super del mm 4u.gif  as si kart nebuvau laikrodukas, nors anksicau budavo, gine paprasta netikejo kad kaip cia gali amzinai mm buti kas 28 dienos, turi svyruoti sake nors kiek.. nu bet nesvyruodavo.. man vat atsirado mm, atsirado viltis, nuotaika pagerejo, matyt reikia nebelaukt ir planuot.. tik itariu IUI neleis..tai ir as gyd tik kita sav dar rasiausi, jau apsieisiu be clost si men, o su endo natur IUi daryt nenori..Nu ir nereikia, as ir natur pagausiu nestuke.gif  biggrin.gif
Sangria- kaip tau sekas 4u.gif ???
labas rytas visoms 4u.gif

mesklos, jie testosteronas su cinku. ten cinko papildomai nereikia. seleno gal..
tiesa - peranksti dziaugiausi, nebera mano mmm. kresulys isejo ir tiek.
Atsakyti
[quote=orchideja88,2012 02 22, 20:36]
Junkis junkis - tik neilgam. Juk 4IUI turi buti sekmingas. Na ir gerai kad pojuciai kitokie. Juk pirmi trys nepavyko

Ką tik kaip sakant Dievui į ausį... Su kiekvienu kartu, kai vis labai tikėdavausi, tai dabar net bijau tikėt, kad skausmas nepavykus būtų lengvesnis... bet dauguma žino, ir taip ką tai reiškia smile.gif tai nėr ko čia labai plėtotis smile.gif
Atsakyti
Kur Madeinos isbandyti, tai manau geri, bet ten tik testosteronui, o reik dar viskokiu cinku selenu ir pan, tai vat musu ir baiges tie bendri..  g.gif

ten ne tik testosteronui, o ir cinko normos doze mirksiukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 23, 11:55)
aga. ten gi pusmeciui.
mesklos, jie testosteronas su cinku. ten cinko papildomai nereikia. seleno gal..
tiesa - peranksti dziaugiausi, nebera mano mmm. kresulys isejo ir tiek.

as tuos papildus per puse pasidalinom su viena mergaite mirksiukas.gif , bet jie dar reikes, dar pajamsim ax.gif

Grim, kaip tu, turejai sen pas dakatre eit, kaip seks, laukiam ziniu is taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 23 vasario 2012 - 19:09
Sveikos panos 4u.gif kaip nuotaikos??? as jau po GN...buvo visai nebaisu ir labai neskaudejo thumbup.gif turiu viena didziuli foli,kuris per GN nesprogo, labai dziaugiuosiu bigsmile.gif tai ryt darysiu IUI, tikiuosiu, kad sis kartas bus sekmingas...kazkaip tokia nuojauta, kaip niekad, kad viskas pavyks/. Nors realiai mastant sansu nedaug, nes tik vienas folis
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 23, 19:36)
Sveikos panos 4u.gif kaip nuotaikos??? as jau po GN...buvo visai nebaisu ir labai neskaudejo  thumbup.gif  turiu viena didziuli foli,kuris per GN nesprogo, labai dziaugiuosiu bigsmile.gif tai ryt darysiu IUI, tikiuosiu, kad sis kartas bus sekmingas...kazkaip tokia nuojauta, kaip niekad, kad viskas pavyks/. Nors realiai mastant sansu nedaug, nes tik vienas folis

labai geros naujienos bigsmile.gif aš tikiu, kad visas pavyks, juk takai pravalyti, folis yra, spermiukai tikrai pasieks tikslą drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 23, 20:36)
Sveikos panos 4u.gif kaip nuotaikos??? as jau po GN...buvo visai nebaisu ir labai neskaudejo  thumbup.gif  turiu viena didziuli foli,kuris per GN nesprogo, labai dziaugiuosiu bigsmile.gif tai ryt darysiu IUI, tikiuosiu, kad sis kartas bus sekmingas...kazkaip tokia nuojauta, kaip niekad, kad viskas pavyks/. Nors realiai mastant sansu nedaug, nes tik vienas folis

sansu visada yra, as pastojau su vienu foliu mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 23, 21:38)
labai geros naujienos bigsmile.gif aš tikiu, kad visas pavyks, juk takai pravalyti, folis yra, spermiukai tikrai pasieks tikslą drinks_cheers.gif  rolleyes.gif

aciu, na kol kas negalima nuleist ranku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 02 23, 21:47)
sansu visada yra, as pastojau su vienu foliu mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

bandysiu taikyt i tavo gretas biggrin.gif
Papildyta:
Panos turiu rimta klausima. Per kiek laiko reikia pristatyt sperma i laboratorija IUI procedurai. Mano vyriokas niekaip negali vaziuot su manim. Reikes bandyt veztis induka su savim uzsikisus uz papuliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 23, 21:01)

bandysiu taikyt i tavo gretas  biggrin.gif
Papildyta:
Panos turiu rimta klausima. Per kiek laiko reikia pristatyt sperma i laboratorija IUI procedurai. Mano vyriokas niekaip negali vaziuot su manim. Reikes bandyt veztis induka su savim uzsikisus uz papuliu  smile.gif

mes vezdavom, tai per 30 min berods reikia pristatyt, bet kuo greiciau tuo geriau mirksiukas.gif

Sekmytes tau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2012 02 22, 20:24)
Labukas,

Mano pirmasis IUI buvo vasario 10d. Deja nesekmingas,

Labai gaila dėl nepavykusio IUI, laikykis verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 02 22, 20:40)
sakau sian MV - padaryk spermograma. O jis man - 'as zinau, as jauciu, kad jie ten oho-ho! ir ju milijardai!'  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Puikios naujienos thumbup.gif Nuojauta nemeluoja, IUI privalo pasisekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 02 23, 20:36)

Super viskas pas tave!!!!! Juk vienas folis - ne nulis.
QUOTE(sobo @ 2012 02 23, 21:01)
aciu, na kol kas negalima nuleist ranku 4u.gif
Papildyta:

bandysiu taikyt i tavo gretas  biggrin.gif
Papildyta:
Panos turiu rimta klausima. Per kiek laiko reikia pristatyt sperma i laboratorija IUI procedurai. Mano vyriokas niekaip negali vaziuot su manim. Reikes bandyt veztis induka su savim uzsikisus uz papuliu  smile.gif

Man reikejo po valandos atvaziuot. Bet as irgi pati veziau i pazasti isikisus smile.gif
Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif

Super, iš kart po GN, tai kaip sakant, spermiukams pastiestas raudonas kilimas smile.gif . Linkiu geros sėkmingos kloties su iui. smile.gif
Atsakyti